jolkablaszczyk Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 32 minut temu, Oscar Patric napisał: I jak tam odchudzanie Hirusia? Oj aż sie boje iść do weta zeby go zważyć... coprawda nie fałduje mu sie skóra gdy sie zgina więc tłuszczu nie ma zbyt wiele ale widze, że obrósł mieśniami... zrobił sie znowu masywniejszy.. wiec boje sie ze wrocil do dawnej wagi... ;/ Quote
Ania :) Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 On też jest w takim wieku , ze rozszerza się w barach i ogólnie idzie w "szerz". Sama widzę po Brando , ze dosłownie z dnia na dzień robi się "wiekszy". taki wiek... 1 Quote
Oscar Patric Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: Oj aż sie boje iść do weta zeby go zważyć... coprawda nie fałduje mu sie skóra gdy sie zgina więc tłuszczu nie ma zbyt wiele ale widze, że obrósł mieśniami... zrobił sie znowu masywniejszy.. wiec boje sie ze wrocil do dawnej wagi... ;/ Rozumiem :) Quote
jolkablaszczyk Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Hirek i jego torcik urodzinowy :) dwa latka dziś nasze kochanie kończy :) https://www.youtube.com/watch?v=8ICdD8RZvlo&feature=youtu.be Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 O kurcze , ani okruszka nie zostawil :D Wszystkiego najlepszego Hiruś :* <3 Quote
Chesti Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Sto lat Hiro! :D Haha dziwnie mi się patrzy na psa, który je z normalną prędkością. Zeus przy Hiro to normalnie jakiś jamochłon ;))) Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Widać że mu to smakowało :) Sto lat dla Hiro :* Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 I moje spóźnione, ale szczere! Przede wszystkim zdrowia! By dysplazja nie dawała się we znaki. Quote
jolkablaszczyk Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 dziekuję kochane cioteczki za życzenia dla Hiro :) u nas paskudna podoga, ciągle pada i wieje więc chodzimy tylko na krótkie spacery fizjologiczne a jak już na jakiś dłuzszy to tylko miedzy ulewani jak sie uda. Posadziłam Hiro na ławce.. Quote
jolkablaszczyk Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 a potem jeszcze trochę w słońcu postał... wietrzenie fafli i jeszcze w cieniu :P Quote
Tyśka) Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 U nas też brzydko na dworze. Ale zdjecia cudne - jak pozuje :D Quote
jolkablaszczyk Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 a tu mina z cyklu... a mogę? a dlaczego aż tyle? a to wszystko tylko moje? :D Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Byłam pewna że złożyłam życzenia dla Hiro,wszystkiego dobrego,dużo zdrówka :) Quote
jolkablaszczyk Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 własnie natrafiłam na zdjecia z czasów kiedy masza miewała cieczki i rozbierała sie przy tej okazji do przysłowiowego "zera" :) Quote
Recommended Posts