Ania-Sonia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Zróbmy koalicję: jedno uszko klapnięte, drugie - nie ;):evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bodziulka napisał(a):jak ściana wpadnie na nią? Nieee, Bodziulka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pytałam czy z boksia da się zrobić łowcarka?!:lol: Na co ty mi, że tak - jak wpadnie na ścianę! Ma co ja, że chyba na odwrót - tzn. że z łowcarka da się wtedy boksia zrobić. Wciąż zatem nie wiem jak zrobić z boksia łowcarka!:evil_lol::lol: Idę spać bo pitolę!:lol: Quote
Marka Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 KONIEC DYSKUSJI - PROSZĘ ZOSTAWIĆ USZKA KATKI W SPOKOJU! :diabloti: Już one same najlepiej będą wiedziały co robić dalej :eviltong: :lol: Ania-Sonia napisał(a): To jest konkursowe zdjęcie! :loveu: ...powinno mieć podpis "SFINKS" :biggrina: Ania-Sonia napisał(a): Ale kawał psa z tej kruszyny się zrobił! :crazyeye: A była o krok od śmierci, tzn. miałam takie myśli jak ją trzymałam kilka tygodni temu do zdjęcia :oops: No bo tak rzeczywiście było - kto by tam w schronisku zdiagnozował niewydolność trzustki? Wet dałby najwyżej jakiś zastrzyk z antybiotykiem, który nic by w tej sprawie nie pomógł - i mała nie mogąc trawić jedzenia zdechłaby tam po prostu z niedożywienia... A teraz jest prawie 10-kilową rozrabiaką i.... eee, nie zapeszam ;) Quote
Ziutka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Marka napisał(a): A teraz jest prawie 10-kilową rozrabiaką i.... eee, nie zapeszam ;) No...no............czyżby jakieś widoki na domek dla Katki były :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Bodziulka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 AśkaK napisał(a):Nieee, Bodziulka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pytałam czy z boksia da się zrobić łowcarka?!:lol: Na co ty mi, że tak - jak wpadnie na ścianę! Ma co ja, że chyba na odwrót - tzn. że z łowcarka da się wtedy boksia zrobić. Wciąż zatem nie wiem jak zrobić z boksia łowcarka!:evil_lol::lol: a ja zrozumiałam jak z owczarka zrobić boksera ;) Quote
tanitka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Katia piękny owczarek mazowiecki :evil_lol: Quote
Marka Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ziuta-23 napisał(a):No...no............czyżby jakieś widoki na domek dla Katki były :cool3: :cool3: :cool3: :p no są, są i to bardzo konkretne - wszystko wskazuje na to, że Katiuszka będzie miała wyjątkowe szczęście stać się członkiem przemiłej rodziny Psiarzy, którzy niedawno pożegnali swojego ukochanego pupila :p (ale szczegóły - jutro ;)) Quote
Ania-Sonia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jak szybko, cudownie!!!!!! :multi: Quote
Ziutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Marka napisał(a): (ale szczegóły - jutro ;)) No to z niecierpliwością czekamy na szczegóły :cool3: :multi: Quote
Bodziulka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Marka, bez fot sie nie pokazuj :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Pokazuj, pokazuj, czekamy na relację :multi: Quote
AśkaK Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Halo, halo, tu grupa wielbicieli czeka!:lol::loveu: Quote
Marka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Jestem już, jestem :p Powiem tak - obserwując Katkę i myśląc o jej przyszłości zamarzyłam sobie, żeby zamieszkała w mieście (no bo skoro jest nieufna do ludzi i boi się samochodów i ruchu ulicznego - to właśnie powinna mieć z tymi czynnikami kontakt, żeby móc te lęki pokonać i wyrosnąć na przebojową suczkę), ale też gdzieś koło parku lub terenu zielonego - żeby mogła się wybiegać (jak to młody energiczny psiak) i spotykać dużo miłych piesków, których jest tak ciekawa. No i musiał te moje myśli słyszeć chyba sam Św. Franciszek, bo nie tylko dał Katce ciepłe mieszkanko w bloku obok pięknego parku bródnowskiego, ale jeszcze cudowną Rodzinę Prawdziwych Psiarzy! :loveu: Katka zajmie w ich domu miejsce po utraconym niedawno sznaucerze olbrzymie, który szczęśliwie dożył u Państwa bardzo późnej starości (to wielki pies, a żył 14 lat - ostatnie cztery nie widząc...) - czy można dostać lepszą rekomendację dobrych Opiekunów dla psa? Ten młodszy Pan obiecał Katce miejsce w swoim łóżku, ten starszy Pan - wspólne wypady na działkę, a Pani już wkupiła się w łaski Katki, sami nie wiemy jak ;) :loveu: A jest jeszcze taka młodsza Pani, która zachwyca się Katką tak, jak nikt na świecie :lol: No mówię Wam - Katka będzie tam miała jak pączuś w maśle - i to jej się właśnie należy - dużo psiego szczęścia, po pechowym życiowym starcie. Tak jechaliśmy: na początku Katia głównie kryła się po kątach obserwując wszystkich z dala ;) ale dała się przekupić smaczkami i teraz ta piękna mała wilczyca będzie się rozpychać w sercach swoich Państwa :bigok: :multi: Quote
AśkaK Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :cunao::BIG: Marko, te twoje marzenia jakieś prorocze są!:lol::multi: Rzeczywiście trudno o lepszą rekomendację, wspaniała rodzina się Katce trafiła.:loveu: Quote
Ziutka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Przewspaniałe wieści.........strasznie się cieszę, że Katka ma taki wspaniały domek :multi: Quote
Ania-Sonia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Wspaniałe wieści, a Katka wygląda rewelacyjnie z tymi (póki co :eviltong:;)) sterczącymi uszkami. Jak jakiś pies Faraona (nie wiem, czemu akurat tak mi się kojarzy :roll::evil_lol:) Dużo szczęścia Katiusza!!! :loveu::multi::loveu::multi:Szcześciara z Ciebie! :loveu: Quote
Bodziulka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :multi::multi::multi::multi: Marka, to może kolejne maleństwo przygarniesz? :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Bodziulka napisał(a): Marka, to może kolejne maleństwo przygarniesz? :cool3: Bodziulka, czyżbyś nie była na bieżąco? :evil_lol:;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79201&page=2 Quote
Bodziulka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 o tym wiem, ale może jeszcze jeden, skoro wszystko tak dobrze idzie :cool3: Quote
Ziutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jak się miewa Katiuszka w nowym domku :roll: Quote
Recommended Posts