Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia123']Dynamique- w piątek ma tak lać ze :crazyeye: :-o takze, nie wiem co bedzie z tego pokazu,a le miejmy nadzieje, ze nie bedzie tak jak na takim innym, ze juz sie zaczynało, a tu deszcz na maksa![/quote]
Nas nie bedzie :C Mamy kontuzje i jesteśmy do poniedziałku na emeryturze :C

Posted

Karolina - to może wpadniesz do nas na trening w czwartek? Specjalnie dla Ciebie nakręcę Kikę. :evil_lol:

Dominika - szkoda, że Was nie będzie! Mam nadzieję, że kontuzja nie jest bardzo poważna i szybko się zaleczy! :)

Posted

[quote name='BobowitaMW']Karolina - to może wpadniesz do nas na trening w czwartek? Specjalnie dla Ciebie nakręcę Kikę. :evil_lol:

Dominika - szkoda, że Was nie będzie! Mam nadzieję, że kontuzja nie jest bardzo poważna i szybko się zaleczy! :)[/quote]
Kiczka jest świetna !
Ech u nas wcale z tą łapką nie lepiej :C No zobaczymy do tego poniedziałku ... jak nie to sobie już w szczecinie pójde do weta. Widać ten z wawy za mało kompetentny,bo niby do poniedziałku ma mu przejść :roll: Jakos sie na to nie zapowiada....:roll::roll::roll:
Tfu,tfu odpukać w niemalowane :-(

Posted

[quote name='Dynamique']Kiczka jest świetna !
Ech u nas wcale z tą łapką nie lepiej :C No zobaczymy do tego poniedziałku ... jak nie to sobie już w szczecinie pójde do weta. Widać ten z wawy za mało kompetentny,bo niby do poniedziałku ma mu przejść :roll: Jakos sie na to nie zapowiada....:roll::roll::roll:
Tfu,tfu odpukać w niemalowane :-([/quote]

Kiksia może tak, ale ja nie. :eviltong: Ona jest gotowa biegać szybko, a ja się jednak dłużej przestawiam. Ale wszystko da się wypracować. :cool3:

A co się w zasadzie Luckiemu stało? Dostaje jakieś leki? Mam nadzieję, że trafiliście na dobrego weta i żaden szczeciński nie będzie potrzebny.

Posted

[quote name='palma']Nakręć Kiką w aparacie :) .
[/quote]
Może jutro na pokazach będzie okazja. ;) :cool3:

A wracając do tematu tego Topicu - 24 mnie nie będzie. :-( Dlaczego? 1. Remont. 2. 27 prawdopodobnie znów będą pokazy. I jeśli mam wybierać między pokazami, na które zgodę mieć będę i spotkaniem, na które moja mama kręci nosem, w zasadzie wybór jest jasny. Strasznie mi przykro. :-(

Posted

[quote name='BobowitaMW']Może jutro na pokazach będzie okazja. ;) :cool3:
[/QUOTE]

Oj chyba będzie :cool3::eviltong:;)
Melduję, że jutro około godziny 13 pojawię się na Osowie uzbrojona w mój beznadziejny aparat (chociaż zawsze lepiej jest mieć beznadziejny film [tudzież fotkę] niż w ogóle nie mieć. :eviltong: )

Gooosia... nie załamuj mnie. :-(

Posted

A to będa jeszcze pokazy ?! :diabloti: Jeśli tak to w takim razie ja też...
Jakoś cienko to widze,że przyjade do was do Goleniowa po tym co było jak ostatnio byłam... No zobaczymy :-(

Posted

Ech póki co to już dzisiaj do połodnia wszystko było ok z Luckiego łapą i teraz znowu kuleje :angryy: Jeszcze gorzej :angryy::angryy::angryy: Ile mnie to nerwów kosztuje... ehh...

Posted

[quote name='ewka i haker']i jak pokaz??
[/quote]
Pokaz? Super! :multi: :loveu: Pogoda dopisała - lunęło po pokazach, w trakcie tylko troszkę kropiło. Ludzi przyszło sporo. A dla mnie ważne jest to, że Kika pobiegła wg. rewelacyjnie. :cool3: Tylko wiem, że mogła biec szybciej (co robiła dzień wcześniej), ale to akurat da się wypracować. ;) Tylko 1 mankament - spadanie z huśtawki. :roll: Nad tym musimy popracować. :) Myślę, że wszyscy się dobrze bawili, ale nie chcę się wypowiadać głosem ogółu. ;)

Posted

Było extra!! :loveu: pogoda jakby wiedziała, ze ma teraz sie nie rozpędzić! :roll: :evil_lol: mam filmiki i beda na [url]www.wrzuta.pl[/url] Zu sie wogole nie rozpraszała publicznością a bylo jej sporo, i biegala pieknie i prawie czysto, bo raz za duzo chciala n araz i z tego wszystkiego, na początku kładki zleciała, ale zaraz to poprawiła, a Vigo....Vigo, jak Vigo zawsze profesjonalnie :roll: ;) Wogole jak mnie Kika zaskoczyła!!! :-o Małgosia bedziesz jeszcze za nią godzić! zobaczysz ;) mam jej filmik, to bedzie mozna zobaczyc :cool3: wystarczy podziwiać! :loveu: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='ewka i haker']czekam na filmy[/quote]
Mam jeden filmik z pokazów by mój tata. [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=s4CX_l4zrvo[/URL] Ogólnie mam więcej, ale na razie "znetowałam" tylko swój. ;)

Sonia - mnie Kika zaskoczyła na treningu w czwartek, kiedy tak "wyparowała" z tunelu, że hej! :evil_lol: :cool3: Mam nadzieję, że się za nią jeszcze "nagonię" :cool3: - im większe tempo tym większy odjazd. :cool3:

Posted

Nam też się pokaz udał ... :)

Na agility dała czadu Pysia ... moja rozśmieszyła publiczność :lol: :diabloti: .
Na frisbee mini pokazał się Guru ... szaleniec jeden :D . Muss też ekstra rollerki i nawet rzucik świetnie złapany :D .
Bono też super.
Pokaz pt wogóle miód wszyscy.
Moja pokazała freestyle, ludzie gadali ,,ten piesek robi inaczej bo jest malutki'' :evil_lol: :lol: :evil_lol: .
Później było rzucanie frisbee i skakanie na agility przez publiczność. Mojego łobuza nawet chcieli :lol: .
Ogólnie impreza duża i kupa ludzi ... szkoda że to pole nasze było odgrodzone przez domki z piwem ;) .

A teraz co w związku ze spotkaniem na zakończenie wakacji ??? .

Posted

[quote name='Bursztynka13']A to z tym cockerem co ostatnio widziałam to byłaś ty:) Ale miałam szzęście, podziwać na żywo Kikę w akcji:):)[/quote]
Dzięki za bardzo miłe słowa. :) Cieszę się, że się podobamy. :)

Karolina - jeśli chodzi o spotkanie, to nas nie będzie. :-( :shake: Gratuluję udanego pokazu! :)

Posted

KIKA PIERWSZA KLASA ! Aż zazdroszcze :diabloti: U lucusia już z łapeczką w porządku,ale treningi narazie sobie odpuszczamy (wole dmuchać na zimne). Super by było pokazać sie na tych pokazach (dwa dni przed moimi urodzinami ! :diabloti:). Sonia jutro do mnie przyjedzie to wrzucimy te filmiki i będa do wgladu :) A teraz my czekamy na filmiki od was !:diabloti:

Posted

Oj oj...Małgosia... ja mam taki sam filmik kiki co ty.... :diabloti:a i tak go wrzuce :diabloti: :razz:Tak jak pisała, Dominika, jutro mysle, ze juz bedą te cholerne filmy!( nie w sensie, ze psy zle biegały);)