Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol:

Marysia&Pysia napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:o dominika to będziesz mnie podwozić:loveu::loveu::loveu::lol:

Buahahaha... żebyś nie przeliczyła... :lol::lol::lol: I żeby nie było tak jak z Głogowem :lol::lol::lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby co nas nie ma 3-10 sierpnia. ;)
Dodatkowo odpadają wszelkie czwartki i soboty - treningi! ;) No może jeszcze odpadają niedziele, bo to taki dzień, że odwiedza się babcie, znajomych itp., jeździ do lasu/parku/ nad wodę itp. ;)

Posted

Kurde, można by było zrobić 25 i jeszcze jakieś jedno wcześniej !!!
Mam propozycje na 6, 18 i 25 sierpnia !!! Wybierać przebierać :D .

Posted

No właśnie ... następnym razem ja kręcę filmy ... bo Elwira nakręciła pełno Zuzu i Pysi :diabloti: .

Tylko, że jak ja będę skakać to będziesz mnie kręcić ... no nie :lol: :eviltong: :lol:

Posted

A mi sie filmik nie podoba,bo nie ma tam Lucysława XDDD Ale nei am go tam z mojej własnej głupoty XDDDD Dobra już nie offuje XD :cool3:
No to co z tym spotkaniem ? Ja nie wyrwe się wczesniej niż po DCDC :angryy:

Posted

Nakręciłam psy które chętnie skakały i jeżeli akurat miałam aparat włączony (Haker skakał wtedy gdy wymieniałam aparat z Olympusa na Soniaka, bo bateria siadła, i dlatego nie ma jego przebiegu sfilmowanego :-( ) a nie będę cały czas z aparatem chodzić. A nawet nie widziałam że Figo skakał ... a wszystkich filmów Karolina nie wykorzystała (chyba) ...
Sonia poprosiła mnie bym nakręciła troszkę tunelowania Zuzy, i sama też troszkę ją pokręciłam. Wiem że Musli była też kręcona, i cocker (nie pamiętam imienia- Roki czy jakoś tak ;) ) i Bursztyn ...
Następnym razem może Agnieszka będzie kręcić ... może lepsze ujęcia zrobi niż ja. :jumpie: