Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']To napisz coś o rybkach:grins::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Ja napiszę - odszedł mój piękny glonojadek albinos:placz::placz::placz:

Vectra, ja już nie umiem odróżnić Twoich dziepsinek - tylko Frania rozpoznaje i dobka:oops::oops::oops::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Vectra, ja już nie umiem odróżnić Twoich dziepsinek - tylko Frania rozpoznaje i dobka:oops::oops::oops::diabloti:[/quote]

No więc ja ci powiem jak rozpoznać:
Lalka jest czarniejsza, ma stojące, obcięte uszy
Tito jest chudsza, ma uszy jak nietoperz i pysk podobny do Tutosława :lol:

Posted

[U][url]http://images27.fotosik.pl/138/60dcd346f24132b5.jpg[/url]
[/U]
[COLOR=DarkRed][B]ooooooooooooooo posluszna dziewczynka

witaj:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:supcio
[url]http://images32.fotosik.pl/104/63322f5765a4e788.jpg[/url]

ha ha ....zakaz spania w łóżku :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Zakazy są najlepsiejsze!!!! a są po to, coby je łamać - jak na załączonym obrazku!:eviltong:

Vectra - a ja tak z czysto debilnym pytaniem - dlaczego nie można "cytować" obrazków? przecież to durne - najpierw coś czytam a potem nie wiem dlaczego ktoś się nabija i muszę wchodzic na linka.... może tylko ja tak mam, ale mię to wkurza!:mad:

Posted

[quote name='Madzik93']No więc ja ci powiem jak rozpoznać:
Lalka jest czarniejsza, ma stojące, obcięte uszy
Tito jest chudsza, ma uszy jak nietoperz i pysk podobny do Tutosława :lol:[/quote]
Ja i tak się pogubię:oops::oops::oops:

[quote name='andzia69']Zakazy są najlepsiejsze!!!! a są po to, coby je łamać - jak na załączonym obrazku!:eviltong:

Vectra - a ja tak z czysto debilnym pytaniem - dlaczego nie można "cytować" obrazków? przecież to durne - najpierw coś czytam a potem nie wiem dlaczego ktoś się nabija i muszę wchodzic na linka.... może tylko ja tak mam, ale mię to wkurza!:mad:[/quote]
No właśnie - popieram koleżankę:p:cool3:

Posted

[URL]http://images33.fotosik.pl/104/271ce939a202bca7.jpg[/URL]

[B][I][COLOR=blue]Kosmita pikny :grin:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#0000ff]Witajcie towarzyszko:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

Posted

Witajcie towarzyszki :diabloti:

Ja właśnie wróciłam do domu , jestem przemrożona na maxa .. miałam maleńką przygodę , nic się nie stało tylko autko niestety już chyba nie będzie żyło :(
Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało :diabloti: No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka :evilbat:) ale oszczędzili nam dowód rejestracyjny :D

a tak poza tym jest wszystko super :)

Posted

[quote name='Vectra']Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało. No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka) (...)[/quote]
No ale jak to - płacić za wpadnięcie w poślizg? :crazyeye: :placz:

Posted

Nam się nic nie stało .. jechaliśmy 50km/h .. dojeżdżaliśmy do skrzyżowania (...) gdyby coś jechało .... to takie skrzyżowanie w kształcie litery T do tego dwa łuki , wiec nie było widać czy coś jedzie ... ślizgaliśmy się na chybił trafił .. gdyby coś jechało ... mogło by się skończyć inaczej , zważywszy że tak jest spory ruch ... na szczęście była chwila ciszy ;)

co ciekawe kilkanaście minut po nas kolejny samochód zrobił dokładnie to samo co my .. tyle że to było UNO lekkie i jak walnął w krawężnik to się zatrzymał ... my pojechaliśmy dalej , bo mieliśmy auto dość mocno obciążone

Posted

[quote name='Greven']No ale jak to - płacić za wpadnięcie w poślizg? :crazyeye: :placz:[/quote]
nie za wpadnięcie w poślizg tylko za zdarzenie drogowe i zniszczenie właśności gminy :cool3: :diabloti: ot polska cała nasza :loveu: :angryy:

a swoją drogą , to ja jeszcze podjadę do gminy i porozmawiam o legalności tych słupków :diabloti: bo o ile mnie moja wiedza nie myli to nie wolno takich słupków ustawiać :mad: :mad: :mad:

ale ubaw z policją był :evil_lol: bo pierwszy radiowóz jak przyjechał ,no to zgodnie z procedurami wzięli Rafała na alkomat :p no i wykazało że był po sporym spożyciu .. a nie pił NIC .. wiec wezwali drugi radiowóz z drugim alkomatem .. no i wykazał 0,00 :evil_lol:
mnie też spisali jako uczestnika zdarzenia,ale nie brali na alko ufff :evil_lol: bo ja że tak powiem wróciłam dziś o 13 z urodzin od koleżanki :siara: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Witajcie towarzyszki :diabloti:

Ja właśnie wróciłam do domu , jestem przemrożona na maxa .. miałam maleńką przygodę , nic się nie stało tylko autko niestety już chyba nie będzie żyło :(
Wpadliśmy w poślizg , jechaliśmy sobie bokiem przez skrzyżowanie , na szczęście puste !!!! ścieliśmy 5 słupków takich metalowych , metrowej wysokości .. autko nie ma przodku , boku , zbiornika paliwa, koło jest urwane , nawet zamek z drzwi wyrwało :diabloti: No do tego dostaliśmy mandat , bo jakaś dobra dusza zawiadomiła policje , bedziemy płacić za te słupki (bagatelka 400 zł sztuka :evilbat:) ale oszczędzili nam dowód rejestracyjny :D

a tak poza tym jest wszystko super :)[/quote]

[quote name='Vectra']Nam się nic nie stało .. jechaliśmy 50km/h .. dojeżdżaliśmy do skrzyżowania (...) gdyby coś jechało .... to takie skrzyżowanie w kształcie litery T do tego dwa łuki , wiec nie było widać czy coś jedzie ... ślizgaliśmy się na chybił trafił .. gdyby coś jechało ... mogło by się skończyć inaczej , zważywszy że tak jest spory ruch ... na szczęście była chwila ciszy ;)

co ciekawe kilkanaście minut po nas kolejny samochód zrobił dokładnie to samo co my .. tyle że to było UNO lekkie i jak walnął w krawężnik to się zatrzymał ... my pojechaliśmy dalej , bo mieliśmy auto dość mocno obciążone[/quote]
Jak chcieliście się poślizgać, to trzebabyło na lodowisko na łyżwy skoczyć:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Ale tak na poważnie to dobrze, że nic Wam się nie stało[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/drive1.gif[/IMG] - tylko samochodu szkoda i tej kaski, co ją musicie zapłacić[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/hug.gif[/IMG]