malagos Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mareczko, ciocia malagos ma nowe sferyczne cholernie drogie okularki i widzi wszystko!! :evil_lol: A ratlerki ja też lubię poobgadywać... Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja Wam mówię ciotki, że z Katiuszy będzie jeszcze duże suczysko, wystarczy spojrzeć na te łapy :evil_lol: Tak bardzo cieszę się, że maleństwo uratowane!!! Quote
Marka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Ania-Sonia']A ja Wam mówię ciotki, że z Katiuszy będzie jeszcze duże suczysko, wystarczy spojrzeć na te łapy :evil_lol: oby, oby :lol: - na razie nic tego nie zapowiada - Katia jest wielkości dużego pająka :biggrina: (takiego z długimi, cienkimi nogami :evilbat:) - stąd jej przezwisko "Pająk" - wołamy ją "chodź Katia-pajączku" :lol: Ale to wyjątkowo uroczy pajączek - zobaczcie sami :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Marka napisał(a): Ale to wyjątkowo uroczy pajączek - zobaczcie sami :loveu: I który to już psiak u Ciebie z najpiękniejszymi oczami na świecie??? :cool3: :loveu: Patrząc na zdjęcia, to JUŻ teraz jest inny pies, niż to wyniszczone nieszczęście, które widziałam w sobotę! Widać, że Katia z każdym dniem Katia nabiera energii! :lol: :multi: Quote
Marka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ania-Sonia napisał(a):I który to już psiak u Ciebie z najpiękniejszymi oczami na świecie??? :cool3: :loveu: No właśnie - ja to mam fart, że tylko takie do mnie trafiają :biggrina: :loveu: A Katce powoli zaciera się rysunek żeber pod skórą - i już nie mogę się doczekać kiedy się zamieni w tłustą kuleczkę :haha: Quote
AśkaK Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mamo, jaka klatuchna zapadnięta.:oops: Śliczna jest Katia, niech rośnie duża, większa od Benka!:lol: ;-) malagos napisał(a):Mareczko, ciocia malagos ma nowe sferyczne cholernie drogie okularki i widzi wszystko!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 eurydyka napisał(a):sliczne malenstwo :p Quote
tanitka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a gdzie ona urzęduje? pod łóżkiem?:crazyeye: Quote
Marka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 tanitka napisał(a):a gdzie ona urzęduje? pod łóżkiem?:crazyeye: Dokładnie tak :D Zmieniła preferencje - i teraz już nie śpi w kennel-klatce, tylko pod naszym łóżkiem, na starym legowisku Koli, lub w dzień - na balkonie :p A dziś po długim porannym spacerze przez cały dzień głównie jadła i spała - ale brzusio jej się ładnie wypchał ;) :loveu: Quote
AśkaK Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Marka napisał(a): :loveu: Oczko.:loveu: :lol: Marka napisał(a): Uwielbiam to miejsce tuż pod psim uchem, gdzie nie ma prawie futerka i można całować ciepluchną skórkę.:loveu: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Katia-kokietka :loveu: ;) Rośnij piękna i duża, Katiusza! :lol: Quote
Marka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 AśkaK napisał(a):Uwielbiam to miejsce tuż pod psim uchem, gdzie nie ma prawie futerka i można całować ciepluchną skórkę.:loveu: :lol: Nooo :D a maluchy mają przecież jeszcze gołe brzuszki i coś niesamowitego - opuszki łapek takie jeszcze gładkie i miękkie - cudowne :loveu: Quote
AśkaK Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Tak, taaak, opuszki jak u kociaczków!!!:shiny: :loveu: A brzuszki to właśnie u suczek są najlepsze, bez dzyndzelka więc można cmokać do woli!:lol: Komu katiuszowy brzuszek?!:cool3: :loveu: Quote
Marka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Bure maleństwo tak się rozsmakowało w Eukanubie Intestinal Puppy (zaleconej przez Panią Doktor), że kurczaczek z ryżem przestał już być tym, co Katiuszki lubią najbardziej, a ja chyba będę musiała jakiś bazarek wystawić, żeby nie zbankrutować na tą eukanubę dla niej, bo apetycik dopisuje że hej! :D :biggrina: :lol: Quote
AśkaK Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Marka, to na bazarku wystaw cegiełki - całusek w gołą skórkę pod uszkiem Katiuszki!:loveu: :lol: ;) Tylko jak by to wycenić, skoro to bezcenne..?!:loveu: Quote
luka1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Marka'] :p Świetne zdjęcia, może dlatego że modelka cudna. :cool3: Quote
Bodziulka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ależ ona się zmieniła :crazyeye: tłuścioszek się z niej robi :evil_lol: Quote
Marka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Bodziulka']ależ ona się zmieniła :crazyeye: tłuścioszek się z niej robi :evil_lol: Właśnie ją zważyłam - po 9 dniach u mnie małej przybył cały 1 kilogram (to jest 25% jej poprzedniej masy! :p) - Katka waży już 4,1 kg :multi: A poza tym jak śpi - to aniołek :angel: a jak nie śpi... :evil_lol: Quote
asiamm Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 o jeju! szczęki jak u rekina albo piranii :D Topik też 1 kg przytył (ale w tydzień ;) ) Quote
Bodziulka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 mi też przybyło 1kg w tydzień :roll: może jakiś psiak potrzebuje? ja się chętnie podzielę :diabloti: :evil_lol: a jak się dogaduje z Kolką i Beniem? Quote
Marka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Asiamm napisał(a):Topik też 1 kg przytył (ale w tydzień ;) ) no tak - ale gdyby miał przytyć 25% swojej wagi to ile by to musiało być kilogramów..? ;) Bodziulka napisał(a):a jak się dogaduje z Kolką i Beniem? powiem tak: wcale (ze sobą nie rozmawiają) bo spotykają się właściwie tylko na porannym spacerze :razz: (moja "starszyzna" nie ma niestety cierpliwości do dzieci) Quote
asiamm Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Marka napisał(a):no tak - ale gdyby miał przytyć 25% swojej wagi to ile by to musiało być kilogramów..? 2,5 kg bo ważył 10. no dooobra, Katia zwyciężyła ;) Quote
Marka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 :) i jeszcze jedna fotka z wczoraj - pt. "NETOPEREK" :biggrina: Quote
Recommended Posts