Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Vectra']Melduje , że nie śpię .. ale nie było we wsi prądu , gdyż transformator stanął w płomieniach :diabloti:[/quote] fajnie:loveu::loveu::evil_lol: Quote
agnethka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Vectra']Melduje , że nie śpię .. ale nie było we wsi prądu , gdyż transformator stanął w płomieniach :diabloti:[/quote] super! masz fotki? :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Nie mam fotek , bo w związku z brakiem prądu , przespałam cały dzień .. co za sobą niesie , świnki wypoczęte .... idę je upodlić :evilbat: Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mówisz że transformator, a to peszek! To musiała być niezła atrakcja :cool3: Jutro wtorek :cool3: Quote
Vectra Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Tajbas :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/334/dbd1cee16d0e8578.jpg[/IMG][/URL] Anetta .... TZ ma lakierowanie w tym tyg , świnie mają karcer w dzień Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :o Długo tak stał? Buuuu, a ja już obiecałam że będę je mieć :sadCyber: Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Vectra']Melduje , że nie śpię .. ale nie było we wsi prądu , gdyż transformator stanął w płomieniach :diabloti:[/quote] :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow zajebioza [/B][/COLOR][/FONT] Quote
WŁADCZYNI Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Vectra']a zapomniała bym :evilbat: chętnie przygarnę dwie macice ... mogą byc używane -:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] oddam własną, bo Su nie ma:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='anetta']:o Długo tak stał? [/quote] Nie stał , woził dziewczynkę , i nie ze mu kazali , on kocha dzieci :loveu: [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:wow zajebioza [/B][/COLOR][/FONT][/quote] jaki to luksus miec prund :loveu: i wodę :loveu: :evil_lol: [quote name='WŁADCZYNI']oddam własną, bo Su nie ma:evil_lol:[/quote] a co nie chcesz miec małego , slicznego , pyzatego , drocego się różowego bobaska :crazyeye: :crazyeye: :shake: dostawa świeżej macicy już za niedługo :multi: tylko przeszczepie ją Lalce , większa jest , wiecej dzieci więcej kasy :diabloti: [quote name='furciaczek']Cudny jest Tajbasek:loveu:[/quote] chętnie bym go przygarnęła :loveu: [quote name='agbar']:hand::loveu::diabloti:[/quote] :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Vectra']o witaj TWA :diabloti:[/quote] [B][I]a Ty co ? :diabloti: nie [/I][/B] [B][I]TWA?[/I][/B] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:.......wróciłam jestem wqr:angryy: na maxa ...znaczy na lekarzy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Wątek mi się bardzo podobał :diabloti: przeczytałam od deski do deski .... TWA :evilbat: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Vectra']Wątek mi się bardzo podobał :diabloti: przeczytałam od deski do deski .... TWA :evilbat:[/quote] [B][I]jeśli myślę o tym wątku na którym byłaś to tam najciekawsze zostało usunięte :diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]jastrzębskie szczeniorki ?:cool3:[/I][/B] Quote
BeaC Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [COLOR=DarkRed][B] hejka nic mi się nie chce pisać......... trochę za ciepło........ dla psóff dla mnie to nie [/B][/COLOR] Quote
diabelkowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 witam Cie za symboliczna oplata oddam swoja macice:evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witam :loveu:. Na wstępie powiem, że koffam Lalkę :loveu::loveu:, bardzo baaardzo :lol:. A macicy swej nie oddam, a Hexa nie posiada już, ale chyba już wystarczająco dużo chętnych jest :evil_lol: [SIZE=1]Chyba ze 300 stron (jak nie lepiej) waszej galeryjki przerobiłam :cool3:. Niestety przegapię wprowadzenie małej Matyldy i dopiero 19-tego zobaczę stadko w komplecie :placz:.[/SIZE] Quote
Tengusia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 toc to kucyk w skorze psa :crazyeye: [URL]http://images31.fotosik.pl/334/dbd1cee16d0e8578.jpg[/URL] Quote
Recommended Posts