Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie zapominajcie, że psy mają znacznie lepszy słuch od nas. Skoro w lesie coś gruchnęło, to może była jakaś tego "zapowiedź", której człowiek nie słyszy, ale pies już tak. I może dlatego tak się przeraziła. Czasami sobie myślę, że wcale nie jest dobrze zostać tak świetnie wyposażonym przez naturę. Głuchota i ślepota (oczywiście nie całkowite) też mają swoje zalety.

Posted

a ja wróciłam właśnie z Ostrołęki - Nusia wczoraj ufnie kucnęła na trawniku zrobić siusiu, a Amiśka jak burza po niej przeleciała... Pisk, skowyt... Ja w Warszawie, miałam być na 1 sierpnia na obchodach, ale ale złapałam ostatni PKS z Zachodniego. No i Nusia, moja biedna mała stareńka Nusia, ma złamane 3 kości śródstopia. Leszek założył jej taki plastikowy opatrunek usztywniający, termiczny na dwa tygodnie.

Posted

Pokazałam kilka propozycji psiaków koleżance ze szkoły muzycznej - nie ukrywam że Blanka wpadła im w " oko " :) dzisiaj będę z nimi rozmawiała konkretniej i jak przespali się z tematem i ich nastawienie będzie na TAK to przekażę numer :)

Posted

Kurcze, ze tez nie mozna tego sprzętem biurowym wyjać, takim do wyjmowania zszywek?...
To dziś jedziecie do NDM?

Dziś weci po południu, dlatego jedziemy jutro rano. Spotkamy Polę, bo o 12-ej ma sterylkę.

Pokazałam kilka propozycji psiaków koleżance ze szkoły muzycznej - nie ukrywam że Blanka wpadła im w " oko " :) dzisiaj będę z nimi rozmawiała konkretniej i jak przespali się z tematem i ich nastawienie będzie na TAK to przekażę numer :)

Byłoby ekstra ! Dziękuję :)

Posted

Już wróciłysmy :)

To jednak kawał drogi.

Blanka dostała środek uspokajający przed podróżą. Nadal strasznie się wierciła, ale przynajmniej nie skakała mi po głowie.

Ranka super. Bez kubraczka Blanka wydaje się super smukła i jeszcze piękniejsza.

Zaszczepiłam ją na wściekliznę, a wirusówki niech weźmie na siebie DS. Tylko jeszcze musi się znaleźć.

Dziękuję bardzo irenas za podwiezienie (zeszło nam parę godzin), a Nutusi i Marysi O. za miłe towarzystwo :)