Gugusia7 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Właśnie pożegnał się z nami Króliś - Dobranoc Gizmo :-( Quote
halbina Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [*] a co się stało królisiowi? :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Gizmo? To tak jak mój średniaczek... Śpij spokojnie [`] [`] [`] Quote
Gugusia7 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Króliś to sobie powędrował z powodu wieku. A Rubik dzisiaj obżarł nogę od stołu :angryy: i złapany na gorącym uczynku zrobił "te swoje oczka" i minkę typu - jaki ja jestem słodki... i co? Nawet Go nie skrzyczałam :placz: - ale jestem miękka... :placz: Quote
Sheena_BB Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Hehe,skąd ja to znam:).Ale wątpię żeby krzyczenie czy nawet kary dawały jakieś wymierne efekty.Ja niby twarda jestem,znaczy się udaję,że jestem;) i co?Pozbyłam się już 3 par kapci,słuchawek z mikrofonem,2 poduszki wypatroszone wymagały ponownego napełniania pierzem,w pościeli przestałam już przyszywać guziki,bo i tak są systematycznie odgryzane...poza tym nadgryzione zostało moje łóżko,odrzwia i kawałek podłogi.Materac mojej siostry jakoś o połowę chudszy się zrobił.I kot tak jakby mniej sierści miał miejscami:angryy:.Właśnie zażarcie walczyłam o uratowanie koca.To tylko takie grubsze sprawki Scrappy'ego,o tych drobnych,codziennych nawet nie ma co wspominać:).Ale masz rację,Gugusia...jedno spojrzenie w te oczy i każde przestępstwo wybaczone.Pozdrowienia dla Rubiczka:loveu: Quote
halbina Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Ciesz się, że Twojej nogi nie obgryzł... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Tym mazańcowickim szczeniakom werwy coś nie brak... ;) Ale jak tu nie kochać takiego zbója :loveu: Quote
halbina Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 pokarało mnie... Inka rozszarpałą dziś puchową poduszkę... :roll: Quote
Gugusia7 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ło kurka feluś! Dawno mnie nie było bo mnie zasuło :placz:. U mnie zima pełną japą! I jesteśmy wszyscy hiper szczęśliwi - psy bo brykają po śniegu (takim ślicznym czystym i sypkim) a ja bo nie muszę im wycierać kopytek i bebzoników! I w chacie jaki porządek! Jedyny mankament jest taki, że Rubik przez swój długi włos przynosi do domu niezliczone ilości śniegu. Jak biega to utacza sobie piękne kulki śniegowe - wszędzie! Najwięcej na bebzoniku, klacie i w okolicach:oops:... hmm no tego... :oops: no kochonesów ;). Nawet się ludzie dziwują, że nie widzieli jeszcze czarnego bałwana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No cóź, święta idą to Rubiś chce być jak choinka - z ozdóbkami! No i jest jeszcze jedna rzecz - takie czyste szłapki to trochę walą:loveu: ale co tam! Mam dużo zdjęć ale oczywiście leń mi zabrania ... spróbuję w najbliższym czasie powalczyć z gościem. Quote
halbina Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Gugusiu, natychmiast przegoń lenia i wklejaj foteczki!!! :mad: Quote
Gugusia7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Tofik umie już dawać łapę, a ja nie - ja nawet "siad" robię po dwusetniej komendzie - podobno jestem jeszcze zbyt mały... Taki mały, że ledwo mnie ze śniegu widać! ... i wcale nie jestem czarnym bałwankiem! No powiedz Aza! Widziałaś kiedyś bałwanka z tak rozczochranymi usiskami? Ja i mój brat i groźna siostra. Trochę mi uchole powiewają - przez to nie mogę rozwinąć pełnej prędkości... I ja tak będę skakał - już niedługo! ... najpierw jednak muszę podpatrzyć technikę. Tofikowi tak uszy nie latają więc DLATEGO biega szybciej A jakby się kto pytał to jest to moja PIERWSZA ZIMA W ŻYCIU i już taka fajna! Quote
halbina Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ależ zimowy raj tam macie!!! A Psy jakie szczęśliwe! Rubik zmężniał bardzo i wyprzystojniał! Buziaczki!!! Quote
Gugusia7 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Halbina chciałam więcej fotek wkleić ale mi tak do zada działa net, że to afera! Quote
halbina Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 To może spróbuj później... albo prześlij na [email protected] spróbuję wkleić! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Piękne zdjęcia i jakie szaleństwa! :) Aż nie mogę się napatrzeć :loveu: Ale musi Wam być wesołą z tą gromadką... :) Rubiczek ma piękny pychol :loveu: Quote
Wilejkaros Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Z tymi ucholami jak nietoperz wygląda albo zając polny ;) Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Rubik - zając polny! hehehehehehehehehehhehehehe no to się gościowi spodoba porównanie. Niestety śnieg stopniał :placz: i wszystkie są ucioprane! Dawać mi tu biały puch! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gugusiu, a jak idzie nauka posłuszeństwa i kontakty z resztą stada? :) Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Rubiniu jest PRZEKOCHANY! Śpi ile wlezie, koła wywala do góry i każe się głaskać po bebzoniku, dręczy Tofika wgryzając Mu się w kark albo grzbiet, wykopuje co się da w ogródku i czasem coś pogryzie. Aza totalnie Go ignoruje - dopóki nie gwizdnie Jej zabawki ale z miski swojej daje Mu podjadać! Quote
halbina Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Rubik, jak wszystkie psiaki z Mazańcowic, jest anielsko grzeczny... jak śpi... :evil_lol: Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jeśli wszystkie psy z Mazańcowic są takie to ja proszę wszystkie! Rubik to jest włochate serduszko na krótkich nóżkach! No i muszę oponować i wszystkich odganiać, żeby Gościa nie zagłaskali. Najlepsi są moi Rodzice - co zrobi Rubiniu to jest FANTASTYCZNE! Obeżre nogę od stołu, wykopie rododendrona, podkopie azalie, wskoczy na stół, wyjmie mi kanapkę z ust - wszystko jest boskie! Bo to Rubiniu zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9017184#post9017184 zapraszamy na nasz wątek macieżysty, obchodzimy małe święto, właśnie stuknęliśmy TYSIĘCZNY POST Quote
Sheena_BB Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gugusia7 napisał(a):Jeśli wszystkie psy z Mazańcowic są takie to ja proszę wszystkie! Rubik to jest włochate serduszko na krótkich nóżkach! No i muszę oponować i wszystkich odganiać, żeby Gościa nie zagłaskali. Najlepsi są moi Rodzice - co zrobi Rubiniu to jest FANTASTYCZNE! Obeżre nogę od stołu, wykopie rododendrona, podkopie azalie, wskoczy na stół, wyjmie mi kanapkę z ust - wszystko jest boskie! Bo to Rubiniu zrobił:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem czy wszystkie,ale mój Scrappy na pewno taki jest.Troszkę rozumiem Twoich rodziców,bo właściwie też nie umiem się oprzeć temu urokowi słodkiego rozrabiaki:loveu: Pozdrowienia dla Was:) Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sheena BB daj czasem fotkę u Rubinia - w końcu chłopak prowadzi "album rodzinny" to mu się należy! Rubik to już ma tyle ksywek, że masakra: Mistrzuniu, Rokersik, Parówa, Tatanek (od Szatanek i Tasmanek), Fukadełko (bo ciągle jak zbliża nosio do twarzy to "fuczy"), Kompresorek (patrz poprzednie), Krecik, Czarny Bałwanek itd. Halbina mucios gracjaz za foteczki! Jesteś Ciocia git!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts