gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 5 minut temu, Usiata napisał: Gabrysiu...ale popatrzaj, jaka ona łysa jest na dole... żadna bombka tam nie zawiśnie, nie, nie...no po cóż Ci taka łysawa choineczka, hę? Usiata jak przyjedziesz do Krakowa , zrobię Ci naleweczkę ( a może i dam zapalić) to zapewniam, że brak bombek a nawet łańcuchów nie będzie Ci przeszkadzał. 2 Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 14 godzin temu, Panna Marple napisał: I tu właśnie będzie potrzebna Twoja pomoc. Każdy uczestnik warsztatów będzie musiał podpisać umowę, która zabroni mu działania (jakiegokolwiek) na szkodę Haliny. Napiszesz? Halina da Ci rabat na warsztaty. Ha! ten rabat jakoś zaczyna brzmieć z lekka przekonująco... zaczyna...a klauzule dot. zakazu konkurencji mam doszlifowane, jak coś :D Jeśli dorzucisz do rabatu Twoje tortlille, to kto wie? a jeśli jeszcze tiramisu...khm...jestem skłonna poważnie rozwazyć propozycję :D :D Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 3 minuty temu, Usiata napisał: A czy aby na pewno, jestes przekonana, że chcesz zobaczyć? zwłaszcza tych trzech panów? nie moga być jacyś inni np.? Wiesz, chyba na pewno to ich chcę zobaczyć. Tacy znani, wszyscy ( no może nie wszyscy) o nich wiedzą a nikt ich do tej pory nie widział. Może będę pierwsza? Tylko czy ktoś mi potem uwierzy? Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 5 minut temu, gabrysia2424 napisał: Usiata jak przyjedziesz do Krakowa , zrobię Ci naleweczkę ( a może i dam zapalić) to zapewniam, że brak bombek a nawet łańcuchów nie będzie Ci przeszkadzał. Khm...a co na to powie ABW? jestes pewna, że nie czytają? przeciez to korupcją pachnie na kilometr :D :D Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 2 minuty temu, gabrysia2424 napisał: Wiesz, chyba na pewno to ich chcę zobaczyć. Tacy znani, wszyscy ( no może nie wszyscy) o nich wiedzą a nikt ich do tej pory nie widział. Może będę pierwsza? Tylko czy ktoś mi potem uwierzy? Jak będziesz miała świadków, którym powiesz, co widziałaś to na pewno wszyscy inni uwierzą... na pewno...jak bum, cyk, cyk Quote
Panna Marple Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 A sugestie w kwestii tortilli, to nie próba korupcji? 1 Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Khm...a co na to powie ABW? jestes pewna, że nie czytają? przeciez to korupcją pachnie na kilometr :D :D Jakby co to się wyprę. Quote
Panna Marple Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Jak będziesz miała świadków, którym powiesz, co widziałaś to na pewno wszyscy inni uwierzą... na pewno...jak bum, cyk, cyk Zdjęcia niech zrobi ;) 1 Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Jak będziesz miała świadków, którym powiesz, co widziałaś to na pewno wszyscy inni uwierzą... na pewno...jak bum, cyk, cyk No i za takie porady Cię lubię. Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 E tam, toż to pożywienie :D no jak to może być przekupstwo? że jedną tortillę głodnemu oddasz ze serca ?!? (słownie: j-e-d-n-ą) :D Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 3 minuty temu, gabrysia2424 napisał: Jakby co to się wyprę. Może być cięzko, bo dyć napisane.. no chyba, że powiesz, że to metafora była jakaś :D Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 1 minutę temu, Panna Marple napisał: Zdjęcia niech zrobi ;) Nie wiem czy będę w stanie robić zdjęcia. ale razem z Usiatą- kto wie, kto wie. Ja będę trzymała aparat a Usiata będzie pstrykać 1 Quote
Panna Marple Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 2 minuty temu, Panna Marple napisał: Zdjęcia niech zrobi ;) I na zdjęciach podpisy dać, żeby wszyscy wiedzieli, co widzą i widzieli poprawnie ;) 2 Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 3 minuty temu, gabrysia2424 napisał: No i za takie porady Cię lubię. Ja tez Cię ... :D za całokształt :) Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Teraz, Usiata napisał: Może być cięzko, bo dyć napisane.. no chyba, że powiesz, że to metafora była jakaś :D Widzisz Usiata i znowu mi pomogłaś. Tylko sama nie donieś. 1 Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 2 minuty temu, gabrysia2424 napisał: Nie wiem czy będę w stanie robić zdjęcia. ale razem z Usiatą- kto wie, kto wie. Ja będę trzymała aparat a Usiata będzie pstrykać 2 minuty temu, Panna Marple napisał: I na zdjęciach podpisy dać, żeby wszyscy wiedzieli, co widzą i widzieli poprawnie ;) Otóz to! a potem najlepiej od razu - do gazet i tv! od razu bo mogą spłowieć z czasem i jeszcze zrobia się niewyrażne :D :D I na tego, no, na bloga, od razu tez wrzucić! natychmiast! 1 Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 2 minuty temu, Panna Marple napisał: I na zdjęciach podpisy dać, żeby wszyscy wiedzieli, co widzą i widzieli poprawnie ;) Tak będzie, tak być musi. Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 4 minuty temu, gabrysia2424 napisał: Widzisz Usiata i znowu mi pomogłaś. Tylko sama nie donieś. Gdzie masz tego drona, bo właśnie siedze i donos piszę.. bo mnie się nudzi z lekka...to se popisze, a co! :D Teraz wszyscy donosza na wszystkich, żeby nudno nie było! :D jak to we Chłopach drzewiej było :D Quote
Usiata Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Tymczasem się oddalę, bo czas wzywa, a i .donosy czekają... :D Miłego wieczoru wszystkim życzę, zwłaszcza Halinie bo ...jutro piątek...piąteczek...piątunio...wszak :) Quote
gabrysia2424 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 1 minutę temu, Usiata napisał: Otóz to! a potem najlepiej od razu - do gazet i tv! od razu bo mogą spłowieć z czasem i jeszcze zrobia się niewyrażne :D :D I na tego, no, na bloga, od razu tez wrzucić! natychmiast! no tak, możliwości sporo. Ale wpierwej muszę to drzewko nabyć. Lecę robić mu miejsce w chałupie, na samiuśkim środku. Ale nie nie , zaraz koło wyrka,żeby na noc łańcuchem do nogi przykuć. To tak na wypadek gdyby ktoś coś. 1 Quote
Panna Marple Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Spaduję także :) Miłego piątunia życzę Większości :) Quote
rozi Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Ja tylko chciałam zapytać, czy Halina chodzi - tak tak, CHODZI- w moim swetrze? Tym od Ludwy. Bo nie wiem, czy się szykować na odbiór, nie chciałabym jej zabierać.. 1 Quote
Usiata Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 11 godzin temu, rozi napisał: Ja tylko chciałam zapytać, czy Halina chodzi - tak tak, CHODZI- w moim swetrze? Tym od Ludwy. Bo nie wiem, czy się szykować na odbiór, nie chciałabym jej zabierać.. Rozi, ci.... (Halina nie wie, że w tej torbie jest s.w.e.t.e.r) ... Powiedziałam jej, że to repelenty przeciw owadom bo w przedsprzedaży były... w Biedronce zresztą...ci... A żeby nie zaglądała do torby bo to przecież ciekawska istota to ździebko przygniotłam ją (torbę, nie Halinę) orzechami włoskimi, ale tylko ździebko :P Na odbiór możesz się szykować, jak najbardziej...swetra zakładać nie musisz :P w jaką sobotę, albo też niedzielę, o jakiejś ludzkiej godzinie tj. bardzo po południu...w tym miejscu, gdzie sprzątam po godzinach, Ty wiesz gdzie... :D 2 Quote
Nadziejka Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 zagladusiam tak na szybko z pozdrowionkami ku Wam boc wyczytallam ze hoineczke pragniecie i Mikolajow ...zebralam na szybkensika co moglam boc niektore Mikolaje mi sie wziac nie dally oj nie dally .. ale ale prosze serdecznie Ciociom przynosze Mikolajus Radziumirek Totus przyjacielek wszytkich duzutkich i malutkich Mikolajusiek Wojtusiek calusny wsyckie Ciocie komarkowe caluje i ...na chate zaprazsa ... w celach poczestunkowych jeno .... ..o matku jedynu i Mikolajjus Straznikus .... 2 Quote
Recommended Posts