fuksowata Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 sonia123 napisał(a):Zeby sie nie rozpisywac bno mi sie nie chce z wrazenia to powiem tak: BYLO MEGA MEGA ZAJEBISCIE za przeproszeniem :loveu: jestem dumna z mojej Zu ze tak dzielnie daje rade i przez po 11 miesiacach juz powaznego trenowania jest jak jest :diabloti: :razz: kocham Ją za te sfrefy i wszystko wszystko!!!!! Ubustwiam Karolka :eviltong: bo jest mega dzieckiem :evil_lol:! Elwira i Karolina: Wy wiecie co dostaniecie za WSZYSTKIE powtarzam WSZYSTKIE fotki Zu i filmiki przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec lepiej wstawcie ;) pliiiisssssssssssss :cool3:to jest dla mnie bardzo wazne ale wiecie jak Was kocham:*:* tak wiec przeszkody bardzo misie podobaja, a sama jestem z siebie dumna za ten tor ktory ustawilam chociaz ze byl mega banalny jak dla mnie...:roll::evil_lol::razz:i bardzo prosze o zdjecia Zu!!!!no i jeszcze podziekowania dla mojej osobistej "AA", ktora tez nazywa sie na " A" xD hahha- Ty wiesz za co :loveu: :lol: :lol: :evil_lol:ogolem elegancko! Ty to jak sie rozpiszesz...... ha i w ogole dzieki sonia i marysia za zajefajna podroz, z przygodami :P Tez Was kocham :* Quote
madziulik_13 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Sonia ja jestem pod wrażeniem tego jak ćwiczysz z Zu , moi rodzice też i bardzo im się ona spodobała :loveu: Quote
Marysia&Pysia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dante: zdjecia by me (dlatego takie poucinane :D) ale aparatem Madziulik_13:cool3: Quote
BooBC Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Lucky. napisał(a):Yyy ... nie wiem :oops:: Baster & Agata :) z Fast Dogs . Quote
BooBC Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 A ! Duże podziękowania dla dziadka Kuby, gdyby nie on to nie byłoby strefy na stadninie !!! :eviltong: Quote
Marysia&Pysia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Edytka I Walek Sory że tak mało ale niestety on tak fajnie skacze:razz: i nie mogłam go złapać:evil_lol: Tutaj pogromca torów _____ Szilot: Quote
madziulik_13 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 '''Tutaj pogromca torów _____ Szilot''' Ha ha ha wiecie bo mój pies to torpeda, schodzić z drogi z torów gdy ona jest w okolicy a w szczególności gdy jest tak gorąco :cool3: :lol: :lol: No ale liczy się świetnie spędzony czas :p Quote
sonia123 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 madziulik_13 napisał(a):Sonia ja jestem pod wrażeniem tego jak ćwiczysz z Zu , moi rodzice też i bardzo im się ona spodobała :loveu: A no dzieki:*:) Quote
Marysia&Pysia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Szilot ciąg dalszy: Amber ?? Figo A tu zdjęcia autorstwa Madziulik_13 ^^ Pluto Quote
Recommended Posts