Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jeszcze nie zrobiłam ogłoszeń dla Fanty na Kraków- dziecko mi ząbkuje...

Dzisiaj tatuś jest w domu, więc zrobię pakiecik ;)

Posted

Mogę prosić na PW o nr konta na które będę mogła wysłać pieniądze z bazarku cegiełkowego? Jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, ale przeleje pieniądze jak tylko wszystko wpłynie.

Posted

Mogę prosić na PW o nr konta na które będę mogła wysłać pieniądze z bazarku cegiełkowego? Jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, ale przeleje pieniądze jak tylko wszystko wpłynie.

Dziękujemy, Pinczerka podeśle numer konta :)

Tak, słyszałyśmy o niej... niestety na chwilę obecną nie mamy jak jej pomóc :(

Posted

Kciuki za Fantę cały czas zaciśnięte- szepnijcie choć słówko czy coś się wyklarował w Jej sprawie ;)

Jak tam Krysia? Ona cały czas chodzi mi po głowie. Mój TZ jak zobaczył zdjęcia Kryśki zapytał czy mam zamiar odgrzać wątek Zuzy :) i co to za rudy pies, bo on nie pamięta :) 

Gdyby tylko moje dziecko było ciut starsze to już bym Wam proponowała wzięcie Jej na BDT... 

Posted

Kciuki za Fantę cały czas zaciśnięte- szepnijcie choć słówko czy coś się wyklarował w Jej sprawie ;)

Jak tam Krysia? Ona cały czas chodzi mi po głowie. Mój TZ jak zobaczył zdjęcia Kryśki zapytał czy mam zamiar odgrzać wątek Zuzy :) i co to za rudy pies, bo on nie pamięta :)

Gdyby tylko moje dziecko było ciut starsze to już bym Wam proponowała wzięcie Jej na BDT... 

Fanta pojechała do nowego domku ! Zapomniałam całkowicie o tym wspomnieć bo mamy kolejnego szczeniaka

którego musiałyśmy zabrać aby nie wylądował w schronie... Bo za duża wyrosła ehhh :( 

Z Krysią ciężko... Załatwia się w domu, spacer i smycz to dla niej straszna rzecz... 

Musiała być kopana... Kiedy dziewczyna z DT chciała ją przekroczyć bo ta leżała to  uciekła ze strasznym wrzaskiem :( 

Strach ją opanował całkowicie :( 

Zdjęcia będą lada dzień :)

Posted

Z Krysią ciężko... Załatwia się w domu, spacer i smycz to dla niej straszna rzecz... 

Musiała być kopana... Kiedy dziewczyna z DT chciała ją przekroczyć bo ta leżała to  uciekła ze strasznym wrzaskiem :(

Strach ją opanował całkowicie :(

o matulu :(

Posted

Z lekkim opóźnieniem, ale już wysyłam! : )

Ja dodam jeszcze, że adopcja Krystynki będzie ciężka - o ile przyzwyczaiła się już do DT i psiego stada, to potwornie boi się człowieka, kiedy przyszłam ją odwiedzić i spróbować zrobić zdjęcia to nie wiedziała gdzie się schować ze strachu... :(

Posted

Ale się Fancie poszczęściło, żeby tak jeszcze druga maleńka znalazła dom, tego życzę, czemu ona taka wycofana ? są jakieś postępy w panowaniu nad strachem.

• Upvote 1
Posted

Wobec DT jest już radosna i spokojna - wywala się na kanapie i daje głakać. Problem duży jest ciągle ze spacerami - załatwia się w domu, bo każda próba zapięcia smyczy kończy się położeniem się na ziemi i ani rusz... jak długo by się nie czekało...

Wobec obcych niestety strach paraliżujący, jak przyjechałam zrobić malutkiej zdjęcia to wyglądała właśnie tak jak na zdjęciach od Lili... wycofana, schowała się w najciemniejszy kąt, a jak Agula wzięłą małą na ręce to posiusiała się ze strachu... :(

Posted

To problem, może behawiorysta doradziłby jak z nią postępować aby poczuła się pewnie, ten strach, załatwianie się w domy i sikanie z emocji oddala ją od DS :(