Mazowszanka13 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ja na razie przetwory i susze przygotowuję. Pracuje równolegle nad: pomidorami, papryką, mirabelkami, jabłkami, gruszkami i krwawnikiem. Uff !! W kolejce czekają: gruszki w musie śliwkowym, dżem z dyni i śliwki w czekoladzie. Może jeszcze ketchup z dyni ? Z braku czasu o piklach mogę tylko pomarzyć :( Dlatego bazarek dopiero po powrocie do Warszawy. 1 Quote
konfirm31 Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Zabierz ze sobą na parapetówę ;) I fanty i głowę :D Może to jakieś rozwiązanie ;)? Pozdrowienia dla Aresa :) Dzięki i wzajemnie dla Froda :) Ja na razie przetwory i susze przygotowuję. Pracuje równolegle nad: pomidorami, papryką, mirabelkami, jabłkami, gruszkami i krwawnikiem. Uff !! W kolejce czekają: gruszki w musie śliwkowym, dżem z dyni i śliwki w czekoladzie. Może jeszcze ketchup z dyni ? Z braku czasu o piklach mogę tylko pomarzyć :( Dlatego bazarek dopiero po powrocie do Warszawy. Niesamowita jesteś :). Ćwierczakiewiczowa, to przy Tobie malizna :) Quote
konfirm31 Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Poszła wpłata za hotelowanie Aresa w sierpniu - dopisałam do postu rozliczeniowego. Coraz bardziej chcę, żeby Ares znalazł dom ;) - ale wyłącznie bardzo dobry :) . Mam teraz ten komfort, że nie słyszę przy spacerach z moimi psami(2x4=8 spacerów dziennie :)) , jego rozpaczliwego szczekania i wycia, nie biegnę zobaczyć, czy ma wodę i jedzenie, nie muszę dyskutować o jego podstawowych potrzebach z właścicielami. Te dyskusje były na tyle owocne, że Ares nie ma następcy :) - Pan zrozumiał, że psu należy się właściwa opieka, a nie tylko łańcuch pod ścianką i czasem coś w misce, i jak ktoś nie może tej opieki zapewnić, to nie powinien mieć psa. 1 Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Krysiu, to jest Twój duży sukces... wychowawczy! :D Quote
Marysia R. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Zapraszam na skromny bazarek, 1/2 dochodu dla Aresa: http://www.dogomania.com/forum/topic/148590-archiwalne-numery-miesi%C4%99cznika-national-geographic-na-hugo-i-aresa-do-1209-do-2000-zapraszam/:) Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Ares by się ładnie prezentował w parze z Amisią ;) Lecę na bazarro :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Ares by się ładnie prezentował w parze z Amisią ;) Lecę na bazarro :) To kto chce ? Quote
konfirm31 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Każdy powinien chcieć taką parkę. Niepowtarzalną. W dodatku, gwarantującą brak przychówku ;) Quote
konfirm31 Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 i nadal cisza?............. Niestety, tak....... Quote
Marysia R. Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Przed chwilką przelałam 112,50zł dla Aresa z mojego bazarku :) Jak dotrze bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku: http://www.dogomania.com/forum/topic/148590-zako%C5%84czony-archiwalne-numery-miesi%C4%99cznika-national-geographic-na-hugo-i-aresa/ :) Quote
konfirm31 Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Marysiu, bardzo, bardzo Ci dziękuję :) - Ares - też :). Jak tylko pieniądze dotrą na konto - potwierdzę to na wątku Aresa i na bazarkowym. Quote
malagos Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 już po wakacjach, moze się coś ruszy z adopcjami?.... Quote
konfirm31 Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Oby. Póki co - cisza. Bank tez nic pozytywnego jeszcze nie powiedział ;) Quote
Xibalba Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Wieczorową porą zaglądam do Areska. Jaki on musi być szczęśliwy mogąc sobie biegać luzem. Trzymam kciuki za domek dla niego :) Quote
konfirm31 Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Dziękuję za zaglądanie :) . Pieniążki z bazarku MarysiO. dotarły - dziękuję :). Potwierdziłam na wątku bazarkowym i dokonałam wpisu na pierwszej stronie w dochodach/wydatkach. Niestety, wydatki w czołówce :( Dzięki za zdjęcia Aresa z hoteliku i proszę o kolejne - do ogłoszeń. Chłopaka ogłaszam z miesięcznym wyróżnieniem na Włochy, Bemowo i dodatkowo - Grodzisk Maz. Zdjęcia - chętnie podmienię, bo te które są, pewnie się opatrzyły...... Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Cześć, Aresiątko... Na swoje byś się wybrał, chłopaku, co? A jaki teraz jest Ares? Quote
papryka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 spokojniejszy nieco, lepiej dogaduje się z psiakami, lubi się bawić piłką, sznurkiem, kocami - czym popadnie:) do tego jest poslusznym psiakiem, na doroslych bardzo pozytywnie reaguje, na dzieci - obojętnie Quote
Recommended Posts