Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Paros :lol:
Niestety cisza. Z ogłoszenia w wyborczej dzwonił jeden pan, ochroniarz, ale wolał szczeniaka, ktorego sam wytresuje, ułoży, żeby budził go do pracy... :mdleje:

Posted

asiuniap napisał(a):
Dzięki Paros :lol:
Niestety cisza. Z ogłoszenia w wyborczej dzwonił jeden pan, ochroniarz, ale wolał szczeniaka, ktorego sam wytresuje, ułoży, żeby budził go do pracy... :mdleje:

Bez komentarza

• 2 weeks later...
Posted

Czy łobuz nadawałby się do pilnowania? w sensie, czy by szczekał? siedziałby w kojcu, byłby wypuszczany do ogrodu, ale żyłby w budzie. Dom godny zaufania.

Posted

wlasnie nie wiem... w leczncy jest w krytym boksie wiec nie wiadomo czy przeskakuje. jesli tak to najlepszym wyjscem byloby mieszkanie w bloku dla niego... jutro sprobuje sie dowiedziec czegos wiecej.
prosze dowiedz sie jakie ogrodzenie, czy jest podmurówka..

Posted

gdgt napisał(a):
Czy łobuz nadawałby się do pilnowania? w sensie, czy by szczekał? siedziałby w kojcu, byłby wypuszczany do ogrodu, ale żyłby w budzie. Dom godny zaufania.

Moim zdaniem, nie nadaje się do budy. Aga, natomiast doskonale sie do pilnowania nadaje suczka ok. 6 lat, wystarylizowana, która od szczeniaka pilnowała firmy pod Otwockiem. Jest łagodna do ludzi. I ma czas tylko do końca października.

Posted

mariolka napisał(a):
czy moge dostac kontakt do osoby zainteresowanej?

Mariolka, chciałam temu panu wysłać kilka propozycji ze zdjęciami razem, tak jak się z nim umawiałam, a nie do niego w tej chwili wydzwaniać...
Asiuniap, dawaj zdjęcia! Obiecałam mu zdjęcia! No i jakbyś miała propozycję młodszego psa lub suczki, bo jednak juz jedna psia emerytka tam mieszka i pan nie szuka drugiej...