Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na razie przetwory i susze przygotowuję.

Pracuje równolegle nad: pomidorami, papryką, mirabelkami, jabłkami, gruszkami i krwawnikiem. Uff !!

W kolejce czekają: gruszki w musie śliwkowym, dżem z dyni i śliwki w czekoladzie. Może jeszcze ketchup z dyni ?

Z braku czasu o piklach mogę tylko pomarzyć :(

Dlatego bazarek dopiero po powrocie do Warszawy.

• Upvote 1
Posted

Zabierz ze sobą na parapetówę ;) I fanty i głowę :D

Może to jakieś rozwiązanie ;)?

Pozdrowienia dla Aresa :)

Dzięki i wzajemnie dla Froda :)

Ja na razie przetwory i susze przygotowuję.

Pracuje równolegle nad: pomidorami, papryką, mirabelkami, jabłkami, gruszkami i krwawnikiem. Uff !!

W kolejce czekają: gruszki w musie śliwkowym, dżem z dyni i śliwki w czekoladzie. Może jeszcze ketchup z dyni ?

Z braku czasu o piklach mogę tylko pomarzyć :(

Dlatego bazarek dopiero po powrocie do Warszawy.

Niesamowita jesteś :). Ćwierczakiewiczowa, to przy Tobie malizna :)

Posted

Poszła wpłata za hotelowanie Aresa w sierpniu - dopisałam do postu rozliczeniowego. Coraz bardziej chcę, żeby Ares znalazł dom ;)  - ale wyłącznie bardzo dobry :) .

Mam teraz ten komfort, że nie słyszę przy spacerach z moimi psami(2x4=8 spacerów dziennie :)) , jego rozpaczliwego szczekania i wycia, nie biegnę zobaczyć, czy ma wodę i jedzenie, nie muszę dyskutować o jego podstawowych  potrzebach  z właścicielami. Te dyskusje były na tyle owocne, że Ares nie ma następcy  :) - Pan zrozumiał, że psu należy się właściwa  opieka, a nie tylko łańcuch pod ścianką i czasem coś w misce, i jak ktoś nie może tej opieki zapewnić, to nie powinien mieć psa.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję za zaglądanie :) . Pieniążki z bazarku MarysiO. dotarły - dziękuję :). Potwierdziłam na wątku bazarkowym i dokonałam wpisu na pierwszej stronie w dochodach/wydatkach. Niestety, wydatki w czołówce :(

Dzięki za zdjęcia Aresa z hoteliku i proszę o kolejne - do ogłoszeń. Chłopaka ogłaszam z miesięcznym wyróżnieniem na Włochy, Bemowo i dodatkowo - Grodzisk Maz. Zdjęcia - chętnie podmienię, bo te które są, pewnie się opatrzyły......

Posted

spokojniejszy nieco, lepiej dogaduje się z psiakami, lubi się bawić piłką, sznurkiem, kocami - czym popadnie:) do tego jest poslusznym psiakiem, na doroslych bardzo pozytywnie reaguje, na dzieci - obojętnie