Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Rubiniu vel Tasman :diabloti: podbił już serca WSZYSTKICH. Pochwały się sypią jak dzisiaj u nas deszcz z nieba.

Wcale mnie to nie dziwi!:lol::loveu:
Klucha śliczna:loveu:, nie mogę się na zdjęcia napatrzeć, prosimy o więcej bo skoro tak błyskawicznie rośnie, to na bierząco muszą ciotki być!:lol:

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za dłuższą nieobecność ale zaniemogłam :-(. No i trzeba było "odgruzować" wszelkie zaległości a i tak nie do końca lubię się wgapiać w monitorek. Po weekendzie wkleję nowe foty i coś skrobnę o Tasmanku :loveu:. Halbinka PIĘKNY ten Błękitny Dog :crazyeye::loveu::evil_lol:;)

• 2 weeks later...
Posted

Bawią się i śpią... bezpieczne i otoczone miłością...
Serce rośnie!!!
Pozdrawiamy Was najserdeczniej i czekamy wciąż na nowe fotki i wieści Rubikowe...
A u nas kociaki na tymczasie...

• 3 weeks later...
Posted

Witam ponownie w kraju! Trochę mnie wywiało ale stadko było pod dobrą opieką. Rubik zrobił mi niespodziankę i nauczył się schodzić ze schodów - wcześniej małą kluchę trzeba było znosić :evil_lol:. Oczywiście nie muszę dodawać, że nauka musiała być poparta właściwą ilością kiełbasy - bezinteresownie się nie dało zejść ;).
Pozdrawiam wszystkie Cioteczki

Posted

Gugusiu, wszyscy za Tobą i Rubikiem tęsknili bardzo!!! wczoraj minęły try miesiace, jak udało sie Rubika wyrwać z Mazańcowic...
A u mnie znów mazańcowickie szczeniaki... kliknij w podpisie... i jeszcze kociaki miałam z Bielska... Została czarna dziewczynka z wytrzeszczem... Lemurka jednym słowem... Może by tak wzbogacić Twoje stadko jakąś drobinką?... wiesz przecież, że moi wychowańcy są uroczy!

Posted

Halbina nie wiedziałam, że to taka "miesięcznica" mogłam tort upiec czy co... :cool3: Rubik jest kochany ale łobuz na 102 - uwielbia broić w ogrodzie. Podstawowe działania jako małego ogrodnika to: przesadzanie drzewek, nawożenie krzaków i przycinanie gałęzi. Oczywiście uwielbia też przycinać trawę... Niewiarygodny zapał ma do tych wszystkich prac. Najgorsze jest to, że nie ma ubrania roboczego i zwykle jestem w stanie określić nawet kolejność wykonywania przez Niego tych wszystkich czynności :diabloti:. Niestety mój ogród nie podziela mojej fascynacji Jego dokonaniami jak i pralka ostatnio stanęła okoniem... :placz:Ostatnio nawet zdołał mi obkorować śliczną tuję na nóżce tuż przed domem. Na nic się zdały ochronne fartuchy przeciwko sarnom... trzeba było zrobić prawdziwe zasieki z siatki! Oprócz tego jest przekochany i bezproblemowy. Bardzo grzecznie śpi - ile wlezie no i je - też ile wlezie :oops:. Na szczęście już nie ulegam Jego ślicznym oczętom i dostaje tyle ile powinien.

Posted

no cóz... spanie ma po mnie... :oops: jedzenie po Ince... :cool3: rozrabianie... chyba po Platonie... :evil_lol: a może i po kotach, bo te u mnie przesadzają, co się tylko da... :roll:
A i jeszcze geny z Mazńcowic... toz to chłopaka ze wsi!... :p

Posted

Piękne te Twoje Suniaczki!!! Miodzio. Ja nie mogę się odgonić od Rodziców, którzy ciągle mówią żebym Rubinia przywiozła do Nich na wczasy - czyli na wieczne nieoddanie. No wszyscy Drania kochają.

Posted

Rubiś kochany, ale ja mogę na przykład Fraszkę polecić... to taki yorkowy piesio...
A może zafundujesz rodzicom niespodziankę z Mazńcowic, to na pewno dostarczy im różnych wrażeń i zajęć:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Halbina...:megagrin::megagrin::megagrin: no dałaś czadu...
Drugiego Rubinia nie znajdziemy przecież - On nie tylko śliczny ale jaki boski charakter. Dzisiaj rozwalił jedynie pudełko zapałek - piękne drzazgi rozrzucił na łóżku! Ciekawe co dzisiaj mi się wbije w d.... :eviltong:

Posted

Gugusia7 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Halbina...:megagrin::megagrin::megagrin: no dałaś czadu...
Drugiego Rubinia nie znajdziemy przecież - On nie tylko śliczny ale jaki boski charakter. Dzisiaj rozwalił jedynie pudełko zapałek - piękne drzazgi rozrzucił na łóżku! Ciekawe co dzisiaj mi się wbije w d.... :eviltong:

eeee tam... pudełko zapałek... Inka wczoraj rozwaliła litrowy jogurt na rogówkę, a dziś worek żwirku 5 litrowy... :roll: