Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Melduje , że nie śpię .. ale nie było we wsi prądu , gdyż transformator stanął w płomieniach :diabloti:[/quote]

super! masz fotki? :evil_lol:

Posted

Nie mam fotek , bo w związku z brakiem prądu , przespałam cały dzień .. co za sobą niesie , świnki wypoczęte .... idę je upodlić :evilbat:

Posted

Tajbas :diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/334/dbd1cee16d0e8578.jpg[/IMG][/URL]

Anetta .... TZ ma lakierowanie w tym tyg , świnie mają karcer w dzień

Posted

[quote name='Vectra']Melduje , że nie śpię .. ale nie było we wsi prądu , gdyż transformator stanął w płomieniach :diabloti:[/quote]

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow zajebioza [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anetta']:o Długo tak stał?

[/quote]
Nie stał , woził dziewczynkę , i nie ze mu kazali , on kocha dzieci :loveu:

[quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow zajebioza [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
jaki to luksus miec prund :loveu: i wodę :loveu: :evil_lol:

[quote name='WŁADCZYNI']oddam własną, bo Su nie ma:evil_lol:[/quote]
a co nie chcesz miec małego , slicznego , pyzatego , drocego się różowego bobaska :crazyeye: :crazyeye: :shake:
dostawa świeżej macicy już za niedługo :multi:
tylko przeszczepie ją Lalce , większa jest , wiecej dzieci więcej kasy :diabloti:

[quote name='furciaczek']Cudny jest Tajbasek:loveu:[/quote]
chętnie bym go przygarnęła :loveu:

[quote name='agbar']:hand::loveu::diabloti:[/quote]

:diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Wątek mi się bardzo podobał :diabloti: przeczytałam od deski do deski .... TWA :evilbat:[/quote]
[B][I]jeśli myślę o tym wątku na którym byłaś to tam najciekawsze zostało usunięte :diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B]

[B][I]jastrzębskie szczeniorki ?:cool3:[/I][/B]

Posted

Witam :loveu:. Na wstępie powiem, że koffam Lalkę :loveu::loveu:, bardzo baaardzo :lol:. A macicy swej nie oddam, a Hexa nie posiada już, ale chyba już wystarczająco dużo chętnych jest :evil_lol:

[SIZE=1]Chyba ze 300 stron (jak nie lepiej) waszej galeryjki przerobiłam :cool3:. Niestety przegapię wprowadzenie małej Matyldy i dopiero 19-tego zobaczę stadko w komplecie :placz:.[/SIZE]