Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie ktrzyczcie juz:((( ja dzisiaj osatni dzien wolnego sobie zrobilam a jutro do szkoly juz msue isc na spr z WOKU:((( o gotyku, styku romanskim i innych tego typu glupotkach.... a co do śpiochów to ja bez żadnych leków spałam do 11:15:))))) a zaraz ide z Deniskiem na spacerek bo mrozik ciut mniejszy to torche wybiegać się trzeba za te wszystkie poprzednie dni spędzony na grzaniu sie przy kominku (o Denisie mowa oczywiscie)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dzień Dobry !!!:multi:

Dopiero wstałam:lol: Cóż, takie są skutki siedzenia do 3.30 w nocy ;)

[B]madziorko[/B] prosze mi tutaj nie narzekać, bo i tak zrobiłaś sobie kilka dni ferii:diabloti: A mnie się już kończą:placz:
I czas się zabrać za naukę.
Jak to mawia PAni F. 'druga klasa to klasa wytęzonej nauki' (wobec tego trzecia umierania:placz: )

A tutaj nasz nowy nabytek:cool3: Długo się głowiliśmy nad Rogzem, ale w końcu zdecydowałam się na skórzaną. Jakoś mam do nich większe zaufanie. A obróżka pożądnie wykonana, podszyta skórą, a nie jakimś szajstwem (jak poprzednia:lol: ) firmy WOZA - ponoć dobra.
[img]http://img92.imageshack.us/img92/3319/dsc015915ax.jpg[/img]

[img]http://img92.imageshack.us/img92/2696/dsc015924eq.jpg[/img]

[img]http://img92.imageshack.us/img92/8183/dsc015932gw.jpg[/img]

Posted

[quote name='madzior_ka']super obróżka:) ślicznie będzie w niej Galci:) denisek ma bardzo podobną ale z tego co pamiętam dirmy Dingo i też obecnie w niej chodzi:))[/QUOTE]

No Galowa też miała tą Dingo.
Tyle, że to podszycie sie poodklejało i kicha:roll:
Pozatym denerwował mnie ten pasek co odstawał - tutaj tego nie ma, bo skóra jest sztywna.

:)

Posted

ale tu pusto.....:crazyeye: ja własnie wróciła od dentysty.... uch..... ale na szczęście już mam spokój bo mi dwa zęby zrobiła od razu i już mam wszystkie zdrowe;)) ciężko było wytrzymnac podwójne borowanie bez znieczulenia ale wytrzymałam i jestem z siebie dumna:evil_lol: :)) a teraz jak tutaj mnikogo nie ma chyba pójdę wreszcie zabrać się za ten styl romański i gotycki bo coś od rana sie zabieram i zabrać nie moge:))

Posted

mnie sie wydje florance ze wysłac zawsze mozesz bo a nuż się przyda jakiemuś biednemu pieskowi, a jak nie to nic straconego:) ja też jutro albo pojutrze wyśle paczkę ze starą skórzaną obrózką, za małymi szelkami z taśmy i starą ale jeszcze działającą smycza automatyczną

Posted

Uwaga Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aspiryna Została Szczęśliwą Mamą!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadnijcie Ile ?????

Posted

[quote name='GUCIA']Uwaga Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aspiryna Została Szczęśliwą Mamą!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadnijcie Ile ?????[/quote]

To wielkie gratulacje .

A czy są przewidziane nagrody za wskazanie prawidłowe??
Bo ja obstawiam 7 :)

Posted

GUCIA,trza ci teraz zakupić chusteczkę i laseczkę,żebyś wyglądała jak prawdziwa babka:evil_lol: Zdrowie LALECZKI i jej 6-teczki:popcorn:

Posted

WIELKIE,OGROMNE.....................PODZIĘKOWANIA DLA GONI TEJ OD RUDYCH SZNAUCERÓW ZA POMOC :mdleje: :iloveyou: :Cool!: :popcorn: :laola: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

GRATULUJĘ!!!! niech się maluszki zdrowo chowają :multi:

florance - wysyłaj nawet tą zniszczoną - pieski schroniskowe nie patrzą na to czy obróżka piękna, tylko na to żeby jak najszybciej wyjść ze schroniska :-(

Posted

GUCIU OGROMNIASTE GRATKI :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: wysciskaj szczesliwa mamusie i maluszki od cioci ;) :cool3: , haha nie ma co urodzily sie szczesliwego dnia, hihi wiem cos na ten temat bo sie urodzilam tego samego dnia tylko kilka, no kilkanascie ;) latek wczesniej :cool3: .

Posted

[B]Guciu[/B], gratki dla Ciebie, mamusi i kluseczek :loveu: :laola:

[quote name='Ka-Vanga']haha nie ma co urodzily sie szczesliwego dnia, hihi wiem cos na ten temat [/quote]
Aaaa, no to [B][SIZE=5]"Stooo lat, stooo lat..."[/SIZE][/B] :drinking::new-bday: :laola:

Posted

[quote name='dorotak']Aaaa, no to [B][SIZE=5]"Stooo lat, stooo lat..."[/SIZE][/B] :drinking::new-bday: :laola:[/quote]
Dzieki Dorotko, chociaz jedna o mnie nie zapomniala :roll: .

Posted

kolejne "kwiatki" z allegro :diabloti:

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=83462358"]http://allegro.pl/show_item.php?item=83462358[/URL]

[COLOR=blue]"Witam sprzedaje, sznaucera miniaturę czarnego data urodzenia 15.08.2005 kupiony od hodowcy z Piotrkowa Trybunalskiego bez rodowodu koszt. 950zł sprzedaje z powodu budowy domu nie mam warunków dla takiego psiaka. Zależy mi, aby trafił do wspaniałej rodziny, pies-suczka jest wspaniała kocha dzieci jest posłuszna. Badania jest odrobaczona oraz wszystkie szczepienia są wykonane "[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=black]hmm zawsze mi sie wydawalo ze budowe domu planuje sie z wyprzedzeniem ale moze sie myle :roll: a jak na ps bez papierow to drogie bylo to cudo ! drozsze niz niejeden piesek z z papierami ...[/COLOR]

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Dzieki Dorotko, chociaz jedna o mnie nie zapomniala :roll: .[/quote]

Olu ale reszta chciala byc mila i nie przypominac ci o kolejnym roku na karku hihi :evil_lol:

Posted

KaVang ADRES!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...