pumcia02 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 bez zmian, w lecznicy czeka na dom Quote
gamoń Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Drań chce byc zauważony i pokochany:lol: Quote
gamoń Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja pamietam podpytuje sie o niego ale telefon milczy i na razie Drań jest w boksie a nie w domciu:shake: Quote
paros Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Drań na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245696257 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
asiuniap Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Dzięki Paros :lol: Niestety cisza. Z ogłoszenia w wyborczej dzwonił jeden pan, ochroniarz, ale wolał szczeniaka, ktorego sam wytresuje, ułoży, żeby budził go do pracy... :mdleje: Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Taaaa, ciekawy sposób na ranne wstawanie?! Quote
Zmysł Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 asiuniap napisał(a):Dzięki Paros :lol: Niestety cisza. Z ogłoszenia w wyborczej dzwonił jeden pan, ochroniarz, ale wolał szczeniaka, ktorego sam wytresuje, ułoży, żeby budził go do pracy... :mdleje: Bez komentarza Quote
pumcia02 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 jest nadal w lecznicy... z tego co slyszalam mial robiona profesjonalna sesje tak jak psy ktore sa w azylu. ale na zdjecia pewnie sie poczeka... Quote
gdgt Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czy łobuz nadawałby się do pilnowania? w sensie, czy by szczekał? siedziałby w kojcu, byłby wypuszczany do ogrodu, ale żyłby w budzie. Dom godny zaufania. Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 tego nie wiem bo go sama na oczy nie widzialam i nie wiadomo mi nic o tym jak sie zachowuje (w sensie pilnowania). a jakie jest ogrodzenie? i czy boks jest kryty? Quote
gdgt Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jest buda, a ogrodzenie nie wiem jakie. Ale przypominam sobie, że łobuz przeskakiwał przez jakieś ogrodzenia, czy tak? Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wlasnie nie wiem... w leczncy jest w krytym boksie wiec nie wiadomo czy przeskakuje. jesli tak to najlepszym wyjscem byloby mieszkanie w bloku dla niego... jutro sprobuje sie dowiedziec czegos wiecej. prosze dowiedz sie jakie ogrodzenie, czy jest podmurówka.. Quote
pumcia02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czy moge dostac kontakt do osoby zainteresowanej? Quote
Zmysł Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 gamoń napisał(a):Łobuz-ja go tak nazwałam a inni Wilczek A ja myślałem, że Drań. Ale Łobuz też ładnie Quote
asiuniap Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 gdgt napisał(a):Czy łobuz nadawałby się do pilnowania? w sensie, czy by szczekał? siedziałby w kojcu, byłby wypuszczany do ogrodu, ale żyłby w budzie. Dom godny zaufania. Moim zdaniem, nie nadaje się do budy. Aga, natomiast doskonale sie do pilnowania nadaje suczka ok. 6 lat, wystarylizowana, która od szczeniaka pilnowała firmy pod Otwockiem. Jest łagodna do ludzi. I ma czas tylko do końca października. Quote
gdgt Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 mariolka napisał(a):czy moge dostac kontakt do osoby zainteresowanej? Mariolka, chciałam temu panu wysłać kilka propozycji ze zdjęciami razem, tak jak się z nim umawiałam, a nie do niego w tej chwili wydzwaniać... Asiuniap, dawaj zdjęcia! Obiecałam mu zdjęcia! No i jakbyś miała propozycję młodszego psa lub suczki, bo jednak juz jedna psia emerytka tam mieszka i pan nie szuka drugiej... Quote
Recommended Posts