jostra Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Agatka']A ja chciałam Wam obwieścic, że Livka własnie urodziła 3 czarniutkie córeczki i to samiutka bez cesarki !:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jestesmy bardzo szczesliwi Jest nas juz o całe 11 szczeniorków więcej !!!! I wszystkie porody za nami!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Gratulacje od córeczki i całej bandy sznucków :multi:
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Wiesz dobrze o co mi chodzi, nie zgrywaj gloopa :eviltong: ;) . Chodzi mi o wywalanie sobie nawzajem brudow, niektorych ponizej pasa i opluwanie sie "blotem" :shake: .[/quote] no wzruszajace!!! jak Marysia mi Moldawie zarzucila to bylo Ok tak???a jak ja Dengiemu Rumunie to juz NIE??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: i co w tym dziwnego ze chce sie dowiedziec jakie dowody ma pani masterton o tym ze mam w domu pieprzaka!!!!jak ona to napisala to bylo ok tak???a jak ja chce sie dowiedziec bo to tak jakby MOJ pies i takjakby MI zarzuca oszustwo to juz : oj dziewczyny przestancie????
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Krysiu cofnij sie kilka stron dalej, ja juz pisalam chyba ze dwa albo trzy razy to. Ja tego nie skierowalam do Ciebie tylko do wszystkich. Uwazam, ze wszyscy maja cos na sumieniu, ja takze.
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ty???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]ja na pewno nie przestane dopuki sie nie dowiem na jakiej podstawie ta pani twierdzi ze mam w domu farbowanego pieprzaka!!![/B] jestem gotowa na testy koloru w kazdej chwili no prawie:))bo jak pies bedzie wyskubany to nie ma jak wloskow pobrac
Gonia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [INDENT][quote name='Ka-Vanga']Dzieki Goniu to wiem,a tak mnie ciekawilo jakies sa zwierzaki zgloszone i czy moj kociubek ma sznase :p .[/quote]Każdy ma szanse,a Ty włącz u siebie instynkt zwycięzcy i do przodu:bigok: Nie zaprzątaj sobie główki konkurencją:p A szczególnie kociubkami:evil_lol: [/INDENT]
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Przykre jest dla mnie jak osoby, ktore bardzo lubie teraz na siebie naskakuja, a nie tak dawno jeszcze razem jezdzily na wystawki i sie dobrze bawily, a poroznila je jakas glupota :(.
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='orsini']Ty???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]ja na pewno nie przestane dopuki sie nie dowiem na jakiej podstawie ta pani twierdzi ze mam w domu farbowanego pieprzaka!!![/B] jestem gotowa na testy koloru w kazdej chwili no prawie:))bo jak pies bedzie wyskubany to nie ma jak wloskow pobrac[/quote] No ja nie uwazam siebie za swieta ;) , akurat nie myslalam o tej sprawie tylko ogolnie, ze zawsze czlowiek moze miec sobie cos do zarzucenia w sumie ;). Wiem o co Ci chodzi i rozumiem, ze chcesz wyjasnic te oskarzenia, bo w sumie tez bym chciala.
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Gonia'][INDENT]Każdy ma szanse,a Ty włącz u siebie instynkt zwycięzcy i do przodu:bigok: Nie zaprzątaj sobie główki konkurencją:p A szczególnie kociubkami:evil_lol: [/INDENT][/quote] Hihihihi :lol: , Gonia, a Ty wystawiasz swoje rude sznaucerki na Legionowskiej wystawie?
Gonia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Niestety nas obowiązuje zakaz:diabloti: Poza tym moje suczyce są po porodach(ALISON odchowuje tygodniowy miocik),a Carelli tak się odchudził przez cieczki,że wygląda jak szkieletor,więc nie mam czego żałować.Tyram w ringach i poza nimi:loveu:
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Gonia']Niestety nas obowiązuje zakaz:diabloti: Poza tym moje suczyce są po porodach(ALISON odchowuje tygodniowy miocik),a Carelli tak się odchudził przez cieczki,że wygląda jak szkieletor,więc nie mam czego żałować.Tyram w ringach i poza nimi:loveu:[/quote] To co nic sie nie chwalilas, ze masz papisie w domu :eviltong: . OGROMNIASTE GRATKI, niech maluszki zdrowo rosna :multi: :multi: :multi: :multi: . Mojemu by sie przydalo odchudzanie :evil_lol: . No to moze wreszcie uda mi sie Ciebie wylapac na wystawce, bo juz ktorys raz sie nie udaje :mad: .
Agatka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witajcie ! Bardzo dizekujemy wszystkim za gratulacje :) Mam nadzieje, że i tym razem Livka postanowiła nie na ilość ale na jakość iść ;) Ja chodze z oczami na zapałkach. Juz nie pamietam co to spanie ;) Ale co sie nie robi dla takich szliczniutkich kruszynek :) Zaraz sie musze zbierac i do pracy pomykac. Dzisiaj Mama ma dyżur. :)
Masterton Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Słuchaj Orsini,myśle że czas zakończyć te spory,z niektórymi słowami się zagalopowałyśmy,i Ty i ja,mam już dosyć obrzucania się błotem,na tym forum bywa,bardzo dużo ludzi po co mają póżniej,wytykać nas palcami,ponieważ dałam Ci się sprowkować,wyniknęło z tego dużo niepotrzebnych słow,przepraszam forumowiczów że musieli w tym uczestniczyć,ale czasem emocje są silniejsze od zdrowego rozsądku......
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Masterton']Słuchaj Orsini,myśle że czas zakończyć te spory,z niektórymi słowami się zagalopowałyśmy,i Ty i ja,mam już dosyć obrzucania się błotem,na tym forum bywa,bardzo dużo ludzi po co mają póżniej,wytykać nas palcami,ponieważ dałam Ci się sprowkować,wyniknęło z tego dużo niepotrzebnych słow,przepraszam forumowiczów że musieli w tym uczestniczyć,ale czasem emocje są silniejsze od zdrowego rozsądku......[/quote] oj nie kochana!!!! z Twoich ust to nie błoto a [B]BEZPODSTAWNE i KŁAMLIWE OSKARŻENIA[/B] i dobrze wiesz ze ten pies jest rowniez wlasnoscia sedziego, wiec zarzucasz 2 osobom najnormalniejsze oszustwo!!!ze wystawiamy psa pieprzaka jako cz-sr. W zwiazku z czym bardzo prosze o jakies dowody na to twierdzenie! jak sie cos mowi to trzeba miec swiadomosc CO sie mowi, wiec czekam cierpliwie, przynajmniej na razie
Gonia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [INDENT][quote name='Ka-Vanga']To co nic sie nie chwalilas, ze masz papisie w domu :eviltong: . OGROMNIASTE GRATKI, niech maluszki zdrowo rosna :multi: :multi: :multi: :multi: . Mojemu by sie przydalo odchudzanie :evil_lol: . No to moze wreszcie uda mi sie Ciebie wylapac na wystawce, bo juz ktorys raz sie nie udaje :mad: .[/quote]Dzięki za gratki.Jestem w sobotę na ringu jamników,a w niedzielę z p Wieremiejczyk(nie pamiętam na czym:oops: ).Blondynka w wieku.....dobrego wina:placz: [/INDENT]
Masterton Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wiesz co ty nie możesz przejść nad czymś do porządku dziennego,rób sobie co chcesz,ja już dyskusje zakończyłam,a to że twój pies na współwłasności z sędzią to doskonalewiem,myśle że ten człowiek,jest dużo grzeczniejszy niż ty
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a ja dyskusji NIE zakonczylam i gwarantuje Ci ze tego tak nie zostawie!!!! bo co pani sobie wyobraza ze mozna zarzucac komus oszustwo i klamstwo????nie napisala pani ze pies jest paskudny bo ma to czy tamto- to by bylo obrzucanie blotem ale jak dla mnie nie ma sprawy-nie musi sie pani moj pies podobac, nikomu nie musi wazne zeby MI sie podobal, ale pani zarzucila nam najnormalniej oszustwo!!!nie dociera to do pani????????? wiec [B]ZADAM WYJASNIEN PUBLICZNIE TAK JAK PUBLICZNIE PANI MNIE OSKARZYLA O TO ZE WYSTAWIAM PIEPRZAKA JAKO CZ-SR!!!!![/B]
Agatka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 A ja bede tym razem kibicowac z domu ! Gonia wygłaskaj swoje małe rude nochalki od nas ! Orsini, popatrz wszyscy sie wyciszyli a Ty daej plujesz. Bawi Cie to ? Daj sobie Kobito na wstrzymanie, juz chyba dosć powiedziałas . A druga kwestia, czy ludzie nie maja prawa do własnego zdania? CHyba nie kazdemu musi sie wszystko pododbac. Czy mamy na forum pisac tylko to co jest miłe... ? Rzeczowe dyskusje chyba nie polegaja, na słodzneiu sobie wzajemnie nawet jak sie myśli inaczej. Kazdy z nas zna wady i zalety swoich psów i myślę, że o dojrzałości świadczy fakt aby z godnościa umieć przyjąc rzeczową krytykę, bo przeciez nie ma psów idealnych. ALe to chyba takie nasze Polskie w końciku sobie obgadamy a twarza w twarz bedziemy słodzic. Mi sie to nie podoba. I bardzo prosze dajcie juz spokój , bo takie wywlekanie brudów do niczego nie prowadzi. A co do wyjazdu na Rumunie, to pojechalismy tam poniewaz była to pierwsza miedzynarodówka po ukonczeniu przez Dengiego 15 misiecy i chciałam żeby rozpoczął Interchampionat. Zaraz sie dowiem, ze moglam jechac do Leszna, tak mogłam tylko po co skoro wiedziałam, co w Lesznie bedzie. Doskonale wiemy, że ani Dengi, ani Wiktor ani pare innych ładnych psów nie miałoby tam szans. Więc jaki był w tym sens? Orsini powinna wiedziec najlepiej dlaczego. Przeciez sama jedzie tylko tam gdzie wie ze na 100% wygra. Tak sie składa, ze Dengi znalazł sie w Europejskiej czołówce młodych psów i z tego jestem dumna. Nie raz jego walory zostały podkreślone przez sedziów z wielu krajów. Nie jest idealny, bo ideałów nie ma, ale jest kochany, ma fajny charakter i temperament. I nawet jak jest 2 czy trzeci to dla mnie to nie tragedia :) Teraz wybieramy sie do Helsinek, mamy na to odwage i nawet jak zejdziemy bez lokaty to i tak sie bedziemy cieszyc, ze wogóle tam byliśmy :) Życzę Wam troszke więcej samokrytycyzmu, to naprawde dobrze robi :)
SengaSengana Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='orsini'][B]ZADAM WYJASNIEN PUBLICZNIE TAK JAK PUBLICZNIE PANI MNIE OSKARZYLA [/B][/quote] [B][COLOR=darkred]Tyyyyyyyyyyyyy?????????????? Ty żadasz wyjaśnień ?????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ty , osoba która zniesławiła, upokorzyła,obraziła, zrównała z błotem conajmniej kilka osób na tym forum żadasz wyjasnień?????????????[/COLOR][/B] Wyciągasz , dociekasz ,szperasz i szukasz sensacji i przestępstwa w każdym najmniejszym chybionym ruchu "ofiary" a potem pierzesz te brudy przez kilkadziesiąt stron tego forum i wałkujesz i wałkujesz, wałkujesz i karmisz sie każdym potknieciem , każda sensacją i .....promieniejesz ze szczęścia, że Ci sie udało............... Dla Ciebie nie wyjasnienia są potrzebene, bo nic na głowe nie pomogą ale dobry lekarz i jakaś terapia odpowiednia no i oczywiście odpowiednia dawka leków....
Olivka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='SengaSengana'][B][COLOR=darkred]Tyyyyyyyyyyyyy?????????????? Ty żadasz wyjaśnień ?????[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Ty , osoba która zniesławiła, upokorzyła,obraziła, zrównała z błotem conajmniej kilka osób na tym forum żadasz wyjasnień?????????????[/COLOR][/B] Wyciągasz , dociekasz ,szperasz i szukasz sensacji i przestępstwa w każdym najmniejszym chybionym ruchu "ofiary" a potem pierzesz te brudy przez kilkadziesiąt stron tego forum i wałkujesz i wałkujesz, wałkujesz i karmisz sie każdym potknieciem , każda sensacją i .....promieniejesz ze szczęścia, że Ci sie udało............... Dla Ciebie nie wyjasnienia są potrzebene, bo nic na głowe nie pomogą ale dobry lekarz i jakaś terapia odpowiednia no i oczywiście odpowiednia dawka leków....[/quote] Nie, nie, wystarczy, że wydamy Orsini dobrze za mąż :razz:
SengaSengana Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='MarekM']Żenujące jest jednak niestety to iż wyznajesz w praktyce zasadę obrzucania błotem na odległość i to zza płotu jak judaszowi obłudnicy, a do tego dajesz się sterować niskimi pobudkami psychologicznymi... [B]Reasumując wróć do pigułek, uwolnij nas od uciążliwej dyskusji z tobą i przestań rzucać błotem zza węgła bo w końcu zaczniesz tym błotem cuchnąć.[/B] Pozdrawiam Wszystkich życząc miłego dnia.[/quote] ...................................
SengaSengana Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Olivka']Nie, nie, wystarczy, że wydamy Orsini dobrze za mąż :razz:[/quote] nie grozi jej to...............
Elitesse Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Olivka']Nie, nie, wystarczy, że wydamy Orsini dobrze za mąż :razz:[/quote] w pelni sie z toba zgadzam !!
Ka-Vanga Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dziewczyny dajcie juz spokoj, pogadajmy lepiej o czyms innym :eviltong: , np o tym kogo bedzie mozna spotkac na wystawie w Legionowie :).
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Agatka']A ja A co do wyjazdu na Rumunie, to pojechalismy tam poniewaz była to pierwsza miedzynarodówka po ukonczeniu przez Dengiego 15 misiecy i [B]chciałam żeby rozpoczął Interchampionat. [/B] Tak sie składa, ze Dengi znalazł sie w Europejskiej czołówce młodych psów i z tego jestem dumna. Nie raz jego walory zostały podkreślone przez sedziów z wielu krajów. Nie jest idealny, bo ideałów nie ma, ale jest kochany, ma fajny charakter i temperament. I nawet jak jest 2 czy trzeci to dla mnie to nie tragedia :) :)[/quote] no a myslisz ze po co ja sie tluklam do jakiejs moldawii jak nie po to wlasnie aby zaczac Intera???? a propos Tulln to ja tez jestem bardzo zadowolona bo na BIS Puppy tam Wiktor zostal wybrany do scislego finalu co uwazam juz za MEGA SUKCES, zwlaszcza ze jest to pies MOJEJ hodowli z MOIM przydomkiem:)))) [quote name='Agatka']A druga kwestia, czy ludzie nie maja prawa do własnego zdania? CHyba nie kazdemu musi sie wszystko pododbac. Czy mamy na forum pisac tylko to co jest miłe... ? :)[/quote] no a Ty nie widzisz roznicy w wyrazaniu negatywej opinii o czyims psie a pisaniu [B]KŁAMSTW[/B]??????no chyba ze tez uwazasz ze Wiktor jest farbowanym ciemnym pieprzakiem!powtarzam poraz kolejny: gdyby tak bylo jak ona pisze to nie tylko ja bym wyleciala z ZK ale i jego wspolwlasciciel sedzia!Masterton zarzuca NAM oszustwo i lamanie regulaminu!!!! Masterton napisala co napisala, a to idzie bardzo prosto udowodnic-testy na kolor! [B]a wlasnie ktos wie gdzie mozna kupic???[/B]zrobie komisyjne i [B]skoro pani masterton nie przeprosi mnie za KLAMSTWA i nie przyzna tego publicznie to zrobi to na forum PSA-takie czasopismo!jak sobie woli!!![/B]
orsini Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Vis odpuscila marysi kiedys, wiec ja sie naucze na jej bledach i masterton NIE popuszcze!!!! [B]GDZIE MOZNA KUPIC TESTY NA FARBOWANIE SIERSCI??????[/B]
Recommended Posts