Jump to content
Dogomania

Agilitowe spotkania 2009 - Goleniów!!! Zaprasza Fast Dogs.

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde, można by było zrobić 25 i jeszcze jakieś jedno wcześniej !!!
Mam propozycje na 6, 18 i 25 sierpnia !!! Wybierać przebierać :D .

Posted

[CENTER]

[url=http://pl.youtube.com/watch?v=Se5pMhrWOik][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkGreen]>[COLOR=Red]>[/COLOR] [COLOR=DarkGreen]A[/COLOR][COLOR=Red]G[/COLOR]I[COLOR=Red]L[/COLOR]I[COLOR=Red]T[/COLOR]O[COLOR=Red]W[/COLOR]E [COLOR=Red]S[/COLOR]P[COLOR=Red]O[/COLOR]T[COLOR=Red]K[/COLOR]A[COLOR=Red]N[/COLOR]I[COLOR=Red]E[/COLOR] I[COLOR=Red]V[/COLOR] ![COLOR=Red]![/COLOR]! [COLOR=Red]-[/COLOR] F[COLOR=Red]I[/COLOR]L[COLOR=Red]M[/COLOR] <[COLOR=Red]<[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/url]
[/CENTER]

Posted

No właśnie ... następnym razem ja kręcę filmy ... bo Elwira nakręciła pełno Zuzu i Pysi :diabloti: .

Tylko, że jak ja będę skakać to będziesz mnie kręcić ... no nie :lol: :eviltong: :lol:

Posted

A mi sie filmik nie podoba,bo nie ma tam Lucysława XDDD Ale nei am go tam z mojej własnej głupoty XDDDD Dobra już nie offuje XD :cool3:
No to co z tym spotkaniem ? Ja nie wyrwe się wczesniej niż po DCDC :angryy:

Posted

Nakręciłam psy które chętnie skakały i jeżeli akurat miałam aparat włączony (Haker skakał wtedy gdy wymieniałam aparat z Olympusa na Soniaka, bo bateria siadła, i dlatego nie ma jego przebiegu sfilmowanego :-( ) a nie będę cały czas z aparatem chodzić. A nawet nie widziałam że Figo skakał ... a wszystkich filmów Karolina nie wykorzystała [SIZE=1](chyba)[/SIZE] ...
Sonia poprosiła mnie bym nakręciła troszkę tunelowania Zuzy, i sama też troszkę ją pokręciłam. Wiem że Musli była też kręcona, i cocker (nie pamiętam imienia- Roki czy jakoś tak ;) ) i Bursztyn ...
Następnym razem może Agnieszka będzie kręcić ... może lepsze ujęcia zrobi niż ja. :jumpie:

Posted

No ja miałam trochę więcej filmów, ale przerzucałam na kompa opcją usuń z aparatu ... i komp się zawiesił :-( :placz: :-( Bo były fajowe filmy jak Zuzu się z Musli bawi .... no ale niestety :( Było trochę Bursztyna też, już nigdy z tej opcji nie będę korzystać .

No ja też wolałabym przed DCDC nic nie robić, żeby Boo była na max'a nakręcona, dlatego otwieram listę na 18 sierpnia (spotkanie V), a po V otworzę na spotkanie VI (na zakończenie wakacji). Czyli mamy daty na dwa spotkania :cool3: :multi: :cool3: .

Posted

Ja wyśle do Was pv, bo mało Was tu zagląda, ale powiem tak ...

otwieram wstępnie listę na dwa dni ([COLOR=Red]teraz wyjątkowo, w OBA DNI SIĘ ODBĘDZIE [COLOR=Black]- czyli nie tak jak zawsze, że wybieram dzień gdzie jest najwięcej[/COLOR][/COLOR]).

[COLOR=Red][COLOR=Black]A będzie to:[/COLOR]

17 sierpnia 2008 (niedziela)

24 sierpnia 2008 (niedziela)

[/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]PS. Sorry, że pisałam że 17, ale Szczecin jak już to może pojawić się w niedziele ... i ogólnie to jest taki wolny dzień.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red]
[COLOR=DarkGreen]LISTA JUŻ OTWARTA !!! :)[/COLOR]
[/COLOR]