Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sonia123 napisał(a):
Zeby sie nie rozpisywac bno mi sie nie chce z wrazenia to powiem tak: BYLO MEGA MEGA ZAJEBISCIE za przeproszeniem :loveu: jestem dumna z mojej Zu ze tak dzielnie daje rade i przez po 11 miesiacach juz powaznego trenowania jest jak jest :diabloti: :razz: kocham Ją za te sfrefy i wszystko wszystko!!!!! Ubustwiam Karolka :eviltong: bo jest mega dzieckiem :evil_lol:! Elwira i Karolina: Wy wiecie co dostaniecie za WSZYSTKIE powtarzam WSZYSTKIE fotki Zu i filmiki przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec lepiej wstawcie ;) pliiiisssssssssssss :cool3:to jest dla mnie bardzo wazne ale wiecie jak Was kocham:*:* tak wiec przeszkody bardzo misie podobaja, a sama jestem z siebie dumna za ten tor ktory ustawilam chociaz ze byl mega banalny jak dla mnie...:roll::evil_lol::razz:i bardzo prosze o zdjecia Zu!!!!no i jeszcze podziekowania dla mojej osobistej "AA", ktora tez nazywa sie na " A" xD hahha- Ty wiesz za co :loveu: :lol: :lol: :evil_lol:ogolem elegancko!

Ty to jak sie rozpiszesz...... ha i w ogole dzieki sonia i marysia za zajefajna podroz, z przygodami :P Tez Was kocham :*

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

'''Tutaj pogromca torów _____ Szilot'''

Ha ha ha wiecie bo mój pies to torpeda, schodzić z drogi z torów gdy ona jest w okolicy a w szczególności gdy jest tak gorąco :cool3: :lol: :lol:

No ale liczy się świetnie spędzony czas :p