ewu Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Witaj Gusiaczku!!! Bardzo serdecznie dziękuję za przybycie i wsparcie dla malutkiej. Zazdroszczę takich współpracowników, którzy wspierają potrzebujące zwierzęta To prawda, Lakuś pierwotnie był suczką. Maleńka jest cudowna!!! Postawiona przez Michała na trawce załatwiła się ładnie (jedno i drugie) i się położyła. Pewnie jest słaba i skołowana. Je chętnie, smaczki psie również. Byłam dzisiaj w sklepie zoologicznym w lecznicy i poprosiłam o jakąś dobrą karmę, by malutka szybciutko doszła do siebie. Pani poleciła mi RC Intestinal. Kupiłam 2 kg + 46,- i smaczki za 4,- ewu, napisz ile zapłaciłaś wczoraj u weta i za benzynę, wpiszę w rozliczenie i jak będą pieniążki to Ci zwrócę Wet był gratis a benzyna to drobiazg:) Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Gusiaczku, proszę opróżnij skrzynkę Już :) Usiłowałam dzisiaj kilkakrotnie posprzątać w skrzynce, ale ERROR 502 wyskakiwał no, ale w końcu się udało Quote
Gabi79 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 I jak tam krupeczka , Gabi :smile:? U nas wszystko ok. maleńka jest cudowna, grzeczna, wychodzi na dwór z Michałem (na rękach), ładnie się załatwia, ma apetyt. Merda ogonkiem!!! 1 Quote
Onaa Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ona nie ma sterylki? A wiadomo cźemu byla amputacja lapki? Moze ja juź oglasźać ? Quote
ewu Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Nic nie wiadomo ani o sterylce ani o przyczynie amputacji. Quote
elik Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Dziękuję Elu:) Zawsze do usług :D Sunia jest prześliczna Quote
Gabi79 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Zawsze do usług :D Sunia jest prześliczna Ja też Ci Elu serdecznie dziękuję za wstawienie zdjęć!!! Prześliczna jest i przekochana!!! 1 Quote
Gabi79 Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 Ona nie ma sterylki? A wiadomo cźemu byla amputacja lapki? Moze ja juź oglasźać ? Na temat ewentualnej sterylki i powodu amputacji łapki nic nie wiadomo. Jeśli chodzi o ogłaszanie, chyba jeszcze troszkę poczekamy. Przynajmniej do zdjęcia szwów. I do czasu aż ją odkarmię. Quote
Nadziejka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Ale cudna ale przecudna kokana malineczka stokroc kciuki mocniutenko za zdrowenko malineczki Gabryniu i za Twoje serduszka stokroc serdecznosci Gabryniu malenka ma rajus u Was teraz przecie dziejkuje dziekuje dziekuje Quote
elik Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Na temat ewentualnej sterylki i powodu amputacji łapki nic nie wiadomo. Jeśli chodzi o ogłaszanie, chyba jeszcze troszkę poczekamy. Przynajmniej do zdjęcia szwów. I do czasu aż ją odkarmię. I wartałoby zrobić USG brzusia, czy miała sterylkę, czy nie. To ważne. Quote
Bogusik Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Zapisuję sobie śliczną sunieczkę.Gabrysiu cudownie,że daliście malutkiej dt :) Quote
Gabi79 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Ale cudna ale przecudna kokana malineczka stokroc kciuki mocniutenko za zdrowenko malineczki Gabryniu i za Twoje serduszka stokroc serdecznosci Gabryniu malenka ma rajus u Was teraz przecie dziejkuje dziekuje dziekuje Ewuniu, to ja dziękuję Tobie i wszystkim zaangażowanym w pomoc Sunieczce. I wartałoby zrobić USG brzusia, czy miała sterylkę, czy nie. To ważne. Eluniu, masz rację!!! Nie chcę na HURRRA szukać małej domu. Musi dojść do siebie, przytyć, a co do sterylki faktycznie trzeba to sprawdzić. Ja nigdy nie wydaję psiaków do DS bez sterylizacji czy kastracji. Czyjeś zapewnienia, że są "za" i zrobią to we własnym zakresie mnie nie przekonują. Zbyt duąo spotykam ludzi, którzy marzą o tym, by ich sunia miała śliczne, słodkie szczeniaczki. Ciocie kochane Maleńka prosi o wsparcie, we wtorek idziemy na "przegląd ogólny", obcięcie pazurków i zdjęcie szwów. Zapytam o koszt USG. Melunia jakiś czas temu miała, ale nie pamiętam ceny, bo doszły jeszcze wtedy leki. Bardzo proszę o propozycje imion i głosowanie http://www.dogomania.com/forum/topic/147044-ma%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-bez-%C5%82apki-jeszcze-nie-ma-imienia-prosimy-o-propozycje-do-31052015-godz-2000/ 1 Quote
ewu Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Gabi podaj mi numer konta na maila . Mam wpłatę dla małej:) USG bardzo potrzebne, inaczej niczego się nie stwierdzi. Quote
Gabi79 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Gabi podaj mi numer konta na maila . Mam wpłatę dla małej:) USG bardzo potrzebne, inaczej niczego się nie stwierdzi. Zaraz podam, dziękuję serdecznie anonimowemu darczyńcy za wsparcie dla Maleńkiej. A nasza gwiazdeczka była dzisiaj z nami na spacerku w parku. Oczywiście przez większość czasu Michał niósł ją na rękach, ale jak szła robiła to bardzo sprawnie i chętnie cały czas patrząc na Kajunię. Gdy usiedliśmy na ławce położyła się na trawce i obszczekiwała przechodzące pieski i niektórych ludzi. Cały cza mordeczka jej się śmiała. Jest cudowna!!! Quote
Gabi79 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Zapisuję sobie śliczną sunieczkę.Gabrysiu cudownie,że daliście malutkiej dt :) Witaj Bogusiu!!! Wspaniale,że jesteś u Maleńkiej!!! Quote
Gabi79 Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Serdeczności dla Meleńkiej i dla Was :) Bardzo dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts