Jump to content
Dogomania

Szczeniak KATIA - całe życie przed nią - jakie będzie..? (ok. W-wy)/ ma dom!

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj był duży sukces - Katia pierwszy raz przespała całą noc (tzn. od 23.00 do 6.00 :)) bez wstawania na siusiu czy kupę czy zabawę :p

Tym samym ja również po raz pierwszy od miesiąca przespałam całą noc bez wstawania i nocnych wycieczek na dwór
:cool3: :lol:

Posted

Bodziulka - welcome back in cyber world! :multi:

Uszy Katki na razie są dosyć szalone, bo psina będzie niedługo zmieniać zęby z mlecznych na stałe i to ogałaca jej organizm z wapnia, przez co chrząstki uszu nie mają odpowiedniej ilości budulca - ale mam nadzieję, że za parę tygodni uszki Katii staną na baczność, jak u rasowego ONka (albo raczej wilka ;))
W każdym razie z uszami stojącymi czy tańczącymi - Katka i tak jest urocza, prawda? :loveu:

Posted

[quote name='Marka']Bodziulka - welcome back in cyber world! :multi:

:cool3: :evil_lol:

[quote name='Marka']
W każdym razie z uszami stojącymi czy tańczącymi - Katka i tak jest urocza, prawda? :loveu:

Prawda, Prawda :p

Posted

Marka napisał(a):

Ano racja..........nie może być inaczej :loveu: :loveu:
Cudeńko nasze :loveu:

Posted

Mareczko ale nam zrobiłaś z niej cudownego psiaka :loveu: :loveu:
W schronisku by się zmarnowała :shake:
I nie miałaby tak wspaniałych uszek :evil_lol:............bo kto by je masował :eviltong:

Posted

Bodziulka napisał(a):
nie, to będzie wilk, z Wilkowej ;) :evil_lol:

Bodziulka Ty to zawsze mnie umiesz rozśmieszyć....choćbym miała najgorszy humor :eviltong: :evil_lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
nie, to będzie wilk, z Wilkowej ;) :evil_lol:

otóż to - z Wilkowej pochodzą najpiękniejsze wilki - polecam! :biggrina: :bigok:

Posted

Wczoraj Kola i Katia były z nami w pewnym pięknym nadwiślańskim miasteczku (w ramach socjalizacji z architekturą zabytkową :eviltong:)

(Bodziulka pewnie dobrze zna to miejsce ;))

[SIZE=2]

Posted

Dzisiaj Katia znowu mnie zaskoczyła - usłyszała w radio wycie wilków (reportaż o wilczych watahach w Tatrach) i o mało jej oczki nie wypadły ze zdumienia i prawie sobie łepek ukręciła, tak nim obracała, chłonąc te tajemnicze dźwięki :-o
A następnie, parę godzin później, kiedy to musiałam ją zamknąć w ganku na 20 minut samą (kara za igranie z ogniem czyli atakowanie Benka :cool3:) co Katiuszka zrobiła..? Zawyła z rozpaczy jak najprawdziwsze wilcze dziecko..! :crazyeye: :evil_lol: :lol:

PS. Chyba ją do puszczy zawiozę i tam zostawię, bo nie wiem, czy chcę trzymać w domu wilka :cool1: - tyle, że to bardzo blisko - może wrócić :megagrin:

Posted

Marka napisał(a):
Dzisiaj Katia znowu mnie zaskoczyła - usłyszała w radio wycie wilków (reportaż o wilczych watahach w Tatrach) i o mało jej oczki nie wypadły ze zdumienia i prawie sobie łepek ukręciła, tak nim obracała, chłonąc te tajemnicze dźwięki :-o
A następnie, parę godzin później, kiedy to musiałam ją zamknąć w ganku na 20 minut samą (kara za igranie z ogniem czyli atakowanie Benka :cool3:) co Katiuszka zrobiła..? Zawyła z rozpaczy jak najprawdziwsze wilcze dziecko..! :crazyeye: :evil_lol: :lol:

PS. Chyba ją do puszczy zawiozę i tam zostawię, bo nie wiem, czy chcę trzymać w domu wilka :cool1: - tyle, że to bardzo blisko - może wrócić :megagrin:

wilk wychowywany od małego zachowuje się jak pies, nie masz się czego bać ;)