Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się cieszę :) .

No i teraz mam taką propozycje, czy bylibyście zainteresowani abym na tym spotkaniu 17 sierpnia zebrać trochę kasy (od każdego po kilka złoty [wy zadecydujcie ile] ) i na to spotkanie wakacyjne (25 sierpnia) zakupiłabym wtedy porządne puchary albo jakieś zabawki (też wy zadecydujcie). Bo ja mogę trochę wydać kasy na to, ale bez przesady ;) . To już od Was zależy. Myślę, że najlepiej będzie jak odpowiecie na pv co o tym sądzicie :) .

Posted

A co się stało?? Bo ja tak nie za bardzo kojażę.
No byłyśmy sobie na agility... ze slalomem pastuchowym... ale co więcej to ja nie wiem :eviltong:

EDIT:
Chodzi otego ruska?? No więc jak sobie byłyśmy wczoraj na tym agility to skaczemy sobie i slalomjemy, czyli robimy to, co na każdym treningu robić się powinno. No i przyjerzdża taki rusek no i gada nam, że mamy sobie stąd iść, że to jest łąka, a nie plac zabaw dla psów i że zawsze po nas zbiera patyki (??) i że tu konie chodzą. I odjechał. A my niepokorne dzieci zostałyśmy i skakałyśmy dalej ;p

Posted

No właśnie :diabloti:

,,Dobrze, już idziemy'' .... [trening dalej trwa] :diabloti:.

Ale ja się boje co będzie jak by na spotkaniu zrobił nam awanturę :evil_lol: :lol: :diabloti:. Poszczujemy go jakimś psem :D :eviltong: ;)

Posted

Fisiek się pojawi :eviltong:

No i jeszcze możliwe, że Waluś ale tylko 25... Ale nic nie mogę powiedzieć na pewno bo Edyta wraca dopiero z hiszpanii 14...

EDIT: Niestety Gosia i Kiką nie będą mogły przyjechać 13 :(. O 25 nie pytałam.

EDIT 2: Ada z Dilaylą (bearded collie) prawdopodobnie będą 25 sierpnia :)

Posted

A dlaczego Gosia nie może ? :(

Extra, że będzie Dilayla !!!

Wiecie co jak nie uzbieramy jakiś 7-8 osób to nie wiem czy jest sens robić :-( .

25 będzie na pewno spotkanie, to będzie już z nagrodami :) .