Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucky. napisał(a):
Wyjedziemy koło 9:00 może wczeniej.
Już nie moge się doczekać, jeszcze jakies ciasteczka muszę kupić :)

My (Marysia,Kinga i ja) tez wyjezdzamy jakos ok 9:00 z dworca, busem. moze sie przypadkiem spotkamy :eviltong: po drodze jakos. chyba ze jedziesz autem... no to jeszcze tylko kilkanascie godzin :evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo cieszy mnie fakt iż Wy tak oczekujecie na majówkę z agility w Goleniowie :loveu: . Mam nadzieję, że zajęcia, które przygotowałam będą Was satysfakcjonowały i każdy będzie zadowolony. W razie problemów wysłałam na pv numer do siebie, możecie śmiało dzwonić.
Ja z tej majówki napisze artykuł, może gdzieś w jakiejś gazecie czy portalu opublikują :) .

Do dziewczyn ze Szczecina, które jadą busem.Wysiądźcie sobie przy cmentarzu, to jest przystanek koło samej szkoły. I za takim blaszanym kontenerem gdzie sprzedają kwiaty i znicze nie ma kawałka płotu, wejdźcie sobie tamtędy, ja dzisiaj nie złoże kładki i możecie sobie poćwiczyć. Stacjonaty są zamknięte w łączniku na klucz, ale zawsze macie 3 strefy i koło :) .

Posted

Ja się nie doczekać ! :multi:
Aparat się już ładuje :cool3:
Jeżeli będzie taka pogoda to raczej z Szilą nie pobiegam na torze :shake:
Ale z ogromną chęcią poznam wszystkich i porobię fotki :diabloti:

Posted

Proszę mnie nie denerwować z pytaniami o strefy. Nie będzie stref, bo nie zmieszczą się one do osobowych samochodów. Gdyby ktoś miał jakiś dostawczy to okey. Ale nie ma ....no jest jeszcze opcja 2 .. na plecach zanieść możecie :diabloti: .

Posted

Mój tata ma busa :cool3: :lol:
Ale niestety nie przyjedziemy nim :lol:

Już nie mogę się doczekać :loveu:
PS. Marysia pamięć już wyczyszczona pole do popisu zdjęciowego przygotowane :evil_lol:

Posted

"Do dziewczyn ze Szczecina, które jadą busem.Wysiądźcie sobie przy cmentarzu, to jest przystanek koło samej szkoły. I za takim blaszanym kontenerem gdzie sprzedają kwiaty i znicze nie ma kawałka płotu, wejdźcie sobie tamtędy, ja dzisiaj nie złoże kładki i możecie sobie poćwiczyć. Stacjonaty są zamknięte w łączniku na klucz, ale zawsze macie 3 strefy i koło :smile: ."

okey okey ;D;D juz wszystko wiemy:) Dzię-ku-je-my!:****** to ok. 10:00 wyruszymy z tamtad do Ciebie:)

Posted

Moja mama wstaje o 7:30, ja o 8:00, wyjdziemy z domu koło 8:45 więc chyba się nie spóźnimy ;p
Ps. U nas nie będzie wolnego miejsca. Pożyczy mi ktoś ciasteczka, bo u mnie zoo było zamknięte ? :D Ja już spakowana .

Posted

Tak więc, ja już wróciłam. Było b. fajnie, trochę za gorące dlatego -wrócilismy po 3 h . Megi najlepiej wychodziła kładka, skakałyśmy na Skach bo Rudzielec odmawiał posłuszeństwa i kładł się pod samochód... w cień .
Mam koło 200 fotek, jeżeli chciał by ktos fotki to pisać . Ogólnie podobało mi się. Mam nadzieje że namówie teraz rodziców na jakieś treningi :diabloti:

Posted

Dzięki Wielkie wszytskim za super spotkanie ! :D :loveu:
Bawiłam się super :multi: Bardzo miło mi było wszystkich poznać ! :)
Zdjęcia się zgrywają :cool3:
Także później będą :D
Jeżeli będzie jeszcze jakieś takie spotkanie to w tedy przyjedziemy busem co by zaprać bez problemu wszystkie przeszkody i być do końca imprezy :diabloti:
Upał dawał się we znaki Szilotowi jednakże już po woli zaczyna rozpierać ją energia w domu - mój pies jest naprawdę jakiś opóźniony :lol::lol:

A i tata już rozmawiał z babcią że jest tyle chętnych osób do zbierania truskawek :razz: także miejsce do spania zapewnione już macie :evil_lol: :lol:
Teraz nie ma już odwrotu :diabloti: :lol:

Najbardziej spodobały mi się słowa Marysi która pytała od której są zbierane truskawki mój tata że od 6 a to Marysia '' no to trzeba będzie wstać o 3'' i mina pełna entuzjazmu :lol:

Posted

Ja rteż już wróciłam. Było jak zwykle świetnie :loveu:. To kiedy kolejne spotkanie :cool3:?

Lucky. ja poprosiłabym fotki mojego Figa ;).

A i tata już rozmawiał z babcią że jest tyle chętnych osób do zbierania truskawek :razz: także miejsce do spania zapewnione już macie :evil_lol: :lol:

już się zaczynam bać :eviltong:

Posted

Ha moi rodzice zgodzili się na zajęcia agi, tylko że raz w miesiącu kiedy jest tata i mają jak mnie zawieść :multi:
Przepraszam za jakość fotek, które robiła siostra :evil_lol:
Szilot :

Megi :

Poznajemy się .

C.d.

Posted

Zeby sie nie rozpisywac bno mi sie nie chce z wrazenia to powiem tak: BYLO MEGA MEGA ZAJEBISCIE za przeproszeniem :loveu: jestem dumna z mojej Zu ze tak dzielnie daje rade i przez po 11 miesiacach juz powaznego trenowania jest jak jest :diabloti: :razz: kocham Ją za te sfrefy i wszystko wszystko!!!!! Ubustwiam Karolka :eviltong: bo jest mega dzieckiem :evil_lol:! Elwira i Karolina: Wy wiecie co dostaniecie za WSZYSTKIE powtarzam WSZYSTKIE fotki Zu i filmiki przede wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec lepiej wstawcie ;) pliiiisssssssssssss :cool3:to jest dla mnie bardzo wazne ale wiecie jak Was kocham:*:* tak wiec przeszkody bardzo misie podobaja, a sama jestem z siebie dumna za ten tor ktory ustawilam chociaz ze byl mega banalny jak dla mnie...:roll::evil_lol::razz:i bardzo prosze o zdjecia Zu!!!!no i jeszcze podziekowania dla mojej osobistej "AA", ktora tez nazywa sie na " A" xD hahha- Ty wiesz za co :loveu: :lol: :lol: :evil_lol:ogolem elegancko!

Posted

Wszystkim dzięki dzięki dzięki za tak udaną imprezę. Do końca wytrwało nie wiele osób, ale było super ! Cieszę się że podobają się Wam przeszkody klubu FD :loveu: .

Teraz zguby :

* mam czyjeś etui do aparatu .
* ja zgubiłam żółtego jawza .

madziulik_13 napisał(a):

Ja nie mam zamiaru się wycofać :diabloti:

Fotki ja chcę wszystkie z czarno-białym borsukiem !!! :loveu:

Ja foty wstawię z jess na dniach :)

Pozdrawiam. Do następnego spotkania :)