BobowitaMW Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Bursztynka13 napisał(a):A to z tym cockerem co ostatnio widziałam to byłaś ty:) Ale miałam szzęście, podziwać na żywo Kikę w akcji:):) Dzięki za bardzo miłe słowa. :) Cieszę się, że się podobamy. :) Karolina - jeśli chodzi o spotkanie, to nas nie będzie. :-( :shake: Gratuluję udanego pokazu! :) Quote
Dynamique Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KIKA PIERWSZA KLASA ! Aż zazdroszcze :diabloti: U lucusia już z łapeczką w porządku,ale treningi narazie sobie odpuszczamy (wole dmuchać na zimne). Super by było pokazać sie na tych pokazach (dwa dni przed moimi urodzinami ! :diabloti:). Sonia jutro do mnie przyjedzie to wrzucimy te filmiki i będa do wgladu :) A teraz my czekamy na filmiki od was !:diabloti: Quote
sonia123 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Oj oj...Małgosia... ja mam taki sam filmik kiki co ty.... :diabloti:a i tak go wrzuce :diabloti: :razz:Tak jak pisała, Dominika, jutro mysle, ze juz bedą te cholerne filmy!( nie w sensie, ze psy zle biegały);) Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 O kurczę, dziewczyny. Dzięki za takie miłe słowa. Zaraz tu w jakiś samozachwyt popadnę. :lol: :eviltong: A tak w ogóle, może osobny temat pokazom założymy? :lol: Aha! Mam wrzucić na YT resztę moich filmów? Niektóre są średnie, ale część jest Ql. :cool3: Quote
sonia123 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 MAłgosia!!!! bardzo cię proszę!!! :cool3::razz: a masz moze Zuze...????albo Vigora????nbo jak nie, to jak cos to ja mam ;) Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 sonia123 napisał(a):MAłgosia!!!! bardzo cię proszę!!! :cool3::razz: a masz moze Zuze...????albo Vigora????nbo jak nie, to jak cos to ja mam ;) No mam. To są wiadomo, krótkie filmy. Złączyłabym w jeden porządny ale się ne da bo mają rozszerzenie nie takie. (zmiana rozszerzenia nic nie pomaga, już próbowałam) Ale mogę wybrać te lepsze i wrzucić. :) Quote
sonia123 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 wrzucaj! ;):lol: :roll: :loveu: dostaniesz kredki,w nagrode ode mnie, na treningu :evil_lol: :diabloti: Quote
BobowitaMW Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to wrzucam. Zuzka http://pl.youtube.com/watch?v=U7zQCkEsJ40 Balluśka http://pl.youtube.com/watch?v=Lj-qfOGuDFY Diunka http://pl.youtube.com/watch?v=Oy8fah5y998 Ambra http://pl.youtube.com/watch?v=f5WbOiK7UAs Vigo http://pl.youtube.com/watch?v=zgOE3wjPM7k Więcej nie mam. ;) P.S. A za kredeczki to ja podziękuję :eviltong: Quote
BooBC Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Na filmiku Diuni o co chodziło ... ,,ta z Goleniowa'' ? :eviltong: JA OTWIERAM LISTĘ CHĘTNYCH NA NIEDZIELNE SPOTKANIE W GOLENIOWIE. ________________________________________________________________ Quote
Bursztynka13 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Niestety mnie nie będzie:-(-dzisiaj wyjeżdzam:placz::-( Quote
BobowitaMW Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='palma']Na filmiku Diuni o co chodziło ... ,,ta z Goleniowa'' ? :eviltong: JA OTWIERAM LISTĘ CHĘTNYCH NA NIEDZIELNE SPOTKANIE W GOLENIOWIE. ________________________________________________________________ A wiesz, że nie wiem? :eviltong: Możliwe, że wtedy przyszła Agnieszka. Ciężko powiedzieć, bo nie słyszę co mówiłam ja, tylko co mówił tata. :lol: W niedzielę nas nie będzie. :-( :shake: Quote
Dynamique Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ehhh palma... jeśli nie jesteś zła za to co ostatnio było z Martą to z miłą chcęcią przyjade na spotkanko :) Tylko jeszcze bym musiała sie zapytać rodziców :shake: Quote
Agnieszka & Figo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 My (tzn. ja, Edyta & dogi) będziemy :cool3: Quote
BooBC Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dominika jasne, że nie jestem zła !!! Pytaj rodziców i wpadaj. No, więc jeszcze godzinę podam dokładnie (postaram się dziś). Aga nie wiem jak tam u Ciebie z car by było ? :eviltong: Bo jeśli chodzi o przeszkody to Dianie wcisnę ;-) . Gośka zapytaj rodziców, bo co będziesz się im plontać jak remontujecie :) . A i kto jedzie busem ? Bo zamknęli most i nie zatrzymuje się już koło cmentarza tylko trzeba na życzenie koło stadionu/gimnazjum lub kościoła małego. A jak nie to dopiero na stacji się zatrzymuje :) . Quote
BooBC Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Z ostatniej chwili ;) Jako, że część Szczecina rezygnuje powoli to Goleniów ma super ofertę :cool3: [SIZE=4]Klub Psia Farma & Farma Fast Dogs Organizują spotkanie agility i frisbee ,,Na zakończenie wakacji''. Spotkanie odbędzie się 30 sierpnia 2008r. (sobota) GODZINA 12.00. (= Przewidywane są mini zawody z nagrodami =) Spotkanie odbędzie się przy pętli tramwaju nr 3 w lasku arkońskim wybieg dla psów. Zabierzcie ze sobą: psa nagrody wodę jakiś kocyk kiełbaski na grilla dogfrisbee'arze talerzyki oraz dobry HUMOR !!! To spotkanie odbywa się w ramach Goleniowskiego (więc ta niedziela w Goleniowie odwołana ... ze względu na małą ilość chętnych ... myślę, że w szczecinie będzie Wam lepiej :) ) Lista chętnych również obowiązuje !!! Quote
Dynamique Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sorry za PpP. Jest juz mniej wiecej wiadomo kto będzie ? :cool3: Quote
Bursztynka13 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Już wróciłam i chyba będę 30.08... W końcu do pętli trójki mam nie całe 20min... Tylko nie wiem czy nie będę miała jazdy konnej (ach, ta szkółka jeździecka:) ) Quote
Dynamique Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kurde mamy trening na Psim ranczu na 9 :C Quote
BooBC Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 No a to jest na 12 ... więc jaki problem ? Cóż dla chcącego nic trudnego ... Marysia będzie. Quote
BobowitaMW Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dynamique napisał(a):Kurde mamy trening na Psim ranczu na 9 :C A na planie nie jest zaznaczone, że trening jest w niedzielę? ;) Quote
Dynamique Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A no tak. Pomyliłam się. No a to jest na 12 ... więc jaki problem ? Cóż dla chcącego nic trudnego ... Marysia będzie. No,ale ja bym nie chciała wtedy męczyć tak psa. A Marysia to nie ja. Quote
Recommended Posts