Katie Blackss Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cudna psinka. Mam nadzieje, że szybko znajdzie domek, to samo życzę jej siostrze. Quote
Marka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Dzisiaj był duży sukces - Katia pierwszy raz przespała całą noc (tzn. od 23.00 do 6.00 :)) bez wstawania na siusiu czy kupę czy zabawę :p Tym samym ja również po raz pierwszy od miesiąca przespałam całą noc bez wstawania i nocnych wycieczek na dwór :cool3: :lol: Quote
Marka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Katka wita dogomaniaków z rana ;) Quote
nanul Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :loveu::loveu::loveu: Cudna dziewczynka! Quote
Bodziulka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ależ jej się fajne uszy zrobiły :lol: Quote
Marka Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Bodziulka - welcome back in cyber world! :multi: Uszy Katki na razie są dosyć szalone, bo psina będzie niedługo zmieniać zęby z mlecznych na stałe i to ogałaca jej organizm z wapnia, przez co chrząstki uszu nie mają odpowiedniej ilości budulca - ale mam nadzieję, że za parę tygodni uszki Katii staną na baczność, jak u rasowego ONka (albo raczej wilka ;)) W każdym razie z uszami stojącymi czy tańczącymi - Katka i tak jest urocza, prawda? :loveu: Quote
Bodziulka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Marka']Bodziulka - welcome back in cyber world! :multi: :cool3: :evil_lol: [quote name='Marka'] W każdym razie z uszami stojącymi czy tańczącymi - Katka i tak jest urocza, prawda? :loveu: Prawda, Prawda :p Quote
Ziutka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Marka napisał(a): W każdym razie z uszami stojącymi czy tańczącymi - Katka i tak jest urocza, prawda? :loveu: Ano racja..........nie może być inaczej :loveu: :loveu: Cudeńko nasze :loveu: Quote
Ziutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mareczko ale nam zrobiłaś z niej cudownego psiaka :loveu: :loveu: W schronisku by się zmarnowała :shake: I nie miałaby tak wspaniałych uszek :evil_lol:............bo kto by je masował :eviltong: Quote
tanitka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 jaki uszyska piękne, to chyba będzie owczarek niemiecki:lol: Quote
Bodziulka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 tanitka napisał(a):to chyba będzie owczarek niemiecki:lol: nie, to będzie wilk, z Wilkowej ;) :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Bodziulka napisał(a):nie, to będzie wilk, z Wilkowej ;) :evil_lol: Bodziulka Ty to zawsze mnie umiesz rozśmieszyć....choćbym miała najgorszy humor :eviltong: :evil_lol: Quote
Marka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Bodziulka napisał(a):nie, to będzie wilk, z Wilkowej ;) :evil_lol: otóż to - z Wilkowej pochodzą najpiękniejsze wilki - polecam! :biggrina: :bigok: Quote
eurydyka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 fajnie potem bedzie zrobic zestawienie zdjec rozwoju uszkow:) Quote
Marka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Wczoraj Kola i Katia były z nami w pewnym pięknym nadwiślańskim miasteczku (w ramach socjalizacji z architekturą zabytkową :eviltong:) (Bodziulka pewnie dobrze zna to miejsce ;)) [SIZE=2] Quote
Bodziulka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Marka'](Bodziulka pewnie dobrze zna to miejsce ;)) przy promie byliście :cool3: a teraz w ogóle sa 2 promy :razz: Quote
asiamm Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czyżby Katia zwiedzała Kazimierz Dolny czy tylko mi się zdaje? Quote
Ziutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No Katiuszka widzę, że z Ciebie się światowa panna robi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dzisiaj Katia znowu mnie zaskoczyła - usłyszała w radio wycie wilków (reportaż o wilczych watahach w Tatrach) i o mało jej oczki nie wypadły ze zdumienia i prawie sobie łepek ukręciła, tak nim obracała, chłonąc te tajemnicze dźwięki :-o A następnie, parę godzin później, kiedy to musiałam ją zamknąć w ganku na 20 minut samą (kara za igranie z ogniem czyli atakowanie Benka :cool3:) co Katiuszka zrobiła..? Zawyła z rozpaczy jak najprawdziwsze wilcze dziecko..! :crazyeye: :evil_lol: :lol: PS. Chyba ją do puszczy zawiozę i tam zostawię, bo nie wiem, czy chcę trzymać w domu wilka :cool1: - tyle, że to bardzo blisko - może wrócić :megagrin: Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Marka napisał(a):Dzisiaj Katia znowu mnie zaskoczyła - usłyszała w radio wycie wilków (reportaż o wilczych watahach w Tatrach) i o mało jej oczki nie wypadły ze zdumienia i prawie sobie łepek ukręciła, tak nim obracała, chłonąc te tajemnicze dźwięki :-o A następnie, parę godzin później, kiedy to musiałam ją zamknąć w ganku na 20 minut samą (kara za igranie z ogniem czyli atakowanie Benka :cool3:) co Katiuszka zrobiła..? Zawyła z rozpaczy jak najprawdziwsze wilcze dziecko..! :crazyeye: :evil_lol: :lol: PS. Chyba ją do puszczy zawiozę i tam zostawię, bo nie wiem, czy chcę trzymać w domu wilka :cool1: - tyle, że to bardzo blisko - może wrócić :megagrin: wilk wychowywany od małego zachowuje się jak pies, nie masz się czego bać ;) Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Mała wilczyca!:loveu: O, a w Kazimierzu na tą wielką górę się wdrapała!:-o :cool3: :lol: Jaka dzielna!:loveu: Quote
Bodziulka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 AśkaK napisał(a):Mała wilczyca!:loveu: O, a w Kazimierzu na tą wielką górę się wdrapała!:-o :cool3: :lol: Jaka dzielna!:loveu: Pewnie Marka ją wniosła :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ale piękność z Katiuszy się robi! Nie do wiary, co z tego chuchra wyrasta! :loveu: Coś czuję, że te uszka będą sobie dziarsko sterczały, tak je Marka zaklina ;) Quote
Recommended Posts