Nor(a) Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='AlaNowak']Do mnie 3 dni temu napisała kobitka przyjmująca zgłoszenia na klubówki, że dostała zgłoszenie i spotkamy się w Budapeszcie:cool3: Nic do nich nie pisałam, żadny próśb o potwierdzenie:lol:[/QUOTE] Podobnie jak w naszym klubie..także wszystko mamy już "pozamykane" i bez żadnych problemów:lol: Quote
Ventora Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 My również mamy Entry registered :multi: Quote
Frytela Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Musiałek']na klubowa wysyłamam na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], nie było zwrotki że nie doszło i ciszaaaaaaaaaaaaaaa :shake: zaczynam sie martwic :shake:[/quote] no to witamy w klubie, u nas cisza i nadal waiting, maaartwie się :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
M&S Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ja również wybieram się na europejską i klubową szpiców...o europejską się nie martwię, bo dostałam już potwierdzenie pocztą :multi: ale co z klubową to nie wiem...mam nadzieję, że nas przyjeli :razz: a nie wiecie może kiedy i czy w ogóle wstawią listę psów, wystawców? byłoby miło wiedzieć kto będzie;) m. Quote
Goshka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [B]Ludzie, ponawiam pytanie o noclegi...Gdzie przyjmuja z psami??? [/B] Quote
Iwa-R Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy miałby ktoś miejsce dla 2 osób i 2 psów? Ewentualnie 1 osoba i 1 pies. Piątek-sobota. Quote
Goshka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [B]No cóz, wszyscy w namiotach, jak rozumiem...[/B]:diabloti: Quote
pati1033 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a zglaszal ktos na klubowke terrierow? bo ja oczywiscie zwlekalam do ostatniej chwili- i nie moge znalezc formularza internetowego, ktory podobno wczesniej byl... :( poczta to juz nie zdaze, a nic nie widze, zeby mozna bylo mailem... :( pozostaje fax na poczcie, ale nie lubie faxem zglaszac... Quote
M&S Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='pati1033']pozostaje fax na poczcie, ale nie lubie faxem zglaszac...[/quote] ale chyba nie masz innego wyjścia, bo już mało czasu zostało!!! m. Quote
jo-jo Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [FONT=Century Gothic]No dobra u nas troche do przodu suki przyjęli, ale na psy nadal mam waiting :evil_lol:[/FONT] Quote
pati1033 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Maks i Spark']ale chyba nie masz innego wyjścia, bo już mało czasu zostało!!! m.[/quote] no wyjscia nie bylo- polazlam w nocy na poczte i wyslalam fax i jeszcze poleconym tez to samo. Oby to dotarlo- jakos bezpieczniej sie czuje wysylajac internetem... teraz sie denerwowac bede .. Quote
M&S Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='pati1033']no wyjscia nie bylo- polazlam w nocy na poczte i wyslalam fax i jeszcze poleconym tez to samo. Oby to dotarlo- jakos bezpieczniej sie czuje wysylajac internetem... teraz sie denerwowac bede ..[/quote] ..ale masz potwierdzenie, że fak jest ok. ? (trzeba było przefaksować również pozostałe dokumenty - rozowód, ew. championaty i dowód wpłaty) A. Quote
pati1033 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no jakis taki malenki swistek dostalam- nawet nie swistek- urwany kawalatek kartki :mad: wyslalam zgloszenie, rodowod 2 str i potwierdzenie wplaty. Pozostaje trzymac kciuki, ze doszlo :razz: jeszcze sprobuje maila z pytaniem wyslac, ale pewnie i tak nie odpisuja na biezaco.. Quote
M&S Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='pati1033']no jakis taki malenki swistek dostalam- nawet nie swistek- urwany kawalatek kartki :mad: wyslalam zgloszenie, rodowod 2 str i potwierdzenie wplaty. Pozostaje trzymac kciuki, ze doszlo :razz: jeszcze sprobuje maila z pytaniem wyslac, ale pewnie i tak nie odpisuja na biezaco..[/quote] będzie dobrze, powinni przyjąć, chyba zależy im na licznej reprezentacji:razz: Quote
Smile of Red Witch Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Patrycja napisz na światowym do Norberta ( Fianna ), on jest bardzo pomocny jesli chodzi o europejska i klubowke, mi naprawde wiele pomogl. Quote
pati1033 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Norberta znam- z europejska mi juz pomogl, teraz tez do niego pisalam- jednak nie bylo juz czasu czekac, az odpisze. Quote
M&S Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 czy ktoś może wie kiedy wstawią listę wystawców:???: Quote
Impresja&Simarilion Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 też bym się chciała dowiedzieć, czy nas przyjeli... Quote
M&S Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Impresja']też bym się chciała dowiedzieć, czy nas przyjeli...[/quote] nam już przysłali potwierdzenie :loveu:, ale jeszcze czekamy na klubówkę. jednak ciekawość mnie zżera jaka będzie stawka (chodzimy w V gr. - szpice) Quote
moon_light Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Nas na klub przyjeto :))) . ciekawe jak euro.. Quote
jo-jo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Uff u nas wszystkie na Euro zgłoszenia zatwierdzone (wg. ich strony..). Teraz jestem spokojna :multi:[/FONT] Quote
pati1033 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 a mi z klubu nie odpowiadaja- i nie wiem czy ten fax otrzymali... oj nerwy to mnie zezra z tymi zgloszeniami... Quote
Frytela Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 PRZYJELI!!!!!!! xD No to szukam nocelgu c.d ale od klubu narazie cicho... Quote
M&S Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Uff u nas wszystkie na Euro zgłoszenia zatwierdzone (wg. ich strony..). Teraz jestem spokojna :multi:[/FONT][/quote] a gdzie to sprawdzałaś:razz: Quote
Recommended Posts