ewu Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jestem u maluszków. Ludzie potrafię być potworami... Wesprę dzieciaki. Quote
buniaaga Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Jestem u maluszków. Ludzie potrafię być potworami... Wesprę dzieciaki. Dziękujemy Quote
Anecik Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Dobrze, że powolutku znajdują domy :) Takie maluchy to raczej szybko znajdą domki :D Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Dzieciaczki pewnie znajdą domy,ale co stało się z sukami,które je wydały na świat?Aż strach pomyśleć o ich losie...Biedne psie matki.. E/W/R 1 Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jak widzę ten wątek to mi się chce wyć!I powinien stać się on obowiązkowy dla przeciwników sterylizacji zwierząt...Ile nieszczęścia stało się przez bezmyślnych, głupich, ograniczonych ludzi... Elżbieta Quote
doris66 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Jeden maluszek, był dzisiaj na kolejnej wizycie u weta, bo nadal jest smutny, słabszy i ma rozdęty brzuszek. Istniało podejrzenie zaczopowania jelit np robakami. Wykonano badanie usg, w brzuszku nie stwierdzono zatkania jelit czy to robakami czy czymś innym, jelita sa drożne a inne narządy wewnętrzne w porządku ale malec jest zagazowany. Piesio dostał kroplówkę, zastrzyk rozkurczowy. Od dzisiaj bedzie tez karmiony pastą/karmą royal dla malutkich szczeniąt. W podobnym stanie jest nastepny, z innego domu tymczasowego. Jego leczeniem zajmuje sie Pani, która się nim opiekuje. Też miał być dzisiaj na wizycie u weta. Ale nie mam jeszcze informacji co z nim. Quote
Gabi79 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ewcia mnie zawołała, na ten moment mogę tylko zaglądać i kibicować Quote
buniaaga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Ewcia mnie zawołała, na ten moment mogę tylko zaglądać i kibicować Witamy i zapraszamy do zaglądania Quote
buniaaga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Z dobrych wiadomości Dwa maluchy dzisiaj pojechały do domów stałych A ze złych Dwa potrzebowały wizyt u wetrynarza ale tak jak pisała doriss66 sytuacja opanowana zrobione USG,kroplówki,obserwujemy,czuwamy. Dziękujemy za Wasze wpłaty bardzo się przydają ! Quote
buniaaga Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Napisany Dzisiaj, 22:20 Z dobrych wiadomości Dwa maluchy dzisiaj pojechały do domów stałych A ze złych Dwa potrzebowały wizyt u wetrynarza ale tak jak pisała doriss66 sytuacja opanowana zrobione USG,kroplówki,obserwujemy,czuwamy. Dziękujemy za Wasze wpłaty bardzo się przydają ! Lubię to Dzięki dobrej duszy z Fb zdjęcia mają szczeniaki z drugiego pudełka Np takie cudeńko: Quote
halszka Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jestem na zawołanie Ewy,niestety w tej nie mam jak pomóc,chyba,że ogłoszeniami Quote
buniaaga Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Witamy,fajnie że jesteś z ogłoszeniami sytuacja opanowana,kilka mają pakiet zamówiony.Dzięki Quote
Xibalba Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Oby coś dobrego przyniosły ogłoszenia a słabe maluszki nabrały sił@ Quote
EVA2406 Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nie do wiary, XXI w, nie ogarniam ludzkiej bezmyślności i braku odpowiedzialności; namnożą i zostawią; ble tak tylko człowiek potrafi zrobić :( ewa dziękuję za zaproszenie Ludzie myślą, że zrobili dobry uczynek, bo ich nie potopili np. Ja też mam taką sunię, którą facet przerzucił mi kilka lat temu przez płot i tylko dzięki mojej Mamie, która wypatrzyła małą przez okno, nie zamarzła w nocy w ponad 20 stopniowym mrozie. Quote
doris66 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 My sie nigdy nie uwolnimy od takich sytuacji..........wywalonych szczeniaków czy kociąt. Maluchy maja ogłoszenia, jest dużo telefonów.....ale umowa adopcyjna a szczególnie warunek kastracji to nawet dla ludzi nazwijmy to na wyższym poziomie społecznym ..........zbrodnia i barbarzyństwo. Bo jak to, swojego piska skazywac na ból....po co?.........bo ja proszę upilnuje i nie rozmnożę. Jedna Pani przed chwilą przekonywała mnie, ze kastracja powinna byc tylko stosowana wobec psów agresywnych ........ha, ha..........to jeden argument , nne były bardziej niedorzeczne . Quote
doris66 Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11659318_1007379662626207_3805067954179299330_n.jpg?oh=9cf697ef9252ccadbae5aa969ef9ae1f&oe=562C5FB3 Siostra brat Quote
jola&tina Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Cudne! Nie można pozwolić, żeby na te cuda skusił się byle kto. Nie po to je ratujecie, żeby potem miały cierpieć. Quote
Recommended Posts