Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Medorowa']To napisz coś o rybkach:grins::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Ja napiszę - odszedł mój piękny glonojadek albinos:placz::placz::placz: Vectra, ja już nie umiem odróżnić Twoich dziepsinek - tylko Frania rozpoznaje i dobka:oops::oops::oops::diabloti: Quote
Matusz Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [COLOR=Navy][B][URL]http://images33.fotosik.pl/104/271ce939a202bca7.jpg[/URL] fajny pyyysiooo :loveu::loveu::loveu: Witanko !! :loveu::multi::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Madzik93 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Vectra, ja już nie umiem odróżnić Twoich dziepsinek - tylko Frania rozpoznaje i dobka:oops::oops::oops::diabloti:[/quote] No więc ja ci powiem jak rozpoznać: Lalka jest czarniejsza, ma stojące, obcięte uszy Tito jest chudsza, ma uszy jak nietoperz i pysk podobny do Tutosława :lol: Quote
BeaC Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [U][url]http://images27.fotosik.pl/138/60dcd346f24132b5.jpg[/url] [/U] [COLOR=DarkRed][B]ooooooooooooooo posluszna dziewczynka witaj:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:supcio [url]http://images32.fotosik.pl/104/63322f5765a4e788.jpg[/url] ha ha ....zakaz spania w łóżku :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Nugatowa Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ewciu rewelacja :lol: A zakaz spania w łóżku to też rewelacja :diabloti: Quote
goldenka245 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/104/63322f5765a4e788.jpg[/url] hahahahaha..... Quote
andzia69 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zakazy są najlepsiejsze!!!! a są po to, coby je łamać - jak na załączonym obrazku!:eviltong: Vectra - a ja tak z czysto debilnym pytaniem - dlaczego nie można "cytować" obrazków? przecież to durne - najpierw coś czytam a potem nie wiem dlaczego ktoś się nabija i muszę wchodzic na linka.... może tylko ja tak mam, ale mię to wkurza!:mad: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Madzik93']No więc ja ci powiem jak rozpoznać: Lalka jest czarniejsza, ma stojące, obcięte uszy Tito jest chudsza, ma uszy jak nietoperz i pysk podobny do Tutosława :lol:[/quote] Ja i tak się pogubię:oops::oops::oops: [quote name='andzia69']Zakazy są najlepsiejsze!!!! a są po to, coby je łamać - jak na załączonym obrazku!:eviltong: Vectra - a ja tak z czysto debilnym pytaniem - dlaczego nie można "cytować" obrazków? przecież to durne - najpierw coś czytam a potem nie wiem dlaczego ktoś się nabija i muszę wchodzic na linka.... może tylko ja tak mam, ale mię to wkurza!:mad:[/quote] No właśnie - popieram koleżankę:p:cool3: Quote
anetta Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Buhahhaa Pan i jego podwładne [url]http://images32.fotosik.pl/104/63322f5765a4e788.jpg[/url] Genialne :megagrin: Quote
agbar Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 dobry wieczor mamuniu:grins:bylam na wycieczce ale juz jestem powrocona....uffff Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ja tak niesmialo prosze o fotke mojego Francy:razz: Quote
Izabela124. Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witanko Cos mialam malo nadrabiania i sie ciesze, fotecki cudne Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [URL]http://images33.fotosik.pl/104/271ce939a202bca7.jpg[/URL] [B][I][COLOR=blue]Kosmita pikny :grin:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Witajcie towarzyszko:diabloti:[/COLOR][/I][/B] Quote
Vectra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Witajcie towarzyszki :diabloti: Ja właśnie wróciłam do domu , jestem przemrożona na maxa .. miałam maleńką przygodę , nic się nie stało tylko autko niestety już chyba nie będzie żyło :( Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało :diabloti: No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka :evilbat:) ale oszczędzili nam dowód rejestracyjny :D a tak poza tym jest wszystko super :) Quote
sacred PIRANHA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 o matko!!!!!!!!!!!!!11 Vectra ty to nawet na skrzyzowaniu musisz narozrabiac!! a tak powaznie wam nic nie jest? Quote
Greven Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Vectra']Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało. No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka) (...)[/quote] No ale jak to - płacić za wpadnięcie w poślizg? :crazyeye: :placz: Quote
Vectra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Nam się nic nie stało .. jechaliśmy 50km/h .. dojeżdżaliśmy do skrzyżowania (...) gdyby coś jechało .... to takie skrzyżowanie w kształcie litery T do tego dwa łuki , wiec nie było widać czy coś jedzie ... ślizgaliśmy się na chybił trafił .. gdyby coś jechało ... mogło by się skończyć inaczej , zważywszy że tak jest spory ruch ... na szczęście była chwila ciszy ;) co ciekawe kilkanaście minut po nas kolejny samochód zrobił dokładnie to samo co my .. tyle że to było UNO lekkie i jak walnął w krawężnik to się zatrzymał ... my pojechaliśmy dalej , bo mieliśmy auto dość mocno obciążone Quote
Vectra Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Greven']No ale jak to - płacić za wpadnięcie w poślizg? :crazyeye: :placz:[/quote] nie za wpadnięcie w poślizg tylko za zdarzenie drogowe i zniszczenie właśności gminy :cool3: :diabloti: ot polska cała nasza :loveu: :angryy: a swoją drogą , to ja jeszcze podjadę do gminy i porozmawiam o legalności tych słupków :diabloti: bo o ile mnie moja wiedza nie myli to nie wolno takich słupków ustawiać :mad: :mad: :mad: ale ubaw z policją był :evil_lol: bo pierwszy radiowóz jak przyjechał ,no to zgodnie z procedurami wzięli Rafała na alkomat :p no i wykazało że był po sporym spożyciu .. a nie pił NIC .. wiec wezwali drugi radiowóz z drugim alkomatem .. no i wykazał 0,00 :evil_lol: mnie też spisali jako uczestnika zdarzenia,ale nie brali na alko ufff :evil_lol: bo ja że tak powiem wróciłam dziś o 13 z urodzin od koleżanki :siara: :diabloti: Quote
Bila Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 O matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, dobrze, że wam się nic nie stało:multi: Quote
PaulinaT Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wow zaszalałaś ciotka. A kto prowadził?? :diabloti: Quote
Doginka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Vectra']Witajcie towarzyszki :diabloti: Ja właśnie wróciłam do domu , jestem przemrożona na maxa .. miałam maleńką przygodę , nic się nie stało tylko autko niestety już chyba nie będzie żyło :( Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało :diabloti: No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka :evilbat:) ale oszczędzili nam dowód rejestracyjny :D a tak poza tym jest wszystko super :)[/quote] [quote name='Vectra']Nam się nic nie stało .. jechaliśmy 50km/h .. dojeżdżaliśmy do skrzyżowania (...) gdyby coś jechało .... to takie skrzyżowanie w kształcie litery T do tego dwa łuki , wiec nie było widać czy coś jedzie ... ślizgaliśmy się na chybił trafił .. gdyby coś jechało ... mogło by się skończyć inaczej , zważywszy że tak jest spory ruch ... na szczęście była chwila ciszy ;) co ciekawe kilkanaście minut po nas kolejny samochód zrobił dokładnie to samo co my .. tyle że to było UNO lekkie i jak walnął w krawężnik to się zatrzymał ... my pojechaliśmy dalej , bo mieliśmy auto dość mocno obciążone[/quote] Jak chcieliście się poślizgać, to trzebabyło na lodowisko na łyżwy skoczyć:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ale tak na poważnie to dobrze, że nic Wam się nie stało[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/drive1.gif[/IMG] - tylko samochodu szkoda i tej kaski, co ją musicie zapłacić[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/hug.gif[/IMG] Quote
lolka75 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Vectra....dziekowac silom wyzszym ze nic sie Wam nie stalo..... :shake: Quote
Recommended Posts