Onaa Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 50% dochodu z bazarku O!Volumen w wys. 80.00 zł przelałam dla Tofinki Po zaksięgowaniu proszę o potwierdzenie na wątkuhttp://www.dogomania.com/forum/topic/147562-rozliczam-ovolumen-zaprasza-do-707-godz-2000/ Pozdrawiamy :) G&O Bardzo dziękuję za pomoc , pieniążki doszły :). Quote
Onaa Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Przyszły pieniążki 50zł od Bogusik - bardzo dziękujemy za pomoc dla Tofisi :). Quote
AgaG Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Tofinka z każdym dniem coraz weselsza i śmielsza :). Już sama nadstawia łepek do głaskania i robi "surykatkę" :D gdy na stole jest jedzonko :).B-b :) bardzo dziękuję za piękny banerek :). Mam nadzieję że uda mi się go umieścić w podpisie.Mar.gajko - dziękuję :), narazie mam taką przepinaną smyczkę ok. 2 m. A Tofisia taka skoczna jest i widać żeby chciała biegać.AgaG - Tofinka jest bardzo sympatyczna, tylko jeszcze trochę płochliwa i potrzeba czasu ale i tak robi postępy :). a ja pytałam Cię jeszcze, z którego schroniska jest ta suczka? Quote
Nadziejka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Reniu stokroc pozdrawiam stokroc dziekuje za serce i opieke dla malej uroczej kruszyneczki spokojnej nocunki 1 Quote
Usiata Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Po banerku u Ewy przyszłam; jaka malusia kruszynka Tofinka :) głaski zostawiam 1 Quote
Nadziejka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Witamy ciocie Usiata :) Radujemy ze wiecej dobruskich gosci przybywa :) wyczyniam kramiczek dla Tofinki krusztynki i dla Misiaczek Czarnej i Bialej jeszcze nie gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/147805-wyczyniam-dla-kruszynki-tofinki-i-dla-misiaczek-dwoch/ pozdrawiam serdecznie lapenki malej i duzego caluje Quote
Nadziejka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Zapraszam serdecznie juz gotowy ciocia Bogusik i Anula dolozyly kochane tez tr fancikow od siebie dziekujemyyy http://www.dogomania.com/forum/topic/147805-kramik-dla-kruszynki-tofinki-i-dla-misiaczek-dwoch-zapraszam-serdecznie-zagladajcie-odwiedzajciedo-27-lipca-g-2200/ Quote
Nadziejka Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Serdecznosci Reniu dzis upaly straszne jutro tez ale troszenke chlodniej juz zapowiadaja uf ..choc troszke ... trzymajcie sie mocniutko zdrowo sciskam sciskam Quote
Onaa Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Witamy w upalne popołudnie :). Tofinka w domu już radosna i nawet próbuje łobuzować ;). Ninowi wchodzi na głowę - w dosłwonym słowa tego znaczeniu - zdjecie poniżej :D. Wczoraj byliśmy u weterynarza, sunieczka była bardzo dzielna , została przebadana, obcięte ma te najdłuższe pazurki, dostała preparat na pchły i robaki - to zamiast tabletek na odrobaczenie ponieważ bałam się że nie uda mi się jej ich podać do pyszczka. Została zaszczepiona przeciwko wściekliźnie. Waży 6,50kg, drobina jest :). I okazało się po oglądnieciu, że ma po tej jednej stronie krzywe ząbki i o góry i o dołu - kły rosną wykrzywione jakby o 90 stopni. Po przyjściu do domu została czule powitana przez Nina :). Quote
ewu Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Renatko dokonałaś z Nino prawdziwej przemiany:)P Tofinka to już zupełnie inny psiak:) Nie mogę się nacieszyć. Zdjęcie z Nino rewelacyjne:) 1 Quote
Onaa Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Dźiekuje Basiu :-). Nińo miał w tym olbrzymia role :-). Co Nino to i Tofi, lacznie z podbieraniem śkarpetek :-). Malutka ostatnio zaczeła spac pod moim łóźkiem :-). W swoim legowisku narazie nie probowała, nie mial jej kto tego nauczyc bo Ninus ma swoj dywanik, a legowisku dla suni to moze sobie najwyzej głowe polozyć. Quote
Onaa Posted July 18, 2015 Author Posted July 18, 2015 Na zdjeciach tego tak nie widac ale Tófinka jest malym psiaczkiem. Quote
Nadziejka Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Cudne wiesci dziekuje dziekujemy sciskamy osiem lapeczek 1 Quote
jaguska Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 ...że tak powiem, dobrani są kolorystycznie :) u mnie Jeżynka generalnie też śpi pod łóżkiem w sypialni, tam czuje się najbezpieczniej, jak w swojej rozpadającej się budzie, kiedy tam znika w ciągu dnia, wiadomo już, że idzie burza. Niedzielne pozdrowienia ślemy dwu i czworonożnym. 1 Quote
Onaa Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 Witamy mega upalnym kolejnym popołudniem :). Mamy zdjecie ślicznotki :D. Która narazie bardzo nie lubi robienia zdjęć albo po prostu narazie się boi wszelkich nowych rzeczy. I drugie zdjęcie , na którym widać jak bardzo krzywe ząbki ma sunieczka (, widok z boku. Quote
Gusiaczek Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Mam sentyment do krzywych ząbków - sama takie miałam, ale się wywaliłam (czego nikomu, a zwłaszcza Tofi nie życzę), połamałam i trzeba było łatać. Pani doktor stwierdziła, że mnie "uładni" i mam proste ;) Czy te krzywizny przeszkadzają w jakikolwiek sposób Maleńkiej ? Quote
Onaa Posted July 19, 2015 Author Posted July 19, 2015 W jedzeniu nie widze zeby jej przeszkadzały. Tylko pani wet mowila ze takie skrzywione i ściśniete, te u gory, zeby to moga sie bardźiej psuc i szybciej sie na nich osadza kamien, to kiedys musi pilnowac ds, zwł na starsze lata suni. Mam tylko nadzieje ze takie zabki nie beda odstraszały przed adopcja. Quote
Poker Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 EEE tam ząbki ,liczy się reszta.Jak się jakiś człek zauroczy to i zęby nie będą przeszkadzały. Mimisia też miała kiepskie ząbki ,a anecik się zakochała, Mała jest bardzo słodka. 2 Quote
Recommended Posts