madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 no nie ktrzyczcie juz:((( ja dzisiaj osatni dzien wolnego sobie zrobilam a jutro do szkoly juz msue isc na spr z WOKU:((( o gotyku, styku romanskim i innych tego typu glupotkach.... a co do śpiochów to ja bez żadnych leków spałam do 11:15:))))) a zaraz ide z Deniskiem na spacerek bo mrozik ciut mniejszy to torche wybiegać się trzeba za te wszystkie poprzednie dni spędzony na grzaniu sie przy kominku (o Denisie mowa oczywiscie)
Justa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Dzień Dobry !!!:multi: Dopiero wstałam:lol: Cóż, takie są skutki siedzenia do 3.30 w nocy ;) [B]madziorko[/B] prosze mi tutaj nie narzekać, bo i tak zrobiłaś sobie kilka dni ferii:diabloti: A mnie się już kończą:placz: I czas się zabrać za naukę. Jak to mawia PAni F. 'druga klasa to klasa wytęzonej nauki' (wobec tego trzecia umierania:placz: ) A tutaj nasz nowy nabytek:cool3: Długo się głowiliśmy nad Rogzem, ale w końcu zdecydowałam się na skórzaną. Jakoś mam do nich większe zaufanie. A obróżka pożądnie wykonana, podszyta skórą, a nie jakimś szajstwem (jak poprzednia:lol: ) firmy WOZA - ponoć dobra. [img]http://img92.imageshack.us/img92/3319/dsc015915ax.jpg[/img] [img]http://img92.imageshack.us/img92/2696/dsc015924eq.jpg[/img] [img]http://img92.imageshack.us/img92/8183/dsc015932gw.jpg[/img]
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 super obróżka:) ślicznie będzie w niej Galci:) denisek ma bardzo podobną ale z tego co pamiętam dirmy Dingo i też obecnie w niej chodzi:))
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 zapraszam do galerii - są nowe zdjęcia Deniska:)
Justa Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='madzior_ka']super obróżka:) ślicznie będzie w niej Galci:) denisek ma bardzo podobną ale z tego co pamiętam dirmy Dingo i też obecnie w niej chodzi:))[/QUOTE] No Galowa też miała tą Dingo. Tyle, że to podszycie sie poodklejało i kicha:roll: Pozatym denerwował mnie ten pasek co odstawał - tutaj tego nie ma, bo skóra jest sztywna. :)
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ale tu pusto.....:crazyeye: ja własnie wróciła od dentysty.... uch..... ale na szczęście już mam spokój bo mi dwa zęby zrobiła od razu i już mam wszystkie zdrowe;)) ciężko było wytrzymnac podwójne borowanie bez znieczulenia ale wytrzymałam i jestem z siebie dumna:evil_lol: :)) a teraz jak tutaj mnikogo nie ma chyba pójdę wreszcie zabrać się za ten styl romański i gotycki bo coś od rana sie zabieram i zabrać nie moge:))
florance Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 borysek ma nową obróżkę :multi: dwie stare jutro wysyłam waszko :) tylko jedna jest bardzo zniszczona... może lepiej jej nie będę słała?
madzior_ka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 mnie sie wydje florance ze wysłac zawsze mozesz bo a nuż się przyda jakiemuś biednemu pieskowi, a jak nie to nic straconego:) ja też jutro albo pojutrze wyśle paczkę ze starą skórzaną obrózką, za małymi szelkami z taśmy i starą ale jeszcze działającą smycza automatyczną
GUCIA Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Uwaga Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aspiryna Została Szczęśliwą Mamą!!!!!!!!!!!!!!! Zgadnijcie Ile ?????
Mek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='GUCIA']Uwaga Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aspiryna Została Szczęśliwą Mamą!!!!!!!!!!!!!!! Zgadnijcie Ile ?????[/quote] To wielkie gratulacje . A czy są przewidziane nagrody za wskazanie prawidłowe?? Bo ja obstawiam 7 :)
Pink Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 3 x 3 ;) trzy dziewuszki i trzech chlopakow..... kurna krotkich odpowiedzi nie mozna pisac :mad:
GUCIA Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 NIE:lol: 4DUPKI I 2 CIPKI:lol: :lol: :lol: :lol: PORÓD TRWAŁ 8 GODZIN I NIE OBYŁO SIĘ BEZ WETA
Gonia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 GUCIA,trza ci teraz zakupić chusteczkę i laseczkę,żebyś wyglądała jak prawdziwa babka:evil_lol: Zdrowie LALECZKI i jej 6-teczki:popcorn:
GUCIA Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 WIELKIE,OGROMNE.....................PODZIĘKOWANIA DLA GONI TEJ OD RUDYCH SZNAUCERÓW ZA POMOC :mdleje: :iloveyou: :Cool!: :popcorn: :laola: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
malawaszka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 GRATULUJĘ!!!! niech się maluszki zdrowo chowają :multi: florance - wysyłaj nawet tą zniszczoną - pieski schroniskowe nie patrzą na to czy obróżka piękna, tylko na to żeby jak najszybciej wyjść ze schroniska :-(
Ka-Vanga Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 GUCIU OGROMNIASTE GRATKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: wysciskaj szczesliwa mamusie i maluszki od cioci ;) :cool3: , haha nie ma co urodzily sie szczesliwego dnia, hihi wiem cos na ten temat bo sie urodzilam tego samego dnia tylko kilka, no kilkanascie ;) latek wczesniej :cool3: .
dorotak Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]Guciu[/B], gratki dla Ciebie, mamusi i kluseczek :loveu: :laola: [quote name='Ka-Vanga']haha nie ma co urodzily sie szczesliwego dnia, hihi wiem cos na ten temat [/quote] Aaaa, no to [B][SIZE=5]"Stooo lat, stooo lat..."[/SIZE][/B] :drinking::new-bday: :laola:
Ka-Vanga Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='dorotak']Aaaa, no to [B][SIZE=5]"Stooo lat, stooo lat..."[/SIZE][/B] :drinking::new-bday: :laola:[/quote] Dzieki Dorotko, chociaz jedna o mnie nie zapomniala :roll: .
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 kolejne "kwiatki" z allegro :diabloti: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=83462358"]http://allegro.pl/show_item.php?item=83462358[/URL] [COLOR=blue]"Witam sprzedaje, sznaucera miniaturę czarnego data urodzenia 15.08.2005 kupiony od hodowcy z Piotrkowa Trybunalskiego bez rodowodu koszt. 950zł sprzedaje z powodu budowy domu nie mam warunków dla takiego psiaka. Zależy mi, aby trafił do wspaniałej rodziny, pies-suczka jest wspaniała kocha dzieci jest posłuszna. Badania jest odrobaczona oraz wszystkie szczepienia są wykonane "[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=black]hmm zawsze mi sie wydawalo ze budowe domu planuje sie z wyprzedzeniem ale moze sie myle :roll: a jak na ps bez papierow to drogie bylo to cudo ! drozsze niz niejeden piesek z z papierami ...[/COLOR]
Elitesse Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Ka-Vanga']Dzieki Dorotko, chociaz jedna o mnie nie zapomniala :roll: .[/quote] Olu ale reszta chciala byc mila i nie przypominac ci o kolejnym roku na karku hihi :evil_lol:
orsini Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 KaVang ADRES!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Gonia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]ORSINI,[/B]nie wywijaj tym kijaszkiem,tylko leć do kiosku po MP:loveu:
Recommended Posts