Usiata Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 2 godziny temu, elik napisał: A las tajemniczy wielce. Bałabym się po takim lesie sama chodzić Eetam, po lesie spaceruję za Larą, a moja psica swoje leśne ścieżki zna na pamięć i zawsze dobrze wyjdziemy :D 2 godziny temu, TaTina napisał: Aha...cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie..co to będzie? :D Aaaa..sorki, to nie nasz problem :D Przystanek całkiem, całkiem. Kurki, kogucik, sielanka normalnie. PKS to chyba tam nie jeździ, raczej na okazję czekają. Albo dumają, zwłaszcza ta jedna pośrodku, w kolorze kurzy blond, komu by tu następne zgniłe jajo podrzucić :D Siostro Usiata, jak się dobrze w Twoją fotkę wpatrzeć, to chyba paskudnego leśnego trolla widać. Prawda? Oj, uważaj na trolle, paskudne facjaty i charaktery mają. Taa... Miłego wieczorku wszystkim :D Wszystkim? Nieee... No i nie cierpię trolli :D A wiesz, siostro TaTino, nie boję się leśnych trolli bo jeśli się na nie natknę to im zaśpiewam ze szczerego serca :D ucieczka gwarantowana :D Natomiast nie chciałabym natknąć się na ludzkie trolle bo te budzą we mnie wstręt. Nie są w stanie mi zaszkodzić, ale napawają odrazą...fuj... 38 minut temu, Panna Marple napisał: Zimno wszędzie, mokro wszędzie :(, a Halina tęskni za familią, która wyginęła... Cóż, takie życie - na wiosnę będzie miała nową :) Taki klimat mamy, nie jest źle :) komu nie pasuje, to może przecież emigrować. Halinka niech nie będzie wybredna za bardzo, bo może teraz, to i za rodziną tęskni, (taka prorodzinna niby), ale wcześniej to rodzinę miała w ... głębokim poważaniu... tylko o siebie się troszczyła, a teraz niby tęskni... Akurat... :P, takie bajki Halinki to są dobre na jesienne słoty... :D 2 Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 TWA baczność! do głaskania meldować się, raz, dwa, trzy..odlicz! Głaskamy psiaczka - ślepaczka, o tu, o to: http://psieszczescie.pedigree.pl/pies/chicco/ Raz, raz, i nie marudzić! Howgh! A jeśli ktoś z naszych sympatyków także pogłaska ślepaczka to będziemy wielce radośni, o tacy, o Quote
elik Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Melduję, że psiak pogłaskany i na FB udostępniony :) 1 Quote
Panna Marple Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Piesek pogłaskany, rozkaz wykonany, ale...pieska głaszczemy, a nie głaskamy ;) Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Melduję, że psiak pogłaskany i na FB udostępniony :) 17 minut temu, Panna Marple napisał: Piesek pogłaskany, rozkaz wykonany, ale...pieska głaszczemy, a nie głaskamy ;) Ślicznie dziewczęta! będą medale :) na Was zawsze można liczyć, ha! Panno Marple, dziekuje za słuszną uwagę :) ale ja zawsze głaskam (tak już mam od 3 roku życia; można rzec, że to wrodzone :D) Ale, ale...jakby jeszcze ktoś zechciał pogłaszczeć to zapraszam, zapraszam :D i można CODZIENNIE, nie żałujcie sobie, nie, nie :D 1 Quote
rozi Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Fajny psiuch. Pogłaskałam, a to czemuś służy? 1 Quote
Panna Marple Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Zapewne chodzi o reklamę ;) Jeśli ktoś powie, ze była susza i deszcz jest potrzebny, to go poszczuję Halinką - za oknem jest makabra :( 1 Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 23 minut temu, rozi napisał: Fajny psiuch. Pogłaskałam, a to czemuś służy? I owszem, to konkurs - psiaczek może wygrać karmę i smaczki. Dlatego należy głaszczeć jak najwięcej :D i głaskać też nalezy :D Im więcej, tym lepiej dla psiaczka ślepaczka takiego fajnego :) żem go głaskała w realu, fajnusi jest naprawdę *) Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 10 minut temu, Panna Marple napisał: Zapewne chodzi o reklamę ;) Jeśli ktoś powie, ze była susza i deszcz jest potrzebny, to go poszczuję Halinką - za oknem jest makabra :( Też o reklamę, ale bardziej o papu... Twierdzę, że była susza, kosz-marna susza. I deszcz jest potrzebny. Bardzo. Bardzo potrzebny :D tak potrzebny, że ho, ho, ho! A teraz szczuj Halinką, no! :D Quote
Panna Marple Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 O papu dla pieska, a o reklamę dla firmy... Sama tego chciałaś... Znasz Halinę i jej metody - na Twoim miejscu sporządziłabym testament ;) Susza to była rok temu, lato było wilgotne. 1 Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 1 minutę temu, Panna Marple napisał: O papu dla pieska, a o reklamę dla firmy... Sama tego chciałaś... Znasz Halinę i jej metody - na Twoim miejscu sporządziłabym testament ;) Susza to była rok temu, lato było wilgotne. No wiesz?! ja Halinkę kochaaam, i marze o tej chwili, gdy jej to wyznam face to face (zwróć, proszę, uwagę na na to, jak napisałam 'jej' :D ) Testament już dawno znany wszystkim potencjalnym zainteresowanym - nie ma nic :D to i problemu też nie ma :D Latoś było mało deszczu, BARDZO mało...aż mi sie cera wysuszyła :( Quote
Panna Marple Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ty kochaaaasz Halinę, a ona Ciebie tylko wtedy, kiedy ją z kłopotów wyciągasz ;). Ona już leci do Wawy... Radzę dobrze - nikogo nie wpuszczaj i zamknij okna. Naprawdę mi Ciebie żal ;) 1 Quote
Usiata Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Niech leci, byle szybko bo chałupę mam wysprzątaną ... jeszcze :D Nawet fanfary mam przygotowane, żeby zapamiętała po wsze czasy, jak wizyty odbywać :D tak, tak... No dobra... jeszcze te, no... konfetti muszę pociąć, ale to pestka...zaraz oporządzę... O kurcze, jeszcze muszę wodę do miski nalać... o rany, ale wtopa, no to zmykam szybko.. :D Dobranoc Anulko, spadam do Lary bo przygotowuję ją na powitanie kolegi niebawem...krakowiaka, heh :D Quote
sybil Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Byłam, wygłaskałam i jutro i po......też polecę i wygłaskam 1 Quote
Hope2 Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Hmm...cytować nie mogę? pfff Melduję posłusznie, że nie cała rodzina H znikła. U mnie ma zamiar przezimowac jakas bliższa i dalsza (podobieństwo nawet jakieś widzę ). Za to ochroniarz jak poszedł na strajk kobiet, tak nie wrócił. Jakaś Tekla go omotała... 1 Quote
elik Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 2 godziny temu, Usiata napisał: Ślicznie dziewczęta! będą medale :) na Was zawsze można liczyć, ha! Panno Marple, dziekuje za słuszną uwagę :) ale ja zawsze głaskam (tak już mam od 3 roku życia; można rzec, że to wrodzone :D) Ale, ale...jakby jeszcze ktoś zechciał pogłaszczeć to zapraszam, zapraszam :D i można CODZIENNIE, nie żałujcie sobie, nie, nie :D No i jak to brzmi ??? Pogłaskać, a nie pogłaszczeć :) 1 Quote
gabrysia2424 Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 O 11.10.2016 o 19:30, elik napisał: A tej kurze kto uciął łebek ??? Uciąć kurzynie łebek i kazać jej czekać na przystanku na PKS razem z innymi, które mają łebki na swoim miejscu, to ewidentne znęcanie się nad zwierzęciem ze szczególnym okrucieństwem,. Czy wiecie jak ona tym kurom zazdrości ??? Przychodzi mi na myśl, że sprawcą tego okrucieństwa może być nie mój mój pies o czym świadczyć może zapaskudzony chodnik. Tak tylko nie mój mój pies się zachować mógł. A las tajemniczy wielce. Bałabym się po takim lesie sama chodzić Elik, a może to tajniak. Podsłucha coś, niekoniecznie zrozumie ale poleci i podkabluje koleżanki. 1 Quote
elik Posted October 13, 2016 Posted October 13, 2016 23 minut temu, gabrysia2424 napisał: Elik, a może to tajniak. Podsłucha coś, niekoniecznie zrozumie ale poleci i podkabluje koleżanki. No wiesz, a może Ty masz rację. Może to nie ucięty eb, jeno schowany pod skrzydełko dla zmylenia przeciwnika ! Nie wykluczone ! 1 Quote
Usiata Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 O 13.10.2016 o 16:54, gabrysia2424 napisał: Elik, a może to tajniak. Podsłucha coś, niekoniecznie zrozumie ale poleci i podkabluje koleżanki. O 13.10.2016 o 17:20, elik napisał: No wiesz, a może Ty masz rację. Może to nie ucięty eb, jeno schowany pod skrzydełko dla zmylenia przeciwnika ! Nie wykluczone ! Bo to jest TW (skrót od Tajny Współpracownik) :D oczywiście, że knuje bo przeciez wyraźnie widac, że z boku stoi i nadaje cichaczem "kur wylądował" :D Piąteczek, taki piękny wieczór mam, weekend przed nami - jaka znowu wspaniała perspektywa nic nie robienia, heh :D Pogoda też śliczna, może i jutro słonko będzie się uśmiechać? kto wie? Miłego wieczoru wszystkim życzę :) tak, tak, wszystkim :D P.S. niespodzianki to jest to, co bardzo lubię, oj bardzo :D 1 Quote
Panna Marple Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Z Haliną jest bardzo źle :(. Miała lecieć do Wawy, ale w połowie drogi wróciła...Powiedziała, że zawiść jest destruktywna! Myślę, że ma coś z głową ;( 3 Quote
rozi Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Zawiść jak najbardziej jest destruktywna, ale co to ma do latania? Quote
Panna Marple Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 Bo miała polecieć do Wawy zemścić się na Usiatej :) Quote
rozi Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 No dobrze, ale co to ma do zawiści? Usiata taka przepiękna jest? Zemsta to prosta sprawa, tego nie roztrząsam. Quote
Usiata Posted October 15, 2016 Author Posted October 15, 2016 Jestem śliczna... jak noc listopadowa :D A Halinka chce się zemścić bo mnie wszyscy lubią :P no, dobra... nie wszyscy... i tylko w Koziej Wólce, ale to i tak więcej niż Halinkę :( Ostatnio rozpaczała, że znowu jakaś jej psiapsiółka stała się jej wrogiem...to straszne, naprawdę, jak Halinka nie ma szczęścia do znajomych...oj, nie ma :( Quote
Recommended Posts