Onaa Posted November 16, 2015 Author Posted November 16, 2015 Tofinka ma sie bardzo dobrze, ma o wiele lepszą sierść, jest coraz śmielsza. Łobuzuje, na spacerach zasuwa jak sprinter. Nadal jednak nie prźepada za braniem na ręce, nie miała nauczyciela (Nina na rece sie wziać nie da). Quote
Gusiaczek Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Serdeczności dla Tofinki :) Ovolinka też nie lubi na rączki - ten typ tak ma i już;) Quote
elik Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Tofinka ma sie bardzo dobrze, ma o wiele lepszą sierść, jest coraz śmielsza. Łobuzuje, na spacerach zasuwa jak sprinter. Nadal jednak nie prźepada za braniem na ręce, nie miała nauczyciela (Nina na rece sie wziać nie da). Wróciłam do kraka, jeśli zechcesz, to mogłybyśmy się spotkać i zrobiłabym trochu zdjęć Tofisi. Może przydałyby się do ogłoszeń. Quote
Onaa Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Zrobilam bazarek bo Tofi na minusie, bedzie z tego 44zł , kupiłam jedzenie dla Tofisi na mc- 3kg suchej karmy z jagniecina i 10 saszetek mokrej karmy ktora ona uwielbia :-) (3x10zl i 10x1,30zl). Quote
Onaa Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Jak wychodze z Ninem na spacer a Tofi zostaje w domu to chodzi po domu i płacze cały czas. Quote
Onaa Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Tofinka musi mieć domek z drugim pieskiem. Quote
Gabi79 Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Zaglądam do Tofinki, nie mogę wyjść z podziwu, że jeszcze nikt sensowny dziewczynki nie wypatrzył. Quote
Gusiaczek Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Zaglądam do Tofinki, nie mogę wyjść z podziwu, że jeszcze nikt sensowny dziewczynki nie wypatrzył. ona tak urocza jest ... też nie pojmuję Quote
Gabi79 Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 ona tak urocza jest ... też nie pojmuję Gdybym kierowała się tylko sercem musiała bym wziąć co najmniej kilkanaście psiaków wypatrzonych na Dogo i drugie tyle na olx Dobrze, że rozum bierze górę. Tofinka jest przecudna!!! Quote
Gusiaczek Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Tofinko, ależ cisza u Ciebie, wstyd przyznać, ale i mnie dawno nie było .... Dobrej nocki z obietnicą, że się poprawię Quote
Nadziejka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Reniu Tofiniu i Duzutki niechaj Wam sie wszystko wiedzie i spelnia Reniu slij mi konto z bazzarku ceg nie moge teraz znalezc a za cegielenki jeszcze nie placilam Quote
Gabi79 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Tofinko, ależ cisza u Ciebie, wstyd przyznać, ale i mnie dawno nie było .... Dobrej nocki z obietnicą, że się poprawię Mnie gdzieś wątek zaginął. Pozdrowienia dla Renatki i Tofinki!!! Quote
Onaa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Kóchane dziekuje ze zagladacie do Tofinki . Ja od 2 tyg bez dostepu kompa tylko z kómorki,bo choruje. Tofi ma sie bdb, przylepek z niej straszny, olx wyroznione ale narazie cisza, ja tez tego nie rózumie. Quote
Gusiaczek Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Witaj Tofinko, dobrego dnia Przytulasie :) Quote
Onaa Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Zdrowych wesołych spokojnych świąt Bożego Narodzenia :-) Quote
Gusiaczek Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Świąteczne dzień dobry z najlepszymi życzeniami Miłego dnia :) Quote
Gabi79 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_15.jpg][/url] Quote
Onaa Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Tofinka na minusie :(, a potrzeba jej kupic jedzenie, odrobaczenie , i wykupic ogloszenia boja nie mam jak jej oglaszac :(. Quote
Gabi79 Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Tofinka na minusie :(, a potrzeba jej kupic jedzenie, odrobaczenie , i wykupic ogloszenia boja nie mam jak jej oglaszac :(. Jak dostanę obiecane fanty, to zrobię bazarek dla Tofinki. Pozdrawiam!!! Quote
Onaa Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 [quote name="Gabi79" post="16692254" timestamp="1451154279"] Jak dostanę obiecane fanty, to zrobię bazarek dla Tofinki. Pozdrawiam!!![/quote Bardzo dziękuję , mam kilka zdjec kruszynki ale nie udało mi sie zalaczyc, dam na fb to moze ktos je tutaj umiesci. Quote
Panna Marple Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Tofinka na minusie :(, a potrzeba jej kupic jedzenie, odrobaczenie , i wykupic ogloszenia boja nie mam jak jej oglaszac :(. Basia/ewu dzwoni do Ciebie od jakiegoś czasu-skontaktuj się, proszę :). Basia chce przesłać Ci pieniądze od siebie na Tofinkę i dowiedzieć się co i jak Quote
elik Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 [... Bardzo dziękuję , mam kilka zdjec kruszynki ale nie udało mi sie zalaczyc, dam na fb to moze ktos je tutaj umiesci. Pisałam, że wróciłam już do kraka i proponowałam, że zrobię zdjęcia suni. Nie odpisałaś. Myślałam, że masz lepsze propozycje. Przyślij mi na adres e-mail te zdjęcia, które masz. Wstawię je. Quote
Onaa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Dziękuję za pomoc: MikAga :) wpłaciła pieniązki 50zł i ewu - jestem z nią w kontakcie w sprawie karmy. Elik - odpisałam Ci na smsa a nie mam jak przesłać Ci zdjęć z fb bo sa zrobione telefonem a komp mam nadal zepsuty, dlatego prosiłam o przekleje ich z fb tutaj na wątek :). Quote
elik Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dziękuję za pomoc: MikAga :) wpłaciła pieniązki 50zł i ewu - jestem z nią w kontakcie w sprawie karmy. Elik - odpisałam Ci na smsa a nie mam jak przesłać Ci zdjęć z fb bo sa zrobione telefonem a komp mam nadal zepsuty, dlatego prosiłam o przekleje ich z fb tutaj na wątek :). Ok jeśli tylko mi się uda to wkleję :) EDIT Szukałam w pierwszym poście linku do wydarzenia na fb, ale tam go nie ma. Onaa wklej proszę link do wydarzenia, bo bez niego nic z tego :P Quote
Recommended Posts