Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to nie jest od Elik chyba Toffinka? Ta od Ewu, która była w schronie z córeczką chyba?

Sorki to Amie od Elik. Na 2 stronie #21

Posted

Lucynko, a co to za podróbka Karmelitano na 5.zdjęciu ??

He, he, he toć to przeca moja Amie. A nie mówiłam, że podobni :P

A to nie jest od Elik chyba Toffinka? Ta od Ewu, która była w schronie z córeczką chyba?

Sorki to Amie od Elik. Na 2 stronie #21

Brawo, zgadałaś klaszcze.gif

Posted

popieram popieram 038.gif

Nie mam , po prostu nie mam. Nie da mu się zrobić zdjęć. I tak byłam szczęśliwa ,ze chociaż 4 miałam jako takie.

Posted

No widzicie - ja ja, gdybym miała wybierać dla, wybrałabym Karmelka ;) Głównie dlatego, że jest gładkowłosy! A właściwie, to wybrałabym tę sunię od Elik, bo wolę sunie. Dlatego o gustach się nie dyskutuje! :D

Mimiśka jest śliczna i urocza, ale takie pieski to ja wolę u kogoś - u siebie stawiam na "gołość" :)

• Upvote 1
Posted

Zdarza się mu sporadycznie.

Natomiast teraz namiętnie  goni kotę. Bawią się w chowanego i berka łącznie ze wskakiwaniem na duży stół.

Bez problemu nakładam mu kołnierz, gdy się za bardzo interesuje raną po śrucie. Ogólnie jest karny, słodki i bardzo śmieszny. Wcale nie dałabym mu nawet 5. lat.

Posted

Poniżej sprawcy cierpienia Karmelka

Karmel_rut_3.jpg

Karmelito w różowym ubranku po kastracji

Karmel_rut_6.jpg

Chciałam zrobić zdjęcie chłopakowi , a on zapędził się w kąt i salwował się ucieczką po głowie pańcia.

Karmel_rut_4.jpg

Karmel_rut_5.jpg

Posted

Dlaczego ma różowe ubranko?

Dla chłopców są błękitne

Bo zawsze w DT mamy sunie, więc posiłkowałam się tym co mamy. A jemu chyba było obojętnie jaki miał kolor.

Bo on jest słodziutki jak dziewczynka!

To jest prawda. Imię jest absolutnie adekwatne do jego osobowości

Posted

Zajrzałam teraz na ogłoszenie na Gumtree i podana data urodzenia Karmelka to marzec 0003 czyli jakby się urodził w 2003 roku ,a on ma ok. 5 lat czyli jest z 2010 roku.

Posted

Nie mam , po prostu nie mam. Nie da mu się zrobić zdjęć. I tak byłam szczęśliwa ,ze chociaż 4 miałam jako takie.

No to teraz już masz :P

Karmel_rut_4.jpg

No widzicie - ja ja, gdybym miała wybierać dla, wybrałabym Karmelka ;) Głównie dlatego, że jest gładkowłosy! A właściwie, to wybrałabym tę sunię od Elik, bo wolę sunie. Dlatego o gustach się nie dyskutuje! :D

Mimiśka jest śliczna i urocza, ale takie pieski to ja wolę u kogoś - u siebie stawiam na "gołość" :)

Ja także wolę sunie :)

Posted

Zajrzałam teraz na ogłoszenie na Gumtree i podana data urodzenia Karmelka to marzec 0003 czyli jakby się urodził w 2003 roku ,a on ma ok. 5 lat czyli jest z 2010 roku.

jeśli tak to poprawiam, coś poszło nie tak ...chytry.gif

dostałam zapytanie w jego sprawie, poprosiłam o telefon do opiekunów gwizdze.gif

Posted

jeśli tak to poprawiam, coś poszło nie tak ...chytry.gif

dostałam zapytanie w jego sprawie, poprosiłam o telefon do opiekunów gwizdze.gif

wszystko poszło tak tylko data nie ta.

Na razie  nie dzwonił.

Fajnie by było , gdyby znalazł domek do 24 lipca, bo 25 wyjeżdżamy.opiekę oczywiście futrzaki maja zapewnioną.