Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']...po niedzieli , jak będę mieć już wsie moje zwierzątka razem :) to coś pocykam ... muszę kolonistki odebrać , od wujka alkoholika/tyrana w jednej osobie ... już chyba zdążył się nad biednymi , małymi zwierzątkami poznęcać ?[/QUOTE]
Czymam za słofffffo;-)
[quote name='Alicja']wpadasz do wujka R. a one syskie cy...albo i ctery , siedzą...tfu ...leżą przy flaszce :grinsL[/QUOTE]
I pilnują, żeby nikt nie wylał:roflt:

Posted

[quote name='Darianna']Ewo, pomóż proszę. Kumpela szuka kontaktu do ludzi co robią te skórzane obróżki ze złotymi okuciami co Ty masz, mogłabyś podsunąć namiary na sprzedawcę? :)[/QUOTE]
hodowla Pullera :) okucia są z mosiądzu , a nie ze złota :cooldevi:
[url]http://pullera.webpark.pl/ad/collars.htm[/url]

Na temat mojego neta , nic nie będę pisać ... ale na infolinii pomocy technicznej , świetnie się już znamy :cooldevi:
na mojej ubecji ... bo taką ma nazwę potoczną ... wioska w której przyszło mi starać się żyć .. z naciskiem na starać .... dość często też są przerwy w dostawie prądu - ostatnimi czasy :diabloti: ale mam za to śnieg i sople i Franuś miał sraczkę w nocy
więc by nie było przepychu i by się w głowach nie przewracało od dostatku .... jak jest net , nie ma telefonu , jak jest telefon , nie ma netu , jak jest net i telefon , nie ma prądu .... w to jeszcze należy przemieszać pojawianie się i znikanie śniegu , sopli , lodu ... więc zawsze coś jest .. tylko zawsze to co mało istotnie

lubie swoją wioskę , bo jest tu uroczo , cicho , spokojnie ... może kłopotliwa bywa ciemność , szczególnie jak robią cięcia na prądzie .... ale to spisek elektrowni z tepsą ... bo ile razy tam dzwonie , tyle samo razy ... ciach , światła brak ... a za brakiem światła , nie ma telefonu ... oczywiście można dzwonić z komórki , ale jak komp nie działa , też nic nie załatwię .. bo jak trafię na infantylną kretynkę , która odnosi się do mojej reklamacji , że mi coś nie działa ... że to na pewno mam popsuty komputer , albo telefon , albo źle kable podłączyłam .... wiec tak 4 na 10 razy , muszę przebrnąć w klepane w pusty umysł konsultantki , że ja i mój sprzęt , kable - mamy się dobrze i to oni mi popsuli i mają naprawić , że cyferki i literki , mam wpisane NA PEWNO dobrze .... z całym szacunkiem dla rodu żeńskiego , ale akurat w tepesa , mają farta do kretynek .. z facetami tam jakoś lepiej się współpracuje i zdarzają się tacy , co potrafią pomóc ...

więc przychodzą chwile , gdy mam ochotę wynieść się do warszawy , ale to są tylko chwile , od razu przestaje mi się ochocić .. jak tam pojadę ... bo to tak :
bez neta , prądu , kompa - da się żyć , no bo da się
można kupić ups-a , agregat prądotwórczy , łącze netowe mobilne mam
z warszawianami się żyć nie da , z warszawiakami owszem , ale to gatunek na wymarciu :evilbat:
warszawianów , wywalić się z miasta nie da ... bo im się podoba , robić z tego miasta kołchoz .. a warszawiacy , z którymi dzielę los ... jakoś godzą się na wygnanie w głuszę , bez prądu , neta , telefonu , w śniegu - ale za to bez warszawian

i tym optymistycznym akcentem , wracam do prac , takich jak np; odśnieżanie , bo co padało w nocy ? padał śnieżek

Posted

[quote name='malawaszka']sielanka :D[/QUOTE]
trzeba sobie mimo wszystko wklepywać , w putomózgoczaszkę - że jest fantastycznie

[quote name='Darianna']miałam na myśli kolor nie tworzywo :D Dziękuję stokrotnie :D[/QUOTE]
stop metali , nie tworzywo :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak jest net , nie ma telefonu , jak jest telefon , nie ma netu , jak jest net i telefon , nie ma prądu .... w to jeszcze należy przemieszać pojawianie się i znikanie śniegu , sopli , lodu ... więc zawsze coś jest .. tylko zawsze to co mało istotnie[/QUOTE] dom wariatów [IMG]http://gfxlovers.com/smilies/imgs/lost-it/lost-it003.gif[/IMG]
Masz zabawnie...
Z odśnieżaniem to łączę się w bólu... Ja przy drodze więc mam jeszcze obowiązek odnieżenia chodnika. :roll:

A teraz znów pada... :angryy:

Posted

No tak.
Ja rano zachwycałam się opadani śniegowymi, nawet fotki porobiłam, a Ty musisz odsnieżać to białe szaleństwo...
Oj, nie ma sprawiedliowości na tym świecie, nie ma...

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']poproszę zdjęcie z aktualną gazetą :lol:[/QUOTE]

[quote name='Alicja']no tak , to tobie Asiaczek niech poda jeszcze chusteczke do tego ;)[/QUOTE]
Wariatki:evil_lol:...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wariatki:evil_lol:...

Pzdr.[/QUOTE]
Dobra, dobra. Jak nie zobacze, nie uwierze.
Tu (BF) wszystkie ściemy łykane są bezproblemowo, ale ja za stary wróbel jestem

Posted

[quote name='lupak']Dobra, dobra. Jak nie zobacze, nie uwierze.
Tu (BF) wszystkie ściemy łykane są bezproblemowo, ale ja za stary wróbel jestem[/QUOTE]

a pisali że wróble to gatunek ptactwa na wyginięciu

Posted

[quote name='Alicja']a pisali że wróble to gatunek ptactwa na wyginięciu[/QUOTE]
[B]Na[/B] wyginięciu jak słusznie zauwazyłaś :diabloti: Jeszcze się trzymam (siłą woli) ale..... co u Vectry ? Tęsknię :-(

Posted

[quote name='lupak'][B]Na[/B] wyginięciu jak słusznie zauwazyłaś :diabloti: Jeszcze się trzymam (siłą woli) ale..... co u Vectry ? Tęsknię :-([/QUOTE]

mocna bestyja z ciebie ;)

[quote name='Vectra']U Vectry , bez zmian :diabloti: mamy zimę , czasem internet działa[/QUOTE]

jak miło :grins:

Posted

a co mi tam , powiem Wam ... niektórzy będą mnie ganić , ale pewno będą tacy co mnie wesprą na duchu

jeśli okaże się , że tam coś jest

[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/9384/img0214ud.jpg[/IMG]

co jutro potwierdzi bądź nie , USG

to będzie WIGILIJNA WPADKA Penn-Staff FCI :evil_lol: