BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 O kurczę, dziewczyny. Dzięki za takie miłe słowa. Zaraz tu w jakiś samozachwyt popadnę. :lol: :eviltong: A tak w ogóle, może osobny temat pokazom założymy? :lol: Aha! Mam wrzucić na YT resztę moich filmów? Niektóre są średnie, ale część jest Ql. :cool3: Quote
sonia123 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 MAłgosia!!!! bardzo cię proszę!!! :cool3::razz: a masz moze Zuze...????albo Vigora????nbo jak nie, to jak cos to ja mam ;) Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='sonia123']MAłgosia!!!! bardzo cię proszę!!! :cool3::razz: a masz moze Zuze...????albo Vigora????nbo jak nie, to jak cos to ja mam ;)[/quote] No mam. To są wiadomo, krótkie filmy. Złączyłabym w jeden porządny ale się ne da bo mają rozszerzenie nie takie. (zmiana rozszerzenia nic nie pomaga, już próbowałam) Ale mogę wybrać te lepsze i wrzucić. :) Quote
sonia123 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wrzucaj! ;):lol: :roll: :loveu: dostaniesz kredki,w nagrode ode mnie, na treningu :evil_lol: :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to wrzucam. Zuzka [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=U7zQCkEsJ40[/URL] Balluśka [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Lj-qfOGuDFY[/URL] Diunka [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=Oy8fah5y998[/URL] Ambra [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=f5WbOiK7UAs[/URL] Vigo [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=zgOE3wjPM7k[/URL] Więcej nie mam. ;) P.S. A za kredeczki to ja podziękuję :eviltong: Quote
BooBC Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Na filmiku Diuni o co chodziło ... ,,ta z Goleniowa'' ? :eviltong: [CENTER][COLOR=Red]JA OTWIERAM LISTĘ CHĘTNYCH NA NIEDZIELNE SPOTKANIE W GOLENIOWIE. ________________________________________________________________[/COLOR] [/CENTER] Quote
Bursztynka13 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Niestety mnie nie będzie:-(-dzisiaj wyjeżdzam:placz::-( Quote
BobowitaMW Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='palma']Na filmiku Diuni o co chodziło ... ,,ta z Goleniowa'' ? :eviltong: [CENTER][COLOR=Red]JA OTWIERAM LISTĘ CHĘTNYCH NA NIEDZIELNE SPOTKANIE W GOLENIOWIE. ________________________________________________________________[/COLOR] [/CENTER] [/quote] A wiesz, że nie wiem? :eviltong: Możliwe, że wtedy przyszła Agnieszka. Ciężko powiedzieć, bo nie słyszę co mówiłam ja, tylko co mówił tata. :lol: W niedzielę nas nie będzie. :-( :shake: Quote
Dynamique Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ehhh palma... jeśli nie jesteś zła za to co ostatnio było z Martą to z miłą chcęcią przyjade na spotkanko :) Tylko jeszcze bym musiała sie zapytać rodziców :shake: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 My (tzn. ja, Edyta & dogi) będziemy :cool3: Quote
BooBC Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dominika jasne, że nie jestem zła !!! Pytaj rodziców i wpadaj. No, więc jeszcze godzinę podam dokładnie (postaram się dziś). Aga nie wiem jak tam u Ciebie z car by było ? :eviltong: Bo jeśli chodzi o przeszkody to Dianie wcisnę ;-) . Gośka zapytaj rodziców, bo co będziesz się im plontać jak remontujecie :) . A i kto jedzie busem ? Bo zamknęli most i nie zatrzymuje się już koło cmentarza tylko trzeba na życzenie koło stadionu/gimnazjum lub kościoła małego. A jak nie to dopiero na stacji się zatrzymuje :) . Quote
BooBC Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [COLOR=Red]Z ostatniej chwili ;)[/COLOR] Jako, że [B]część[/B] Szczecina rezygnuje powoli to Goleniów ma super ofertę :cool3: [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][SIZE=4][COLOR=Purple]Klub Psia Farma & Farma Fast Dogs [/COLOR][/SIZE] Organizują spotkanie agility i frisbee ,,Na zakończenie wakacji''. Spotkanie odbędzie się 30 sierpnia 2008r. (sobota) GODZINA 12.00. (= Przewidywane są mini zawody z nagrodami =) Spotkanie odbędzie się przy pętli tramwaju nr 3 w lasku arkońskim wybieg dla psów. Zabierzcie ze sobą: psa nagrody wodę jakiś kocyk kiełbaski na grilla dogfrisbee'arze talerzyki oraz dobry HUMOR !!! [SIZE=2]To spotkanie odbywa się w ramach Goleniowskiego (więc ta niedziela w Goleniowie odwołana ... ze względu na małą ilość chętnych ... myślę, że w szczecinie będzie Wam lepiej :) ) [COLOR=Red]Lista chętnych również obowiązuje !!![/COLOR] [/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Dynamique Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sorry za PpP. Jest juz mniej wiecej wiadomo kto będzie ? :cool3: Quote
Bursztynka13 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Już wróciłam i chyba będę 30.08... W końcu do pętli trójki mam nie całe 20min... Tylko nie wiem czy nie będę miała jazdy konnej (ach, ta szkółka jeździecka:) ) Quote
Dynamique Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kurde mamy trening na Psim ranczu na 9 :C Quote
BooBC Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 No a to jest na 12 ... więc jaki problem ? Cóż dla chcącego nic trudnego ... Marysia będzie. Quote
BobowitaMW Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Dynamique']Kurde mamy trening na Psim ranczu na 9 :C[/quote] A na planie nie jest zaznaczone, że trening jest w niedzielę? ;) Quote
Dynamique Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A no tak. Pomyliłam się. [QUOTE] No a to jest na 12 ... więc jaki problem ? Cóż dla chcącego nic trudnego ... Marysia będzie. [/QUOTE] No,ale ja bym nie chciała wtedy męczyć tak psa. A Marysia to nie ja. Quote
Bursztynka13 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A mogła bym przyjść z koleżanką, która ma też sznaucera miniaturę, czy liczba miejc ograniczona:evil_lol:) A to spotkanie to będzie się odbywało na wybiegu (tym przy pętli)? Quote
BooBC Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Nie wiem co to za męczenie, ale looz. Patrycja, spotkanie na wybiegu przy pętli, możesz wziążć koleżanke im więcej tym lepiej !!! Do zobaczenia JUTRO !!! Quote
BobowitaMW Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='palma']Nie wiem co to za męczenie, ale looz. [/quote] Zazwyczaj pies po godzinnym, intensywnym treningu agility jest zmęczony i potrzebuje czasu aby chociażby odespać. Nawet jeśli jest to border... Domyślam się, że Dominice chodziło o sytuację trening 9:00 - 10:00, 12:00 "Zakończenie wakacji", a w międzyczasie 2 godziny na co? powrót do domu i tam chwila odpoczynku i znów w drogę? ;) Nawet jeśli to miałoby być po prostu dzień po dniu, jeśli pies nie jest przyzwyczajony do częstych treningów, ma prawo być zmęczony. ;) Dokładnie pamiętam z obozu - po 3/4 dniach prawie wszystkie psy miały dość i biegały na zwolnionych obrotach, więc treningi były lżejsze. ;) Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 czy ja wiem dwie godziny to chyba odpocznie a na treningu napewno nie biega cala godzine bynajmniej moj moze tak pracowac a na obozie nie bylo z tym tez problwmu Quote
Recommended Posts