Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plakatow troszke rozwiesilam na grochowie bo dalej jak na najblizsze dni nie jestem w stanie sie ruszyc(w lato byc chorym to tylko chyba ja moge)

Romenko czy ja mam jakies zwidy czy Ty to masz o siebie dbac a nie z psiulami latac?

Posted

Kostek napisał(a):

Romenko czy ja mam jakies zwidy czy Ty to masz o siebie dbac a nie z psiulami latac?

Oj...:eviltong: Cicho sza ;) To by mi żadnego trudu nie sprawiło a jednak bym pomoga w jakiś sposób tak jak dogo pomoglo mi choć wszystko czego bym sie nie dotknela to za mało w tej chwili.

Posted

gamoń napisał(a):
Najprawdopodobniej jutro zabieram psa z Powstańców Śląskich. Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc z transportem między godziną 14 a 16??? Pies jest słaby i nie chce go meczyć 3 przesiadkami...
Pozdrawiam AgA

Może kogoś poproszę o pomoc :roll:

Posted

gamoń napisał(a):
Zadzwoń do mnie-505078763 Beata.Aga nie odbiera bo jest teraz w aptece

A Ty z kolei masz wyłączoną komórkę:razz: . Ale może się uda w końcu

Posted

Wilczek dzisiaj nie wyjdzie z kliniki.Czeka jeszcze na wynik jednego badania.
Jutro miedzy godziną 18-20.00 moze zostac wypisany z kliniki .
Takze prosimy o deklarację transportu w sprawie przewozu Wilczka na jutro w godzinach 18.00-20.00 na trasie Mokotów -Powstańców Slaskich -Mokotów.
Dzieki
Beata

Posted

gamoń napisał(a):
Wilczek dzisiaj nie wyjdzie z kliniki.Czeka jeszcze na wynik jednego badania.
Jutro miedzy godziną 18-20.00 moze zostac wypisany z kliniki .
Takze prosimy o deklarację transportu w sprawie przewozu Wilczka na jutro w godzinach 18.00-20.00 na trasie Mokotów -Powstańców Slaskich -Mokotów.
Dzieki
Beata

Deklaruję.

Posted

Super by było jakby piesio sie spodobał:lol: ale na razie musimy czekac moze zgłosi sie własciciel ;) ,wiec taraz najważniesze jest w rejonach Śródmiescia rozklejanie ogłoszeń o jego znalezieniu.
Kto chetny do rozklejania ogłoszeń prosze o podanie e-maila na priva.Wówczas Aga przesle tresc

Posted

gamoń napisał(a):
Super by było jakby piesio sie spodobał:lol: ale na razie musimy czekac moze zgłosi sie własciciel ;) ,wiec taraz najważniesze jest w rejonach Śródmiescia rozklejanie ogłoszeń o jego znalezieniu.
Kto chetny do rozklejania ogłoszeń prosze o podanie e-maila na priva.Wówczas Aga przesle tresc

Wrzuć do mnie: [email protected].

Posted

Czy są w Warszawie psiaki, które nie były na tymczasie u Gamoniów?:eviltong:

Jestem pod wrażeniem cioteczek.

A wójek Zmysł zawsze gotów do pomocy;) . (dziękuje jeszcze raz za Fionke)

Posted

kasia_r* napisał(a):
Czy są w Warszawie psiaki, które nie były na tymczasie u Gamoniów?:eviltong:

Jestem pod wrażeniem cioteczek.

A wójek Zmysł zawsze gotów do pomocy;) . (dziękuje jeszcze raz za Fionke)

Po to jesteśmy.....eh Fionka:-(

Posted

gamoń napisał(a):

gamoń, ślad na szyi wskazuje, że pies się zerwał ze sznurka, drutu, łańcucha. Nie wiem, czy jest sens czekać na właściciela, zwłaszcza że pies błąkał się dość długo i był zaniedbany - przecież miał jeszcze podszerstek.
Czy on jest gdzieś ogłoszony w sieci i w gazetach, oprócz zaginionych?

Posted

mam 3 chętne domki zainteresowane uratowaniem psiaka onkopodobnego,
dzisiaj Zmysl:loveu: zrobi kawalerowi zdjęcia a Gamoń kochany troszkę go poobserwuje - tak wyposażona udam sie na "prezentacje"
tak czy siak - poczekać trzeba, bo nie można psa wydać "bez sprawdzenia", ponieważ nie wszystkie domki byly już zapsione...
a poza tym musimy sie spokojnie wysypiać - wiedząc, ze i dom i pies też spokojnie śpią...

Posted

Troche to trwalo, ale jestem pewna ze pies byl zaadoptowany z Palucha! W 2004 roku byl na wybiegach tzw.L byl na wybiegu L209 po adopcji Azy, Delmy, Szorka i Zulusa potem byl na wybiegach ktore powstaly po starych "siatkach" za domkiem przy ktorym stoi kontenerek
A potem przy starej kwarantannie na lancuchu jako pierwszy byl Pupil Ciapy on byl chyba czwartym psem.
Ja te psy karmilam i wtedy jeszcze nie chipowano psow