Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orsini']nie kloc sie:)))))ja wiem lepiej:)))[/QUOTE]
Jasne :angryy:

Słuchajcie mam problem. W środę jadę z Fiśką w góry, a ponoć maja byc straszne mrozy. Nawet jak by nie było, to i tak pewnie będziemy chodzili do schronisk górskich i w inne miejsca. A wiadomo... psiakowi zimno. Kupiłam więc ubranko takie ortalionowe z odpinanym kożuszkiem, ale nie wiem czy nie jest za duże :roll: Figa nie ma ogona i gdyby nie ten fakt byłoby prawie idealne :lol: A że go nie ma to tył ubrania jej po prostu lata (może Fiśka za mocno tyłkiem kręci? :lol: ) Teraz nie wiem, czy je oddać, czy zostawić :roll:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='orsini']aaa juz mam wyniki sa na liscie!!!No to sie dzialo!ohohoho:mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]

na jakiej znowu liscie ? to jest jeszcze jakas inna ?

Posted

[QUOTE] Figa nie ma ogona i gdyby nie ten fakt byłoby prawie idealne :lol: A że go nie ma to tył ubrania jej po prostu lata (może Fiśka za mocno tyłkiem kręci? :lol: ) Teraz nie wiem, czy je oddać, czy zostawić :roll:[/QUOTE]
hm... zalezy... a masz np. mozliwosc isc do tego sklepu i przymierzyc rozmiar mniejsze zeby sprawdzic czy bedzie lepsze? a jak nie to jeseli jej lata bo jest za luzne to moze wystarczy bardziej sciagnac te gumki ktore sa wszyste tam z tylu pod brzuszkiem i na udach? bo Denisek tak mial ze mu troche latalo wlasnie z tylu i mu skrocilam te gumeczki i jest lepiej.... ale nie wiem jak to u was wyglada wiec ciezko mi powiedziec.... a jak chodzi to jej wygdnie czy jej to przeszkadza? bo jak jej sie dobrze chodzi to bym zostawila i najwyzej cos pokombinowala z tymi gumkami a jak jej to przeszkadza to zastanowilabym sie nad wymiana na mniejsze... jesli takie jest bo jak nie ma to chyba lepsze za duze niz zadne na takie mrozy jakie zapowiadaja...:/

Posted

[quote name='madzior_ka']hm... zalezy... a masz np. mozliwosc isc do tego sklepu i przymierzyc rozmiar mniejsze zeby sprawdzic czy bedzie lepsze? a jak nie to jeseli jej lata bo jest za luzne to moze wystarczy bardziej sciagnac te gumki ktore sa wszyste tam z tylu pod brzuszkiem i na udach? bo Denisek tak mial ze mu troche latalo wlasnie z tylu i mu skrocilam te gumeczki i jest lepiej.... ale nie wiem jak to u was wyglada wiec ciezko mi powiedziec.... a jak chodzi to jej wygdnie czy jej to przeszkadza? bo jak jej sie dobrze chodzi to bym zostawila i najwyzej cos pokombinowala z tymi gumkami a jak jej to przeszkadza to zastanowilabym sie nad wymiana na mniejsze... jesli takie jest bo jak nie ma to chyba lepsze za duze niz zadne na takie mrozy jakie zapowiadaja...:/[/QUOTE]
Zostawiam jednak to ubranie jakiekolwiek by było :lol: Ono nie mam gumek, tylko jest zapinane na rzepy po bokach + zapięcie zatrzaskowe. Najwyżej będę musiała wszyć jakąś gumkę bliżej tyłka :roll: Żeby jej było tylko ciepło ;)

Dzięki za odpowiedź :buzi:

Posted

[QUOTE] Najwyżej będę musiała wszyć jakąś gumkę bliżej tyłka [/QUOTE]
no wlasnie ale jak narazie jej wygodnie to nie ma sie co przejmowac:) wiec teraz czekamy na zdjecia wystrojonej Figusi

Posted

jesli chodzi o to kapanie to tak, bo po pierwsze to nei kapalam mu grzbietu tylko lapy, brzuch i brode, a po drugie to w domciu jest cieplo a ni wychodzil po tym na polku a poza tym to zaraz po kapieli byl suszony suszarka do suchutka co bardzo uwielbia:)) sam nadstawia glowe zeby go suszyc - on ogolnie uwielbia ciepelko :)

tak samo jakz tym lezeniem przy kominku czasem lezy i juz zaczyna dyszec z goraca ale nie odejdzie dalej.... w najlepszym przypadklu odejdzie metr dalej na minute i zaraz wraca:)) musze go z tym jego kocykiem odsuwac to wtedy lezy nieco dalej:)) ale jak sie go dotknie o takim wylegiwaniu si to taki cieplutki jest:))

Posted

Pas i Romas napisalabym Wam co to za pies ale sama nie wiem bo w katalogu jest ponoc tylko jedna suka zgłoszona a to byl pies i nie wiem , ale sie dowiem :cool3:
W dodatku kolezanka rozmawiala z włascicielką psa i wyszlo ze zna ojca Teri :D
bo się kumpluja z w łaścicielką Shagiego.

A tak w ogóle to Phalco mojej kolezanki Roksany zdobyl w Głogowie [IMG]http://www.belgi.com.pl/files/phalco-pucharek_139.jpg[/IMG]
1.Dosk.CWC.NPwR.BOB :multi::multi:

A co do fotek Teri to były miesiąc temu oj coś chyba przegapilas a na nowe to musi ktoś do mnie przyjśc z aparatem chętny bo my nie mamy i dla tego fot jak na lekarstwo :lol:

Posted

Ja widzialam zdjecia Teri ,nie przegapilam :-)
Dla Paco gratulacje ,piekny pies !
Jakbys sie dowiedziala co to za sredniaczka sfotografowalas to fajnie byloby ,bo tez ladny :-)

Posted

Dziewczyny u mnie ciagle na temrmometrze -22st .Mam juz tego dosc.
Nawet boje sie z psami wyjsc ,bo co to za spacer jak one po kilku krokach zaczynaja lapy sobie wylizywac i widac ,ze im nie jest przyjemnie.
Aga, to Ty cos pozbierac sie nie mozesz ,wspolczuje ,moze pomysl o zmianie lekarki .

Posted

a mój borys nic sobie z mrozu nie robi :o wpada w wielkie zaspy (celowo oczywiście) i nie chce wracać do domu :roll: nie chodzi w ubranku, a w ogóle nie marznie - dziwna sprawa

Posted

[quote name='Angelka']Oooo Elitesse zanotuje , zanotuje :lol::lol::lol::razz::razz::razz:[/quote]
Nie notuj, tylko zrealizuj :lol: i czekamy na fotki Teri :loveu:

[B]Elitesse[/B], życzymy zdrówka - przy sznaucerach (czterech :crazyeye:) po prostu nie wolno chorować :mad:

Posted

[quote name='Romas']
Aga, to Ty cos pozbierac sie nie mozesz ,wspolczuje ,moze pomysl o zmianie lekarki .[/quote]

no niby ta jest pulmonologiem czyli powinna sie wybitnie znac na pluckach :roll: poszlam do niej bo zwykli internisci nie dawali rady ...

Posted

[quote name='florance']a mój borys nic sobie z mrozu nie robi :o wpada w wielkie zaspy (celowo oczywiście) i nie chce wracać do domu :roll: nie chodzi w ubranku, a w ogóle nie marznie - dziwna sprawa[/quote]

No to pozazdrościć :cool3:
Mój najstarszy Larsik się dziś zbuntował i wogóle nie wyszedł :shake:
A wyrzucić go nie dało rady, bo on potrafi dziabnąć jak mu coś nie pasuje. Niestety to wspaniały przykład rozpieszczenia pierwszego psa w domu. :roll:

Posted

[quote name='florance']a mój borys nic sobie z mrozu nie robi :o wpada w wielkie zaspy (celowo oczywiście) i nie chce wracać do domu :roll: nie chodzi w ubranku, a w ogóle nie marznie - dziwna sprawa[/quote]
Pare postow wyzej pisalam, ze moim tez nie przeszkadza ten mroz, tez wlaza w zaspy, haha a Nafka to tylko czatuje przy drzwiach zeby wyjsc i pobiegac na sniegu :lol: , no i tez ubranek nie nosza :). U nas na wsi dzis troche cieplej bo -24 stopnie, a wczoraj bylo -30 :lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...