Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlaNowak']Do mnie 3 dni temu napisała kobitka przyjmująca zgłoszenia na klubówki, że dostała zgłoszenie i spotkamy się w Budapeszcie:cool3: Nic do nich nie pisałam, żadny próśb o potwierdzenie:lol:[/QUOTE]

Podobnie jak w naszym klubie..także wszystko mamy już "pozamykane" i bez żadnych problemów:lol:

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja również wybieram się na europejską i klubową szpiców...o europejską się nie martwię, bo dostałam już potwierdzenie pocztą :multi: ale co z klubową to nie wiem...mam nadzieję, że nas przyjeli :razz:
a nie wiecie może kiedy i czy w ogóle wstawią listę psów, wystawców? byłoby miło wiedzieć kto będzie;)

m.

Posted

a zglaszal ktos na klubowke terrierow?
bo ja oczywiscie zwlekalam do ostatniej chwili- i nie moge znalezc formularza internetowego, ktory podobno wczesniej byl... :(
poczta to juz nie zdaze, a nic nie widze, zeby mozna bylo mailem... :(
pozostaje fax na poczcie, ale nie lubie faxem zglaszac...

Posted

[quote name='pati1033']pozostaje fax na poczcie, ale nie lubie faxem zglaszac...[/quote]

ale chyba nie masz innego wyjścia, bo już mało czasu zostało!!!

m.

Posted

[quote name='Maks i Spark']ale chyba nie masz innego wyjścia, bo już mało czasu zostało!!!

m.[/quote]

no wyjscia nie bylo- polazlam w nocy na poczte i wyslalam fax i jeszcze poleconym tez to samo.
Oby to dotarlo- jakos bezpieczniej sie czuje wysylajac internetem... teraz sie denerwowac bede ..

Posted

[quote name='pati1033']no wyjscia nie bylo- polazlam w nocy na poczte i wyslalam fax i jeszcze poleconym tez to samo.
Oby to dotarlo- jakos bezpieczniej sie czuje wysylajac internetem... teraz sie denerwowac bede ..[/quote]

..ale masz potwierdzenie, że fak jest ok. ? (trzeba było przefaksować również pozostałe dokumenty - rozowód, ew. championaty i dowód wpłaty)

A.

Posted

no jakis taki malenki swistek dostalam- nawet nie swistek- urwany kawalatek kartki :mad:
wyslalam zgloszenie, rodowod 2 str i potwierdzenie wplaty.
Pozostaje trzymac kciuki, ze doszlo :razz: jeszcze sprobuje maila z pytaniem wyslac, ale pewnie i tak nie odpisuja na biezaco..

Posted

[quote name='pati1033']no jakis taki malenki swistek dostalam- nawet nie swistek- urwany kawalatek kartki :mad:
wyslalam zgloszenie, rodowod 2 str i potwierdzenie wplaty.
Pozostaje trzymac kciuki, ze doszlo :razz: jeszcze sprobuje maila z pytaniem wyslac, ale pewnie i tak nie odpisuja na biezaco..[/quote]

będzie dobrze, powinni przyjąć, chyba zależy im na licznej reprezentacji:razz:

Posted

[quote name='Impresja']też bym się chciała dowiedzieć, czy nas przyjeli...[/quote]

nam już przysłali potwierdzenie :loveu:, ale jeszcze czekamy na klubówkę. jednak ciekawość mnie zżera jaka będzie stawka (chodzimy w V gr. - szpice)

Posted

[quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Uff u nas wszystkie na Euro zgłoszenia zatwierdzone (wg. ich strony..). Teraz jestem spokojna :multi:[/FONT][/quote]

a gdzie to sprawdzałaś:razz: