Vectra Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 hahaha, każde odkręcenie śrubki to było oj , ał , ojej , :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chwila oddechu , odpoczynek , westchnięcie i spojrzenie czy mama widzi :diabloti: Do tego musiałam iść na spacer z jego pieseczkami ... i oczywiście dostałam naj całą instrukcje , gdzie mam iść , gdzie Tomuś i gdzie Niunio robią kupkę :diabloti: :evil_lol: oczywiście posłuchałam :evilbat: wyszłam za blok , odpięłam smycze i bawcie się dobrze chłopcy :evil_lol: :evil_lol: nikogo nie było dookoła to mogły polatać po mrozie , ja sie skryłam w kąciku by nie wywiało mnie ..... Quote
Greven Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Vectra']Tomuś i Niunio[/quote] pitbulle? amstaffy? krwiożercze dobki, rottweilery? Quote
Vectra Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Greven']pitbulle? amstaffy? krwiożercze dobki, rottweilery?[/quote] gorzej :diabloti: foksteriery szorstkowłose :diabloti: Quote
Bila Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Vectra']hahaha, każde odkręcenie śrubki to było oj , ał , ojej , :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chwila oddechu , odpoczynek , westchnięcie i spojrzenie czy mama widzi :diabloti: Do tego musiałam iść na spacer z jego pieseczkami ... i oczywiście dostałam naj całą instrukcje , gdzie mam iść , gdzie Tomuś i gdzie Niunio robią kupkę :diabloti: :evil_lol: oczywiście posłuchałam :evilbat: wyszłam za blok , odpięłam smycze i bawcie się dobrze chłopcy :evil_lol: :evil_lol: nikogo nie było dookoła to mogły polatać po mrozie , ja sie skryłam w kąciku by nie wywiało mnie .....[/quote] I co zadowolone chłopaki były, że siostra Vectra z takim pietyzmem się nimi zajęła:evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [SIZE=5]Wszystkiego naj naj naj w Nowym 2008 Roku:loveu:[/SIZE] Powoli wracam do świata zdrowych:diabloti::multi: Nie będę nadrabiać czytania, ale obejrzałam wszystkie foty:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Vectra syna ci zbannowali na stale....:( Olecek:( Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Bila']I co zadowolone chłopaki były, że siostra Vectra z takim pietyzmem się nimi zajęła:evil_lol::evil_lol:[/quote] tiaaa :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Doginka'][SIZE=5]Wszystkiego naj naj naj w Nowym 2008 Roku:loveu:[/SIZE] Powoli wracam do świata zdrowych:diabloti::multi: Nie będę nadrabiać czytania, ale obejrzałam wszystkie foty:crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote] ależ dziękuje :loveu: [quote name='Niki-lidka']Vectra syna ci zbannowali na stale....:( Olecek:([/quote] coż , bywa :p Quote
Greven Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']gorzej :diabloti: foksteriery szorstkowłose :diabloti:[/quote] sss... straszne...! :crazyeye: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Greven']sss... straszne...! :crazyeye:[/quote] dosłownie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: urocze są , nikt się ich nie boi :loveu: a są bardzo miłe do psów , szczególnie Niunio ... bo Tomasz jest bardziej reformowalny .. Niunia wychowywał Kano :cool3: :diabloti: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Navy][B]hellołłłłł :diabloti: o czym mowa bo ja nie w temacie ?:razz:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra'] oglądać więc no w końcu , bo jużem płakała za Tobą :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :B-fly::B-fly::diabloti: Chciałam powiedzieć dobry siostro:grins: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Byłam czytałam rano ale nie zdążylam się przywitać :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hellołłłłł :diabloti: o czym mowa bo ja nie w temacie ?:razz:[/B][/COLOR][/quote] siemasz :loveu: o czym ? a któż by to wiedzial :evil_lol: [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::diabloti: Chciałam powiedzieć dobry siostro:grins:[/quote] dobry , dobry moja droga siostro :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']siemasz :loveu: o czym ? a któż by to wiedzial :evil_lol: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Byłam czytałam rano ale nie zdążylam się przywitać :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Matusz']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] co się ciesza :razz: :mad: :diabloti: Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Navy][B]bo mam taki kaprys :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
PaulinaT Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Suie witam po powrocie :cool3: ... i wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku życzę. :p Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]bo mam taki kaprys :diabloti:[/B][/COLOR][/quote] :evilbat: [quote name='PaulinaT']Suie witam po powrocie :cool3: ... i wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku życzę. :p[/quote] ceść :multi: dzięki i wzajemnie dostałam fotkę rodzinną ... od lewej narzeczona Frania :cool3: Rosy zwana palczak :evil_lol: mama Deisy zwana murzyn , tato Penn zwany andrzejem [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/135/57007d4e5d7380e0.jpg[/IMG][/URL] Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale skusiła się bo dawali torbę i pakiet office zupełnie za DARMO !!!! tylko nie przeczytała , że trzeba kupić windowsa :evilbat: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: A propos, mnie tatuś mój własny dał w prezencie oryginalny pakiet MS Office 2007. Worda jako tako już opanowałam, chociaż wszystkie nauki jakie ostatnio pobrałam w zakresie jego obsługi wzięły w łeb i muiałam uczyć się od nowa, na dodatek sama :roll: Ale ten nowy Power Point to ciągle czarna magia dla mnie :placz: No i nie mam tego programu do obróki zdjęć, który nie pamiętam, jak się nazywa, ale chociaż obsługiwać go umiałam. Wrrrrr :angryy: [quote name='Vectra']a co do książki , od zawsze j.polski stanowił dla mnie problem , nie umiem pisać ładnie , składnie , wypracowania zawsze mi pisałam mama :evil_lol:[/quote] [B]Vectra[/B], pisz! A ja ci będę redagować :p Będę sobie potem miała co w cv wpisać :p:evil_lol: [quote name='Greven']Vectra, masz 5 psów, 1 kota i 1 TZa... Zamierzasz jednak kogoś oszczędzić, czy dwie sztuki wyeliminujesz jednym nabojem? :megagrin:[/quote] [B]Greven[/B], grzebiesz mi w głowie :mad: Dokładnie to samo chciałam napisać, tylko jeszcze teściową zamierzałam dorzucić :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Vectra']Nie mam nowego psa !!!! Nie chce już psów :diabloti: mam nowego kochanka :evilbat: i z nim walczę ... dogadujemy się coraz lepiej , aczkolwiek nie chciał neta mi wpuścić ... ale udało się :D kompecek działa !!!!![/quote] łeeee szkoda :razz: pewnie teraz KOTKA sobie nowego sprawisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za kochanek powiedz powiedz.... ja mam nowa kochanke:roll: Tosia sie nazywa:roll: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a z tej fotki rodzinnej to Franca mi sie najbardziej podoba :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 to ja powiem Wam co ja chce .. nie chce psa ani kota ani kałasza ani pisać książki jachtu też nie chce ani garnków szczególnie firmowych gdyż nienawidze rosołu .. chcę skuter :placz: chcę chcę chcę :placz: :diabloti: w zwiazku z tym , starą tradycją chciejstwa mego , szukam sponsora :evilbat: Quote
PaulinaT Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Łaaaa Vectra - mojaty - ja tysz marzę o skuterze... :roll: Bo teraz najlepiej znaleźć, do wiosny kupić i od maja jak znalazł :p Quote
lolka75 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Vectra Ty lepiej te swoja kochane bydlatka:loveu: do jakichs sanek a pozniej do wozka zaprzegnij....tyle energi sie marnuje....a i misiaczki bylyby szczesliwsze i spokojniejsze:evil_lol:...no i raczej nie musialabys w korkach w Wawce stac:diabloti: takie sanki wjada wszedzie:diabloti: tak mi sie jakos nasunelo:roll::oops::diabloti: Quote
Recommended Posts