malagos Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 No, kawał dobrej roboty zrobiłyście Dziewczyny :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 No, kawał dobrej roboty zrobiłyście Dziewczyny :) Jasne :) Reszta niech się DS-y zajmą. Quote
malagos Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 My i tak działamy jako ostatnie Mohikanki - te nasze bdt. Na innych wątkach kojec z budą - i już płatny dom tymczasowy. eh, i coraz mniej chętnych do pomocy... Quote
Kejciu Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 My i tak działamy jako ostatnie Mohikanki - te nasze bdt. Na innych wątkach kojec z budą - i już płatny dom tymczasowy. eh, i coraz mniej chętnych do pomocy... gdyby było więcej BDT to każdy by korzystał - a jak nie ma co zrobić a chce się pomóc psu no to nie ma wyjścia kojec z budą + kasa :( tak jak my z Lusią... Quote
konfirm31 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ja z Aresem :(...... - pomimo że BDTuję(?) ;) Lerkę :D Quote
Mazowszanka13 Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Ogłosiłam Blanke na fb. Pierwszy raz to robię. Miejmy nadzieje, że skutecznie. Quote
konfirm31 Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ogłosiłam Blanke na fb. Pierwszy raz to robię. Miejmy nadzieje, że skutecznie. Udostępniłam :) Quote
Florentyna Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Małgosiu dopisz nr telefonu w treści ogłoszenia, bo jak ktoś udostępnia to nie widać już nr telefonu... Quote
Mazowszanka13 Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 Małgosiu dopisz nr telefonu w treści ogłoszenia, bo jak ktoś udostępnia to nie widać już nr telefonu... Dzięki, już dopisałam :) Quote
malagos Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 To jak to na fb zrobić?........ Aż nie śmiem prosić o pomoc?... Oczywiście chodzi o Amisię... Quote
Florentyna Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Dziewczyny, podeślijcie mi zdjęcia, kilka informacji o psiaku i dane kontaktowe do Was to ogarnę Wam fb. Mój mail: [email protected] Quote
malagos Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 To ja pozwoliłam sobie wysłać, Florentyno, opis i zdjęcia Amisi. Quote
Florentyna Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Wieczorkiem ogłoszę tak, jak "swoje" ogłaszam :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Wieczorkiem ogłoszę tak, jak "swoje" ogłaszam :) To Blankę Ci podesłać czy to moje wystarczy ? Quote
Florentyna Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Podeślij. Jeśli możesz cokolwiek więcej o niej napisać. Jak do dzieci, innych psów, czy jest lękliwa itd.. Quote
malagos Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 A podasz, Mazowszanko, linka do tego wydarzenia na fb? Quote
Mazowszanka13 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 A podasz, Mazowszanko, linka do tego wydarzenia na fb? Amisia: https://www.facebook.com/groups/1390245127937496/permalink/1473198159642192/ Blanka, to tylko jeden post czy jak to się nazywa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007168860642 Quote
Mattilu Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Uff, przeczytalam wszystko. Malgosiu, juz to pisalam, ale powtorze: idziesz w tym roku jak burza! Quote
malagos Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Cudna ta Blanka! Co za delikatna uroda, taka szlachetno-rasowa. Przeciwieństwo mojej Amiśki (oczywiscie, he, he, tylko o kolorze mówię :) ) Quote
Mazowszanka13 Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Uff, przeczytalam wszystko. Malgosiu, juz to pisalam, ale powtorze: idziesz w tym roku jak burza! Tak. To absolutny rekord ! Jak widać pojęcie za dużo psów jest pojęciem względnym. Cudna ta Blanka! Co za delikatna uroda, taka szlachetno-rasowa. Przeciwieństwo mojej Amiśki (oczywiscie, he, he, tylko o kolorze mówię :) ) No wiadomo ! Quote
Nutusia Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Zmieniam zdanie!!! Czytam właśnie książkę "Kometa i ja" i stwierdzam, że Blanka ma w sobie coś z... charta :D Quote
Mazowszanka13 Posted August 10, 2015 Author Posted August 10, 2015 Mnie też się wydaje, że oprócz labradora i chart tu namieszał. A od dwóch dni lata z Tosia jak szalona, ganiaja się, przewracają, podgryzają. Chyba wczorajszy GIGANT tak je zbliżył. Dzisiaj po południu, po spacerze próbowała coś majstrować koło furtki. Na szczęście już zabezpieczona. A tu z wątku Tosi opowieść o wczorajszym GIGANCIE cytuję: "Przeżyłam nerwowy wieczór: TOSIA i BLANKA NA GIGANCIE ! Zwiały cholery otwierając sobie furtkę. Podejrzewam, że prowodyrka była Tosia, która chodząc po łące na smyczy,aż wije się żeby sobie pobiegać za ptaszkami. Wyruszyłyśmy z Kasią na poszukiwania. Właśnie wracały bardzo zadowolone w stronę wsi. Furtki dodatkowo zabezpieczone. Jutro robię dodatkową kontrolę płotu. Boję się, że raz zaznawszy wolności (zwłaszcza Tosia, bo Blanka tak nie szaleje na smyczy) będą chciały jeszcze. Teraz śpią jak dwa trupki. Pewnie śni im się hasanie po łące i biegi po polach." Quote
konfirm31 Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Panienki zdjęły kiecki i rozrabiają ;). Lerka też z tych, które każdą dziurę pod płotem wypatrzą i wybiegną sobie pobiegać po tamtej zakazanej stronie - po działce sąsiada, po drodze działkowej, po asfalcie...... Ciekawe, że ani Bliss, ani Max, takich pomysłów nie miewają. Quote
Recommended Posts