Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

a dla rozluźnienia atmosfery pokażę Wam jakiego maila dostałam na adopcyjną skrzynkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad: :mad:

[QUOTE]przyjmę 2 sznaucerki miniaturki SZCZENIACZKI[/QUOTE]

dokładnie tyle treści w nim było i ta osoba chyba myślała, że już pobiegnę do niej z rasowymi szczeniaczkami - ŻENADA BRACIE!!!! :diabloti:

średnio grzecznie odesłałam tą panią na [URL="http://www.sznaucery.com"]www.sznaucery.com[/URL] żeby sobie wybrała hodowlę i kupiła szczeniaczki :diabloti:

Posted

Ha ,ha ja nie raz widzialam takie ogloszenia w prasie brukowej typu"przyjme rodowodowego ,rasowego szczeniaka goldena dla chorego dziecka " albo " kupie rasowe szczenie boksera do 100zl".
A najlepsze co kiedys widzialam w takiej gazetce co drukuje bezplatne ogloszenia "zamienia psa buldoga angielskiego na innego wiekszego lub kosiarke " :-) Macie pojecie !Moze nie byl to akurat buldog ,bo juz po latach to nie pamietam ale wiem ,ze na pewno byla propozycja zamiany na kosiarke.Ludzie sa niesamowici.
A wogole zawsze sie zastanawiam dlaczego te osoby od np chorych dzieci albo ci milosnicy psow nie chca przyjac jakiegokolwiek psa tylko akurat rasowego.Moze rasewe maja jakies uzdrawiajace fale albo cos .

Posted

ojojoj, ale się narobiło bałaganu :roll: i pomyśleć, że gdyby nie cena, to może bym męża namówiła na białaska :))
jostra coś pisałaś o sądzie i ochronie danych osobowych - podajesz swoje nazwisko publicznie na swojej stronie www, do której link jest w podpisie, więc nikt Twoich danych nie rozpowszechnia bez Twojej zgody ;-)

Posted

[quote name='orsini']Florance w Olsztynie bialaski sa "troszeczke" tansze-zapraszamy!Hodowli do wyboru do koloru:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
i pomyśleć, że półtora roku temu "wciskaliście" mi, że hodowcy nie hoduja psów dla zarobku :diabloti:
orsini Ty najgłośniej krzyczałaś, teraz to odszczekaj! :D

Posted

Florance nie:)))ale moge Ci powiedziec ze jestes BARDZO MADRA dziewczynka!!!
TO KOMPLEMENT!!!!jak cos mowie od razu, zebys mnie do sadu nie podala o znieslawienie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

odszczekaj powiedziałam! :diabloti: :mad: :D inaczej podam Cię za publiczne podawanie nieprawdy i świadome wprowadzenie w błąd potencjalnego kupującego :diabloti:

Posted

[quote name='florance']odszczekaj powiedziałam! :diabloti: :mad: :D inaczej podam Cię za publiczne podawanie nieprawdy i świadome wprowadzenie w błąd potencjalnego kupującego :diabloti:[/quote]
hau hau hau
moze byc?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='florance']bo ostatnio czytałam ten stary topic związany z rodowodami :diabloti: to były moje pierwsze posty na tym forum :roll:[/quote]
no to co?
ja tam swoich pierwszych postow nie pamietam:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='florance']orsini mogłas chociaż uczesać te psy do zdjęcia :diabloti:[/quote]

przeciez to sa pety a nie showy wiec po co je czesac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Olivko :multi: paczuszka!!! :crazyeye: dotarła :loveu: strasznie dziękujemy i teraz już nie musimy się martwić, że nie będzie na co zapiąć małych schroniskowców :multi: od razu przeistoczą się w gwiazdy :loveu:

Posted

Malawaszko!

Cieszę się, że choć w ten sposób mogłam psiakom pomóc.
Wiesz, że mam ogromny szacunek do Ciebie za to co dla nich robisz. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...