Lili8522 Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Poproszę o nr konto, jednorazowo wpłacę 10 zł. Dziękujemy pięknie za wsparcie :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Poproszę o nr konto, jednorazowo wpłacę 10 zł. Już przesyłam numer konta - dziękujemy! 2 Quote
kiyoshi Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 dziękuje za zaproszenie, tak bardzo chciałabym pomóć, ale finansowo w tym miesiącu już naprawde nie dam rady:( Zajrzę tu jeszcze Quote
Juldan Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dziewczyny jeszcze nie zrobiłam ogłoszeń dla Fanty na Kraków- dziecko mi ząbkuje... Dzisiaj tatuś jest w domu, więc zrobię pakiecik ;) Quote
biednedobre Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Jestem u dziewczynek, zapisuję wątek i muszę nadgonić wiecczorkiem, poczytać bo nie mogę z czasem wyrobić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Dziewczyny, wstrzymajcie się proszę z ogłoszeniami Fanty i trzymajcie mocno kciuki - wiecej szczegółów wkrótce... ;) Quote
pamela555 Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Dziewczyny, wstrzymajcie się proszę z ogłoszeniami Fanty i trzymajcie mocno kciuki - wiecej szczegółów wkrótce... ;) Trzymamy mocno! :) Quote
pamela555 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Mogę prosić na PW o nr konta na które będę mogła wysłać pieniądze z bazarku cegiełkowego? Jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, ale przeleje pieniądze jak tylko wszystko wpłynie. Quote
mdk8 Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 cioteczki znacie tą sunię ? https://www.facebook.com/events/978419788846705/permalink/980150632006954/ Quote
Lili8522 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Mogę prosić na PW o nr konta na które będę mogła wysłać pieniądze z bazarku cegiełkowego? Jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, ale przeleje pieniądze jak tylko wszystko wpłynie. Dziękujemy, Pinczerka podeśle numer konta :) cioteczki znacie tą sunię ? https://www.facebook.com/events/978419788846705/permalink/980150632006954/ Tak, słyszałyśmy o niej... niestety na chwilę obecną nie mamy jak jej pomóc :( Quote
Juldan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Kciuki za Fantę cały czas zaciśnięte- szepnijcie choć słówko czy coś się wyklarował w Jej sprawie ;) Jak tam Krysia? Ona cały czas chodzi mi po głowie. Mój TZ jak zobaczył zdjęcia Kryśki zapytał czy mam zamiar odgrzać wątek Zuzy :) i co to za rudy pies, bo on nie pamięta :) Gdyby tylko moje dziecko było ciut starsze to już bym Wam proponowała wzięcie Jej na BDT... Quote
ewunian Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 mdk8, tak, znam Nerę :) Aby nie zaśmiecać wątku tej dwójki, pisz na PW :) Quote
Lili8522 Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 Kciuki za Fantę cały czas zaciśnięte- szepnijcie choć słówko czy coś się wyklarował w Jej sprawie ;) Jak tam Krysia? Ona cały czas chodzi mi po głowie. Mój TZ jak zobaczył zdjęcia Kryśki zapytał czy mam zamiar odgrzać wątek Zuzy :) i co to za rudy pies, bo on nie pamięta :) Gdyby tylko moje dziecko było ciut starsze to już bym Wam proponowała wzięcie Jej na BDT... Fanta pojechała do nowego domku ! Zapomniałam całkowicie o tym wspomnieć bo mamy kolejnego szczeniaka którego musiałyśmy zabrać aby nie wylądował w schronie... Bo za duża wyrosła ehhh :( Z Krysią ciężko... Załatwia się w domu, spacer i smycz to dla niej straszna rzecz... Musiała być kopana... Kiedy dziewczyna z DT chciała ją przekroczyć bo ta leżała to uciekła ze strasznym wrzaskiem :( Strach ją opanował całkowicie :( Zdjęcia będą lada dzień :) Quote
Gusiaczek Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Z Krysią ciężko... Załatwia się w domu, spacer i smycz to dla niej straszna rzecz... Musiała być kopana... Kiedy dziewczyna z DT chciała ją przekroczyć bo ta leżała to uciekła ze strasznym wrzaskiem :( Strach ją opanował całkowicie :( o matulu :( Quote
Juldan Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 O rany :( Ciężka droga i przed nią i przed Opiekunami... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Mogę prosić na PW o nr konta na które będę mogła wysłać pieniądze z bazarku cegiełkowego? Jeszcze nie dostałam wszystkich wpłat, ale przeleje pieniądze jak tylko wszystko wpłynie. Z lekkim opóźnieniem, ale już wysyłam! : ) Kciuki za Fantę cały czas zaciśnięte- szepnijcie choć słówko czy coś się wyklarował w Jej sprawie ;) Jak tam Krysia? Ona cały czas chodzi mi po głowie. Mój TZ jak zobaczył zdjęcia Kryśki zapytał czy mam zamiar odgrzać wątek Zuzy :) i co to za rudy pies, bo on nie pamięta :) Gdyby tylko moje dziecko było ciut starsze to już bym Wam proponowała wzięcie Jej na BDT... Ja dodam jeszcze, że adopcja Krystynki będzie ciężka - o ile przyzwyczaiła się już do DT i psiego stada, to potwornie boi się człowieka, kiedy przyszłam ją odwiedzić i spróbować zrobić zdjęcia to nie wiedziała gdzie się schować ze strachu... :( Quote
Lili8522 Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Zapraszam do Naszej kolejnej niespodziewanej podopiecznej która potrzebuje wsparcia... :( http://www.dogomania.com/forum/topic/148225-za-du%C5%BCa-uros%C5%82am-i-ju%C5%BC-mnie-nie-chc%C4%85-rita-psie-dziecko-wo%C5%82a-o-pomoc/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Tak się boję człowieka.... Biedna malizna : ( A tutaj jeszcze jedno zdjęcie Fanty z nowego domu :) Quote
dcz Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ale się Fancie poszczęściło, żeby tak jeszcze druga maleńka znalazła dom, tego życzę, czemu ona taka wycofana ? są jakieś postępy w panowaniu nad strachem. 1 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Wobec DT jest już radosna i spokojna - wywala się na kanapie i daje głakać. Problem duży jest ciągle ze spacerami - załatwia się w domu, bo każda próba zapięcia smyczy kończy się położeniem się na ziemi i ani rusz... jak długo by się nie czekało... Wobec obcych niestety strach paraliżujący, jak przyjechałam zrobić malutkiej zdjęcia to wyglądała właśnie tak jak na zdjęciach od Lili... wycofana, schowała się w najciemniejszy kąt, a jak Agula wzięłą małą na ręce to posiusiała się ze strachu... :( Quote
dcz Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 To problem, może behawiorysta doradziłby jak z nią postępować aby poczuła się pewnie, ten strach, załatwianie się w domy i sikanie z emocji oddala ją od DS :( Quote
dorcia2 Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 z bazarku cegiełkowego wpadłam i kciuki trzymam za domki dla dziewuszek Quote
Recommended Posts