Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 536
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Króliś to sobie powędrował z powodu wieku. A Rubik dzisiaj obżarł nogę od stołu :angryy: i złapany na gorącym uczynku zrobił "te swoje oczka" i minkę typu - jaki ja jestem słodki... i co? Nawet Go nie skrzyczałam :placz: - ale jestem miękka... :placz:

Posted

Hehe,skąd ja to znam:).Ale wątpię żeby krzyczenie czy nawet kary dawały jakieś wymierne efekty.Ja niby twarda jestem,znaczy się udaję,że jestem;) i co?Pozbyłam się już 3 par kapci,słuchawek z mikrofonem,2 poduszki wypatroszone wymagały ponownego napełniania pierzem,w pościeli przestałam już przyszywać guziki,bo i tak są systematycznie odgryzane...poza tym nadgryzione zostało moje łóżko,odrzwia i kawałek podłogi.Materac mojej siostry jakoś o połowę chudszy się zrobił.I kot tak jakby mniej sierści miał miejscami:angryy:.Właśnie zażarcie walczyłam o uratowanie koca.To tylko takie grubsze sprawki Scrappy'ego,o tych drobnych,codziennych nawet nie ma co wspominać:).Ale masz rację,Gugusia...jedno spojrzenie w te oczy i każde przestępstwo wybaczone.Pozdrowienia dla Rubiczka:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Ło kurka feluś! Dawno mnie nie było bo mnie zasuło :placz:. U mnie zima pełną japą! I jesteśmy wszyscy hiper szczęśliwi - psy bo brykają po śniegu (takim ślicznym czystym i sypkim) a ja bo nie muszę im wycierać kopytek i bebzoników! I w chacie jaki porządek! Jedyny mankament jest taki, że Rubik przez swój długi włos przynosi do domu niezliczone ilości śniegu. Jak biega to utacza sobie piękne kulki śniegowe - wszędzie! Najwięcej na bebzoniku, klacie i w okolicach:oops:... hmm no tego... :oops: no kochonesów ;). Nawet się ludzie dziwują, że nie widzieli jeszcze czarnego bałwana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No cóź, święta idą to Rubiś chce być jak choinka - z ozdóbkami! No i jest jeszcze jedna rzecz - takie czyste szłapki to trochę walą:loveu: ale co tam!
Mam dużo zdjęć ale oczywiście leń mi zabrania ... spróbuję w najbliższym czasie powalczyć z gościem.

Posted

Tofik umie już dawać łapę, a ja nie - ja nawet "siad" robię po dwusetniej komendzie - podobno jestem jeszcze zbyt mały...

Taki mały, że ledwo mnie ze śniegu widać!

... i wcale nie jestem czarnym bałwankiem! No powiedz Aza! Widziałaś kiedyś bałwanka z tak rozczochranymi usiskami?

Ja i mój brat i groźna siostra.

Trochę mi uchole powiewają - przez to nie mogę rozwinąć pełnej prędkości...

I ja tak będę skakał - już niedługo!

... najpierw jednak muszę podpatrzyć technikę.

Tofikowi tak uszy nie latają więc DLATEGO biega szybciej

A jakby się kto pytał to jest to moja PIERWSZA ZIMA W ŻYCIU i już taka fajna!

Posted

Rubik - zając polny! hehehehehehehehehehhehehehe no to się gościowi spodoba porównanie. Niestety śnieg stopniał :placz: i wszystkie są ucioprane! Dawać mi tu biały puch!

Posted

Rubiniu jest PRZEKOCHANY! Śpi ile wlezie, koła wywala do góry i każe się głaskać po bebzoniku, dręczy Tofika wgryzając Mu się w kark albo grzbiet, wykopuje co się da w ogródku i czasem coś pogryzie. Aza totalnie Go ignoruje - dopóki nie gwizdnie Jej zabawki ale z miski swojej daje Mu podjadać!

Posted

Jeśli wszystkie psy z Mazańcowic są takie to ja proszę wszystkie! Rubik to jest włochate serduszko na krótkich nóżkach! No i muszę oponować i wszystkich odganiać, żeby Gościa nie zagłaskali. Najlepsi są moi Rodzice - co zrobi Rubiniu to jest FANTASTYCZNE! Obeżre nogę od stołu, wykopie rododendrona, podkopie azalie, wskoczy na stół, wyjmie mi kanapkę z ust - wszystko jest boskie! Bo to Rubiniu zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gugusia7 napisał(a):
Jeśli wszystkie psy z Mazańcowic są takie to ja proszę wszystkie! Rubik to jest włochate serduszko na krótkich nóżkach! No i muszę oponować i wszystkich odganiać, żeby Gościa nie zagłaskali. Najlepsi są moi Rodzice - co zrobi Rubiniu to jest FANTASTYCZNE! Obeżre nogę od stołu, wykopie rododendrona, podkopie azalie, wskoczy na stół, wyjmie mi kanapkę z ust - wszystko jest boskie! Bo to Rubiniu zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie wiem czy wszystkie,ale mój Scrappy na pewno taki jest.Troszkę rozumiem Twoich rodziców,bo właściwie też nie umiem się oprzeć temu urokowi słodkiego rozrabiaki:loveu:

Pozdrowienia dla Was:)

Posted

Sheena BB daj czasem fotkę u Rubinia - w końcu chłopak prowadzi "album rodzinny" to mu się należy! Rubik to już ma tyle ksywek, że masakra: Mistrzuniu, Rokersik, Parówa, Tatanek (od Szatanek i Tasmanek), Fukadełko (bo ciągle jak zbliża nosio do twarzy to "fuczy"), Kompresorek (patrz poprzednie), Krecik, Czarny Bałwanek itd.
Halbina mucios gracjaz za foteczki! Jesteś Ciocia git!!!:loveu::loveu::loveu: