BooBC Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Sonya zawodów z agility miało nie być, bo nic nie przygotowałam ... zapomniałam, że to niedziela i zoologiczny zamknięty, dlatego zawody agility były zastąpione zawodami frisbee, myślę, że wszyscy się świetnie bawili ... były rozegrane 3 rundy ... szkoda, że ty nie brałaś udziału. Co do torów ... ja biegłam dwa różne + ćwiczenia (których nie liczyłam, ale było ich sporo) ... więc też nie można powiedzieć, że było narzucone co ćwiczymy ( Diana dla każdej osoby dawała odpowiednio inne ćwiczenia !!! ). Tylko, że ty siedziałaś przy drzewie, więc może nawet nie wiesz :( . Po za tym zapytaj dziewczyn (od spaniela i sznaucerka) mówiłam im, że z czymkolwiek mają problem to mają powiedzieć Dianie i ona im pomoże, bo szkoli psy ... Patrycja skorzystała i ćwiczyliśmy ''bieganie biegaczy'', Adze też Diana pomogła i myślę, że Figo się zmieni, gdyż Agnieszka teraz wie jak z nim postępować ! Spanielkowi zostało pokazane jak zaczynać z psem który pierwszy raz widzi tor i u wszystkich postępy były widoczne od razu !!! Po za tym był czas na pogadanie, także atmosfera była luźna ... np. przy grillu, kiełbaski było pod dostatkiem dla każdego :) . Także było naprawdę super i zapraszam Diana na następne spotkanie jeśli znajdziesz chwilkę czasu :) . A tymczasem dobieram się do tych 6 złotych płyt :loveu: Ah te piękne foty .... :loveu: :lol: :diabloti: . Pozdrawiam Karolina & Boo . Quote
MusliStracciatella Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 no własnie te płyty a to aż 6 a ja myślałam , że 3 nie wiem skąd mi ta cyfra przyszła do głowy ale Karolina jak możesz to od razu dawaj tu w dogomanii na temat semin. frisbee szczecin bo tutaj nic nie ma:( moje możesz mi na pczte wrzucić [email protected] ;) Quote
BooBC Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='MusliStracciatella']no własnie te płyty a to aż 6 a ja myślałam , że 3 nie wiem skąd mi ta cyfra przyszła do głowy ale Karolina jak możesz to od razu dawaj tu w dogomanii na temat semin. frisbee szczecin bo tutaj nic nie ma:( moje możesz mi na pczte wrzucić [email protected] ;) Oki, to jutro, bo ja muszę teraz już iść ... jeszcze zajęłam całe miejsce na serwerze więc wszystko co jest na forum border collie będę zmieniać linki ... na razie niech będą te ... ale jutro wstawię na dogo też :) Quote
Dynamique Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ech no to tak. Odrazu mówie,ze nie chce na nikogo najechać,nikogo bronić,ani nic podobnego. Sonia nigdy mi na treningu nie powiedziała nic zlego o Tobie Diano ,ani o Anecie. Co sie działo między wam -w to nie wnikam i nie zamierzam. Moje spotkania z wami dalej stoją pod znakiem zapytania,a wszystko przez to,ze Maryśka wtedy zgubiła telefon i wszystko się opóźniło. Tak się składa,ze mój tata nie jest wyrozumiały.:angryy: Jednym słowem niewiem czy wogóle jeszcze sie kiedys pojawie. Póki co ćwicze na Psim Ranczu i mimo wszystko dostaje opieprz,ze wszedzie ciągle "podróżuje" z psem i nie jade na żadne wakacje :angryy: schociaż jest mi to bardzo na ręke :evil_lol: Wole treningi niż wyjazd do jakiejs cioci kloci do Warszawy,żeby popływac nad Bugiem :cool1::cool1::cool1: Quote
Marysia&Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ale i tak wspaniałomyślnie wyobraziłąm sobie siebie w twojej sytuacji i stwierdziłam że na ręke ci pójde proponującm wyjazd od razu;);) wracając do tematu Sotkanie jak zwykle suuper dużo emocji:lol::pi radości z nimi związanych moje pierwsze miejsce w rzutach do koła (nie myślcie sobie ze sie chwale bo ja sie wcale nie chwale:lol::lol::lol::lol::lol: póżnej nie pamiętam kto miał pierwsze miejsce Diana ? oraz Weronika (też złoto;)) pózniej było skaknie jeden pies (bursztyn) poznał uroki kosmosu które do wrażenia zapewniła Diana:lol: inny piesek (figo) poznał nowe wcielenenie swojej pańci która znalazła (with diana) innowacyjne zastosowanie gałazki:lol: Jednym słowem Diana wprowadziła wiele atrakcji >>>>>>>>>>>>:cool3: Tylko ze szkoda że tyle psów było i ludu bo mniej czasu spędzaliśmy na torze ale przynajmniej kiełbasek było dość :lol!: Quote
Dynamique Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Tylko ze szkoda że tyle psów było i ludu bo mniej czasu spędzaliśmy na torze ale przynajmniej kiełbasek było dość :lol!: A na ostatnim spotkaniu sie odchudzałaś :razz::razz::razz: Ale i tak wspaniałomyślnie wyobraziłąm sobie siebie w twojej sytuacji i stwierdziłam że na ręke ci pójde proponującm wyjazd od razu;-);-) Do kogo to było,bo z niczym mi się nie klei :eviltong: Quote
Marysia&Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A na ostatnim spotkaniu sie odchudzałaś :razz::razz::razz: Ja sie zawsze odchudzam :)))) Ale wtedy byław wege poza tym taka kiłbaska bułeczka czekoladka ciasteczko przecierz nie są az tak tuczące :evil_lol::razz: Do kogo to było,bo z niczym mi się nie klei :eviltong: nie klei bo to nie cizia na mieście:roll: wracając do spotkania kiedy organizujemy następne? Quote
Dynamique Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Biedna Karolina :evil_lol: My tutaj piszemy i ona znowu będzie miała dwie strony rano do przeczytania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jess Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja sie zawsze odchudzam :smile:))) Ale wtedy byław wege poza tym taka kiłbaska bułeczka czekoladka ciasteczko przecierz nie są az tak tuczące :evil_lol::razz: Chyba z kości na ości. ... :diabloti: Quote
ewka i haker Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bursztynka13 napisał(a): Wczoraj nie szczekał na biegacza (jakby go nie zauważył, ale przebiegł prawie się o niego ocierając). czy twoj tez szczeka?? jak z tym sobie poradzilas czekam na zdjecia Quote
Bursztynka13 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja dopiero od paru dni go oduczam:evil_lol: sposobem Diany:) Szczeka, rzuca się-automatycznie obroża w górę i potrząsam nim:evil_lol: Trochę brutalne, ale teraz wystarczy tylko jedno szarpnięcie-tak dla przypomnienia... Więcej na:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39496 Quote
Marysia&Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no to jeszcze raz : Kiedy organizujemy następne spotkanie?:loveu: Quote
Bursztynka13 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mi by odpowiadało 20-któregoś:cool3: np. 28.08 (moje imieninki, Bursztyna urodzinki:loveu:) albo wcześniej, ale nie wiem czy będę-mam ruszyć w Polskę:) Quote
Agnieszka & Figo Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja chyba jestem przez cały sierpień w domu. [SIZE="1"]na obóz sobie w niedzielę jadę... :cool3: Quote
ewka i haker Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 na mojego by to nie podzialalo.... jaki oboz?? Quote
Agnieszka & Figo Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ewka i haker napisał(a):na mojego by to nie podzialalo.... jaki oboz?? jeździecki. Quote
BooBC Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Ja mam zajęte następujące dni 8, 9, 10, 15 sierpnia ... i wszystkie wtorki też odpadają, ponieważ jest morze, a i tak muszę z jednego wtorki nad morzem zrezygnować, bo pani z zk z sekcji pasterskiej ma dyżur we wtorki :placz: Tak nawiasem to nic wczoraj nie załatwiłam w zk, opłaciłam składkę i wsio :placz: . Więc data zależy od Was ... myślę, że w poniedziałek pojawią się jakieś foty ... na razie to mam od groma zaległości: trening z Bursztynem seminarium 2 x morze spotkanie agility wczorajsze borderkowe MASAKRA !!! :lol: Quote
MusliStracciatella Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ja na razie mam terminy napięte:( teraz w następny weekend grupa starsza ma egzamin a młodsza zawody z posłuszeństwa, potem nast. weekend mamy wyjazd do Brannej, potem w zasadzie sam weekend wolny ale w pt 15.08 pokaz - Karolina pamiętaj o pokazie, a nastepny 23.08 wstepnie spotkanie o którym mowa wątku spotkań / nauka i zabawa w 1;)a potem to szkoła się zaczyna jakby ktos zapomniał!!! Oj sorki żeby ktoś sie nie zdołował za bardzo - na razie połowa wakacji się zbliża:) Quote
BooBC Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 A co powiesz jakby spotkanie zrobić nie weekendowo :cool3: A o 15 to ja pamiętam :D ... Jeszcze odejmijcie 13 sierpnia, bo mam spotkanie z nową klasą :lol: :eviltong: :lol: To wybierać datę :D :D :D . Quote
Agnieszka & Figo Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No to może 18 lub 11... [SIZE="1"]za pół godziny wyjeżdżam integrować się z końskim łajnem :diabloti: :razz: Quote
Dynamique Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Jakie pokazy ? :razz::razz::razz: A ja mam świetną widomość... ojciec na 99 % jedzie w piątek po samochód !!!! Wiec Karolina... szykuj sie... zabieram cie autem do Sopotu ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak,tak wiem... będziesz mi coś winna :lol: Quote
Marysia&Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu:o dominika to będziesz mnie podwozić:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
BooBC Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Pokazy frisbee :) No zobaczymy, zobaczymy ... ja już pociąg mam jakby co :eviltong: :evil_lol: :lol: Quote
Dynamique Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 palma napisał(a):Pokazy frisbee :) No zobaczymy, zobaczymy ... ja już pociąg mam jakby co :eviltong: :evil_lol: :lol: Gdzie,co,jak ??? Ja też chcę !!!! Dziewczyno nieiwesz co tracisz :evil_lol: Quote
Recommended Posts