Nutusia Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Zdjęcie szwów to jest chwila! A i tak nie są w stanie przewidzieć ilu będzie chętnych w kolejce ;) Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 A teraz śpi w pokoju na posłanku. Nie dojdziesz o co jej chodzi. Quote
Mazowszanka13 Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Właśnie aktywowałam ogłoszenia Blanki. Kejciu, dziękuję :) Czarujcie wiedźmy, czarujcie ! Quote
irenas Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Nie zapominajcie, że psy mają znacznie lepszy słuch od nas. Skoro w lesie coś gruchnęło, to może była jakaś tego "zapowiedź", której człowiek nie słyszy, ale pies już tak. I może dlatego tak się przeraziła. Czasami sobie myślę, że wcale nie jest dobrze zostać tak świetnie wyposażonym przez naturę. Głuchota i ślepota (oczywiście nie całkowite) też mają swoje zalety. Quote
malagos Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 a ja wróciłam właśnie z Ostrołęki - Nusia wczoraj ufnie kucnęła na trawniku zrobić siusiu, a Amiśka jak burza po niej przeleciała... Pisk, skowyt... Ja w Warszawie, miałam być na 1 sierpnia na obchodach, ale ale złapałam ostatni PKS z Zachodniego. No i Nusia, moja biedna mała stareńka Nusia, ma złamane 3 kości śródstopia. Leszek założył jej taki plastikowy opatrunek usztywniający, termiczny na dwa tygodnie. Quote
Mazowszanka13 Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 O bidulka, taka delikatna :( Z tymi młodymi, żywiołowymi tymczasami to rzeczywiście trzeba uważać. Quote
Kejciu Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Właśnie aktywowałam ogłoszenia Blanki. Kejciu, dziękuję :) Czarujcie wiedźmy, czarujcie ! Aby tylko był odzew :-) Quote
malagos Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Biała Blaneczko, cudna jesteś, psinko kochana! Quote
Mazowszanka13 Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 Jeszcze tylko dwa dni i zdejmę ten paskudny kaftanik, który bez przerwy spada. Co zbliżę się do Blanki, aby go zawiązać, to ona bach na plecy. Quote
Florentyna Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Mazowszanko trzymam kciuki za domek. Obstawiam góra tydzień :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Mazowszanko trzymam kciuki za domek. Obstawiam góra tydzień :) Oby, oby ! Quote
malagos Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Ranka pewnie już zagojona, to rzuć w diabły ten zsuwający się kaftanik :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Ranka sucha i zagojona, ale boję się, że zacznie tam grzebać i sobie zaszkodzi. Widać te klamerki, wyglądaja jak zszywki. Quote
malagos Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Kurcze, ze tez nie mozna tego sprzętem biurowym wyjać, takim do wyjmowania zszywek?... To dziś jedziecie do NDM? Quote
Kejciu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pokazałam kilka propozycji psiaków koleżance ze szkoły muzycznej - nie ukrywam że Blanka wpadła im w " oko " :) dzisiaj będę z nimi rozmawiała konkretniej i jak przespali się z tematem i ich nastawienie będzie na TAK to przekażę numer :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Kurcze, ze tez nie mozna tego sprzętem biurowym wyjać, takim do wyjmowania zszywek?... To dziś jedziecie do NDM? Dziś weci po południu, dlatego jedziemy jutro rano. Spotkamy Polę, bo o 12-ej ma sterylkę. Pokazałam kilka propozycji psiaków koleżance ze szkoły muzycznej - nie ukrywam że Blanka wpadła im w " oko " :) dzisiaj będę z nimi rozmawiała konkretniej i jak przespali się z tematem i ich nastawienie będzie na TAK to przekażę numer :) Byłoby ekstra ! Dziękuję :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Hurra ! Ostatni dzień noszenia tych paskudnych majtek. Jutro koniec z wiązaniem wiecznie obsikanych troczków ! Quote
malagos Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 To szerokiej drogi, Dziewczyny, wracajcie całe i zdrowe :) Quote
Mazowszanka13 Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Już wróciłysmy :) To jednak kawał drogi. Blanka dostała środek uspokajający przed podróżą. Nadal strasznie się wierciła, ale przynajmniej nie skakała mi po głowie. Ranka super. Bez kubraczka Blanka wydaje się super smukła i jeszcze piękniejsza. Zaszczepiłam ją na wściekliznę, a wirusówki niech weźmie na siebie DS. Tylko jeszcze musi się znaleźć. Dziękuję bardzo irenas za podwiezienie (zeszło nam parę godzin), a Nutusi i Marysi O. za miłe towarzystwo :) Quote
Recommended Posts