malawaszka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [url]http://images24.fotosik.pl/255/f843a9846f055e25.jpg[/url] hahaha jakie ętelygenty :evil_lol: a fotki kotka z Ajdą wymiatają wszystko!!! i Kanyś :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 O kurdaaaaaaaa ten kot na 1 focie wyglada jak rasowy tygrys, a atak to juz w ogole strach sie bac, to taki kot- rotek :D Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']daj adres na PW , jutro ci go wyśle :diabloti: [/quote] [B][I]yyyy....a nie zje mi Brutusa? :diabloti:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']Czytalam juz jestem w temacie:diabloti: Rinusiowa sie zdziwi jak otworzy pudelko i wyskoczy jej Ivanek rozpruwacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]ejjj bo ma przyjść obroża dla Brutusa...to teraz nie będę wiedziała czy to Ivanek czy obroża :evil_lol:[/I][/B] [B][I]ja już kocham tego kota :loveu: nie przepadam za kotami, ale ten jest bosski :loveu:[/I][/B] [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000019.jpg[/URL] [B][I]i nasz kochany Kano....:loveu:[/I][/B] [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000022.jpg[/URL] [B][I]teraz to proszę zawsze o co najmniej jedno zdjęcie Ivanka :loveu:[/I][/B] Quote
AlKil Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tak, kotecek jest the best!!!!:evil_lol: I serducho się wzrusza na widok Kanusia...:buzi: A tak w ogóle to POBUDKA!!!:bigcool: Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kotecek boski... taki równie kochany jak mój, przed moim tez okoliczne psy uciekają ;) Quote
AngelsDream Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kotekt, to taki... no ten... miły podchwytliwie. A co do spryskiwacza i rzeczy robiących psssttt, to Baaj ma podobnie. [Ehhh] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='malawaszka'][URL]http://images24.fotosik.pl/255/f843a9846f055e25.jpg[/URL] hahaha jakie ętelygenty :evil_lol: a fotki kotka z Ajdą wymiatają wszystko!!! i Kanyś :loveu:[/quote] szkoda , że wczoraj po tej ulewie , nie miałam aparatu pod ręką ... jak mój kotek z miną nieszczęśnika , ociekający wodą , uszami indiania , dobijał się do domu ... pukał w okno ..... [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hey mama:razz: [/B][/COLOR][/quote] hej dziecie :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']O kurdaaaaaaaa ten kot na 1 focie wyglada jak rasowy tygrys, a atak to juz w ogole strach sie bac, to taki kot- rotek :D[/quote] Ajde , to on delikatnie upomina ... obcemu psy chwila moment na gardle wisi :evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]yyyy....a nie zje mi Brutusa? :diabloti: [COLOR=Red]tego nie gwarantuje[/COLOR] :diabloti: [/I][/B] [B][I]ejjj bo ma przyjść obroża dla Brutusa...to teraz nie będę wiedziała czy to Ivanek czy obroża :evil_lol: [COLOR=Red] masz teraz niewiadomą , tylko nie zakładaj Ivanowi obroży :evilbat:[/COLOR] [/I][/B] [B][I]ja już kocham tego kota :loveu: nie przepadam za kotami, ale ten jest bosski :loveu:[/I][/B] [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000019.jpg[/URL] [COLOR=Red][B]bardzo boski [/B][/COLOR] [B][I]i nasz kochany Kano....:loveu:[/I][/B] [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000022.jpg[/URL] :-( [B][I]teraz to proszę zawsze o co najmniej jedno zdjęcie Ivanka :loveu:[/I][/B][/quote] prosic możesz :diabloti: [quote name='AlKil']Tak, kotecek jest the best!!!!:evil_lol: I serducho się wzrusza na widok Kanusia...:buzi: A tak w ogóle to POBUDKA!!!:bigcool:[/quote] No przecie nie śpie :diabloti: [quote name='bonsai_88']Kotecek boski... taki równie kochany jak mój, przed moim tez okoliczne psy uciekają ;)[/quote] kiedyś mówię , trafi swój na swego :shake: :evil_lol: [quote name='AngelsDream']Kotekt, to taki... no ten... miły podchwytliwie. A co do spryskiwacza i rzeczy robiących psssttt, to Baaj ma podobnie. [Ehhh][/quote] kot jest miły , jak cos chce .... taka natura sierściucha .... i tak go nie lubię :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [B][I]Widze, że się obijasz to ja poprosze foteckę Ivanka :loveu:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 nie mam fotek kota :diabloti: nie obijam się , tylko odpoczywam HA Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']nie mam fotek kota :diabloti: nie obijam się , tylko odpoczywam HA[/quote] [B][I]no jak to nie masz? :placz:[/I][/B] [B][I]lubię takie miny kotów jak są wściekłe :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]a ja siedzę w pracy...a potem na agility :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]no jak to nie masz? :placz:[/I][/B] [B][I]lubię takie miny kotów jak są wściekłe :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]a ja siedzę w pracy...a potem na agility :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] A ja nie mogę na agliity jechać :placz:... mam zakaz biegania :-(... Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 no jeszcze ja mam biegac ? HA , na pewno nie :diabloti: ja to sobie biorę krzesło , rzucak piłek - siadam , rzucam - psy biegają ... mi się znudzi , idziemy do domu :evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Vectra...u ciebie to wszystko do góry nogami:cool3: psy - mordercy - mordercami nie są...za to kot - normalnie kotbull morderca!:diabloti: powinnaś chodzic z nim na smyczy i w kagancu - ale by ludzie mieli wielkie oczy, gdyby ten kotbull zaatakował im psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='bonsai_88']A ja nie mogę na agliity jechać :placz:... mam zakaz biegania :-(...[/quote] [B][I]a co jest?[/I][/B] [quote name='Vectra']no jeszcze ja mam biegac ? HA , na pewno nie :diabloti: ja to sobie biorę krzesło , rzucak piłek - siadam , rzucam - psy biegają ... mi się znudzi , idziemy do domu :evil_lol:[/quote] [B][I]zapomniałaś dopisać - robię zdjęcia :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Kota wychowała przecież Lalka :diabloti: wyssał z niej całe mordercze instynkty .. a niby czemu myślisz , tak dużo osób juz nie łazi ze swoimi psami na pola ? dodam , żeby dojśc na pola , trzeba przejśc przez moją drogę .. drogę na której urzęduje Ivanek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]zapomniałaś dopisać - robię zdjęcia :diabloti:[/I][/B][/quote] czasami robię , to fakt .. ale jeszcze pije kawkę , gadam przez tel , palę papieroska ..... :cool3: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']czasami robię , to fakt .. ale jeszcze pije kawkę , gadam przez tel , palę papieroska ..... :cool3:[/quote] [B][I]czemu ja nie mam takiej sielanki ? :placz::placz:[/I][/B] Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote]co dużo ????[/quote] Dałam rade :cool3: No i świetnie się składa że go masz, znaczy się, tego dupobicza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozkoszne :loveu: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000019.jpg[/url] Quote
bonsai_88 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]a co jest?[/I][/B][/quote] Specjalnie dla ciebie - obcy labek chciał się przywitać i skoczył.. ja mam przesuniętą rzepkę [minimalnie, ale tak fajnie klika jak chodzę :diabloti:], a pies został pogoniony przez Młodą... niestety nawet z daleka widziałam na nim krew :shake:. Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='bonsai_88']Specjalnie dla ciebie - obcy labek chciał się przywitać i skoczył.. ja mam przesuniętą rzepkę [minimalnie, ale tak fajnie klika jak chodzę :diabloti:], a pies został pogoniony przez Młodą... niestety nawet z daleka widziałam na nim krew :shake:.[/quote] uuu kochany labecek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nioe no nie śmieję się :eviltong: wiem ,ze to jest okropne... :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images/8464/104298/00000016.jpg[/URL] Mateczko przenajświętsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Będę mieć koszmary :crazyeye: Quote
diabelkowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Vectra ten twoj kotek to sliczny jest:loveu: Quote
rufusowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']Stare Babice :p daleko , pojęcie względnie :evil_lol: [/quote] ło matko to koło mnie!...prawie :evil_lol: [quote name='Vectra']Denis , to były mój pies , którego mój ojciec nie chciał mi oddac .... bo się zakochał.Kupiłam z ogłoszenia , przywieźli zdechline , chorą , chudą , ledwo zipał .. lekarze nie dawali mu szans na przeżycie ... to że żyje , nazwali cudem :loveu: to jest foksik[/quote] takie odratowane to najlepsiejsze so :loveu: dawaj fotke jubilata :diabloti: Quote
rufusowa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra']znaczy lepszy jest wąż ogrodowy , a jeszcze lepsza myjka ciśnieniowa .. ale jak tego nie ma , zraszacz też może byc :multi:[/quote] to mi o czymś przypomina :hmmmm: jak teściowka? :diabloti: Quote
Recommended Posts