cancer43 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Wszystkie cudne,ale Eli zdecydowanie wymiata 1 Quote
Maciek777 Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Chciałbym mieć taką gromadę :) Mam "tylko" dwa i musi mi to wystarczyć ;) Quote
Nutusia Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Oj, mi też muszą wystarczyć dwa. Tym bardziej, że Helena I nadal ma focha na Kocia II, choć są razem od września ubiegłego roku :( Moja faworytka to Anetka z "brudną" bródką :D Quote
Nutusia Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Krzysiu, doszedł mój przelew? Jeśli tak, jeszcze prośba o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/147127-rozliczam-puzzle-filmy-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-na-tabak%C4%99-feniksa-i-kulk%C4%99-do-1006-godz-21/ Quote
Ferox Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Chciałbym mieć taką gromadę :) Mam "tylko" dwa i musi mi to wystarczyć ;) Zapraszamy na Świętokrzyską wieś... do wyboru do koloru... w każdym rowie i na każdym polu :( Quote
Ferox Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Krzysiu, doszedł mój przelew? Jeśli tak, jeszcze prośba o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/147127-rozliczam-puzzle-filmy-gry-ksi%C4%85%C5%BCki-na-tabak%C4%99-feniksa-i-kulk%C4%99-do-1006-godz-21/ Nutusiu, przelew doszedł, pięknie Ci dziękuję za pomoc :wub: :wub: :wub: Quote
Ferox Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Kejciu, kociaki i tekst już do Ciebie wysłane ;) Z góry dziękujemy :wub: Quote
Kama202 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Posiłki w Kocim przedszkolu super przygotowane. Krzysiu sprawdziłeś się w roli intendentki, kucharki, wychowawcy przedszkola :). Cudne są te wszystkie kocie istnienia...i takie szczęśliwe u Was :) 2 Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Proszę o przesłanie na PW numeru konta do wpłat :) Dla kociaczków 118 zł 90 gr z bazarku :) Podaję link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147252-fashion-by-milady-edycja-iv-z-nowo%C5%9Bciami-zapraszamy-1306-2000/#entry16248431 a jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :) wróciłam i nadrabiam szybciutko zaległości :) pieniążki powinny byc już na koncie :) pięknie proszę o potwierdzenie abym mogła zamknąc bazarek :) link powyżej :) dziękuję :* :) Quote
Martika&Aischa Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Proszę o przesłanie na PW numeru konta do wpłat :) Dla kociaczków 118 zł 90 gr z bazarku :) Podaję link do bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147252-fashion-by-milady-edycja-iv-z-nowo%C5%9Bciami-zapraszamy-1306-2000/#entry16248431 a jak pieniążki dolecą pięknie proszę o potwierdzenie również na bazarku :) Dziękuję :) wróciłam i nadrabiam szybciutko zaległości :) pieniążki powinny byc już na koncie :) pięknie proszę o potwierdzenie abym mogła zamknąc bazarek :) link powyżej :) dziękuję :* :) Quote
Ferox Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 wróciłam i nadrabiam szybciutko zaległości :) pieniążki powinny byc już na koncie :) pięknie proszę o potwierdzenie abym mogła zamknąc bazarek :) link powyżej :) dziękuję :* :) Martiko, sprawdzałem przed chwilą konto, ale pieniążki jeszcze nie doszły. Jak tylko dotrą dam znać ;) 1 Quote
Ferox Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Dziś kociaki odwiedziła Ciocia Little_My :) Przywiozła paczkę z super jedzonkiem dla naszego rekonwalescenta :) i spędziła dużo czasu z dziećmi w przedszkolu :D Wszystkie kociaki lgnęły do Cioci, wszystkie wyprzytulała i wygłaskała, ale chyba najbardziej chwycił ją za serce Tygrysek i Sandi. A Anetka okazała się bardzo całuśną kotką :) Ciociu Litle_My, bardzo dziękujemy :wub: 2 Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Anetka to moja ulubienica. Ech, gdyby nie zawzięta nasza Helena... 1 Quote
Martika&Aischa Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Martiko, sprawdzałem przed chwilą konto, ale pieniążki jeszcze nie doszły. Jak tylko dotrą dam znać ;) super :) dziękuję :) 1 Quote
Little_My Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Dziś kociaki odwiedziła Ciocia Little_My :) Przywiozła paczkę z super jedzonkiem dla naszego rekonwalescenta :) i spędziła dużo czasu z dziećmi w przedszkolu :D Wszystkie kociaki lgnęły do Cioci, wszystkie wyprzytulała i wygłaskała, ale chyba najbardziej chwycił ją za serce Tygrysek i Sandi. A Anetka okazała się bardzo całuśną kotką :) Ciociu Litle_My, bardzo dziękujemy :wub: O tak, zdecydowanie Tygrysek skradł moje serce. Sandi też. Anetka w sumie też, bo taka całuśna :) Feniks to cudowny koteczek, biedak dla własnego dobra musi siedzieć w klatce :( A wypuszczony z klatki od razu przychodzi się łasić i główkę pcha pod rękę żeby go głaskać. Takie biedne, skrzywdzone zwierzę nadal potrafi kochać człowieka. Ludzie powinni się wstydzić za to, że doprowadzili go do takiego stanu i zostawili, Gdyby Krzyś go nie uratował, to pewnie już by tego przytulaska nie było. Ludzie są milion razy gorsi od pozostałych zwierząt. 3 Quote
Ferox Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Martiko@Aischo, pieniążki z bazarku w kwocie 118,90zł już dotarły do kociaków ;) W imieniu kotków ślicznie Ci dziękuję za piękny bazarek :wub: 2 Quote
Nutusia Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ludzie powinni się wstydzić za to, że doprowadzili go do takiego stanu i zostawili, Gdyby Krzyś go nie uratował, to pewnie już by tego przytulaska nie było. Ludzie są milion razy gorsi od pozostałych zwierząt. Gdzieś kiedyś przeczytałam, że psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy. Duuuuuużo w tym prawdy, niestety i naprawdę często trzeba się wstydzić za przynależność do tego gatunku :( 1 Quote
Ferox Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Dotarły do mnie pieniążki dla kociaków od Cioci Colette w kwocie 80zł. :wub: Ciociu Colette serdecznie Ci dziękujemy. :wub: 2 Quote
jola&tina Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Gdzieś kiedyś przeczytałam, że psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy. Duuuuuużo w tym prawdy, niestety i naprawdę często trzeba się wstydzić za przynależność do tego gatunku :( Kiedyś mój mały piesek przestraszył chłopca na podwórku. Przestraszył a nie ugryzł, jak twierdzili rodzice i czemu zaprzeczył lekarz. Ale i tak psina musiała być poddana obserwacji (!) i ileś tam razy musiałam z nią jeździć do weta. Była to czysta "życzliwość" sąsiedzka, bo chłopcu nic się nie stało i nawet miał dobrą zabawę, że jest w centrum zainteresowania dorosłych. Na zakończenie wizyt, po wypisaniu stosownego zaświadczenia wet stwierdził, że "wścieklizna" częściej występuje u ludzi niż u zwierząt. Bardzo mi się to spodobało :) i wiele w tym prawdy niestety :( 1 Quote
Ferox Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Wczoraj dotarła wielka paczka z super karmą dla kociaków od Cioci Colette :) Kociakom bardzo smakuje :) Ciociu Colette bardzo, bardzo dziękujemy :wub: 2 Quote
Colette Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Po perypetiach z kurierem udało się, uff ;) Smacznego! Quote
Recommended Posts