Tola Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Oczywiście bardzo żałujemy Tośkowego Pana :( ale cieszymy się z Tośkowego "wypadu" od Murki już za tydzień. Fajny ten lekarz :D :D :D Quote
wieso Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jakos tak mi teraz wyszlo....jedno ludzkie nieszczescie = dwa psie szczescia.....tak jakas wyszlo..... Zyczymy Panu szybkiego powrotu do zdrowia przy boku szczesliwego Toska. Quote
Tola Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Jakos tak mi teraz wyszlo....jedno ludzkie nieszczescie = dwa psie szczescia.....tak jakas wyszlo..... Zyczymy Panu szybkiego powrotu do zdrowia przy boku szczesliwego Toska. Rozmawiałam o tym samym z panią... W trakcie rozmowy słyszałam pana w tle - b. szczęśliwy, ze Tosiek przyjeżdza :) :) Quote
Havanka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Rozmawiałam o tym samym z panią... W trakcie rozmowy słyszałam pana w tle - b. szczęśliwy, ze Tosiek przyjeżdza :) :) Nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie tak miało być: Tosiek szybciej zaaklimatyzuje się w nowym domu, Panu ręka w tym czasie wróci do formy i wtedy razem pojadą nad morze ! Pozdrawiamy całą Rodzinę a szczególnie Pana i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia ! Quote
b-b Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ale wieści! Panu oczywiście życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :) Tosiek pakuj manele!!! Jedziesz chłopie do swojego domku!!!:D Quote
AgusiaP Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Życzymy panu szybkiego powrotu do zdrówka ! Quote
AgusiaP Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Życzymy panu szybkiego powrotu do zdrówka ! Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 To faktycznie się Tośkowi udało w nieszczęściu Pana ;) Na pewno przy Tośku rehabilitacja ręki pójdzie bardzo sprawnie :D Quote
Anecik Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nie mogłam się doszukać Tośka. Wyleciał na 4 stronę :) Ale już sięprzypomina przy sobocie. Quote
Tola Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nie mogłam się doszukać Tośka. Wyleciał na 4 stronę :) Ale już sięprzypomina przy sobocie. Ma mały spryciarz dom, to już mu nie spieszy się na 1 stronę :) Ale nie damy mu wylecieć zbyt nisko :) Quote
Havanka Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Tosiek już pakuje walizki i wkrótce pojedzie do swojego domu. Jego kolega ze schronu, mały, zarośnięty kudłaczek, też ma szansę na odmianę życia. Czeka na niego miejsce w Hoteliku u Szafirki. Zbieramy kasę na transport. Bardzo prosimy o pomoc ! http://www.dogomania.com/forum/topic/148276-710-kilometr%C3%B3w-do-nowego-%C5%BCycia-kud%C5%82aczka-ze-schronu-do-24082015-godz-2000/?p=16338864 Quote
wieso Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Tak, Tosieczku, nawet nie wiesz jakie pieknie zycie na ciebie czeka, pelne pileczek i kochajacych cie Panstwa , jednak musze przyznac ze bedzie mi ciebie brakowac tu na dogo. Patrzac na zdjecia te zza krat, na ktorych wygladales jak taki maly wyplowialy szczurek i teraz patrzac na te w hoteliku u Murki i widzac twoje rozesmiane pysio jestem po prostu szczesliwa i mam cichutka nadzieje ze od czasu Do czasu odezwiesz sie tutaj i pokazesz jakie wspaniale zycie prowadzisz. Dziewczyny kocham Was za Toska i jeszcze raz dziekuje . 1 Quote
Bogusik Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Fajnie,że Tosiu pojedzie do domku wcześniej niż było planowane :) Panu,oczywiście życzę,szybkiego powrotu do zdrowia! Na to wygląda,że Teraz musimy za obu chłopaków trzymać kciuki! :) Quote
Murka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Jeszcze Tosiek z dzisiaj, zwany także z Tofikiem :) 1 Quote
wieso Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Co za slodkie zdjecia Murko, pelna ciepla w intensywnosci chwili, Hania cudna i podejrzewam ze nie tylko ja bede za Toskiem tesknic. Quote
Murka Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Oj będzie tęsknić Hania. Zżyła się z nim bardzo, co oni razem wyprawiają codziennie to ludzkie pojęcie przechodzi :) Nie przeszkadza im upał, a raz nawet bawili się w deszczu :) Tosiek wpatrzony w Hanię i nawet z nią zaczął wchodzić do domu :) Z żadnym psem do tej pory Hania nie miała tak świetnego kontaktu. Tosiek ma świetny charakter wobec dzieci, umie się z nimi bawić, pozwala wydzierać sobie zabawkę z pyska, lubi się bawić w przeciąganie itd. Już raz był płacz i spazmy, jak ktoś przyjechał i się mu Tosiek spodobał... Z żadnym psem nie było tak ciężko, nawet szczeniaczki, które szybko rozchodziły się do domu łatwiej przeszły. No, ale powoli udało się nam przekonać Hanię, że Tosiek nie może u nas zostać i wie, że za parę dni pojedzie do domku. Powiedziała tylko z nadzieją, że może go ludzie oddadzą jak będzie im np. płakał? :) Na szczęście są jeszcze inne psiaki, które Hania bardzo lubi. Obiecaliśmy jej, że następny pies, którego zdecydujemy się adoptować (prawdopodobnie jak odejdzie któryś z tych, które mamy obecnie) będzie wybrany przez nią, należy się jej :) 2 Quote
Jo37 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 A ja przypomnę zdjęcie ze schroniska Ogromna metamorfoza w tak krótkim czasie. Quote
Poker Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Należy się Hani wybór pieska jak psu kość.Dziewczynka jest bardzo dzielna przy tej huśtawce emocjonalnej. A Tosiek jest przepiękny, uwielbiam takie "palmowe" ogony. Quote
malagos Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Całuski dla Hani, to nasza młoda dogomaniczka :) Quote
Recommended Posts