Poker Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Fajny kolega, pewnie Mimi go zauroczyła. Nie ma co się dziwić. Quote
Anecik Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Na szczęście my w domu mamy chłodno - 20,21 stopni więc Jak nie mamy potrzeby to siedzimy w środku. Mimiśka chodzi za mną krok w krok więc staram się nie wychodzić nawet na taras bo bidulka ciśnie się za mną i ledwo zipie. Ale wieczorki są nasze :D Mamusia ma wolne to się tulimy i miziamy cały czas. Quote
Anecik Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Fajny bo psiowy. Ma 2 psy w tym jednego na wózeczku. Quote
Poker Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Super facet. Wymiziaj jeszcze dodatkowo malutką od nas. Macie szczęście. Quote
Anecik Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 A to jutro jest dzisiaj ? :) To jutro to będzie dziś albo jutro. Zaginał kabelek do kompa i kicha. Chyba że go zeżarł Lucek - tak jak schabowego wczoraj z blatu kuchennego na obiad i ptaszka z trawki na kolację:(. Dziad jeden. Mimi wczoraj coś nie chciała jeśc - ale myślę że to przez upał. Burczało jej w brzuchu jak szlak ale nie i nie. Gotowane nie, puszeczka nie nawet ciasteczka nie. Dokształciłam się w temacie i po kilkunastu minutach jak nie zjadła to chowałam. A potem znowu wyciągałam i znowu chowałam. Ale twarda z niej sztuka. Nie jadła. To chowanie gdy nie zje to nawet dobry pomysł, bo jak znika to myślę sobie że wszystko wcina Lucek (czyli kot) Dziś rano Mimi zjadła - i leżymy bykiem całą czwórką. Mąż w pracy (wyjątkowo) a ja na dogo. Bo co tu robić w tak upał. anecik pewnie odsypia nocną zmianę Pokerku mam URLOP :D Tylko moje dziecię mi przypomniało że oprócz Mimi mam jeszcze ją :o i wyciągnęła mnie na zakupy. Quote
Poker Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Urlop to fajna sprawa. Ja jeszcze nie mam.Trochę luźniej w pracy ,ale jednak. Właśnie zastanawiałam się jak Mimi radzi sobie z upałem. Na pewno ma cień i wodę do picia, nie to co na łańcuchu.mam nadzieję ,ze już zapomniała tamte czasy. Quote
Anecik Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Na szczęście - z racji dobrej izolacji domu - wewnątrz domku wczoraj było 21 stopni. Więc ja z Mimi i koteckami najgorsze upały (czyli bez mała cały dzień) przesiedzieliśmy w domu w chłodzie :D.Wyjście było tylko na chwileczki i z powrotem do domciu. Quote
Poker Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Ale Wam dobrze.U nas niestety w domu do 25 stopni na dole, na górze więcej. Quote
Anecik Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Poker nie uwierzysz :D Nie wiem jak to przekopiować ale wejdz na wątek łódzki "OSSi, młodziutki.... - napisałam do dziewczyn :) Quote
hop! Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Poker nie uwierzysz :D Nie wiem jak to przekopiować ale wejdz na wątek łódzki "OSSi, młodziutki.... - napisałam do dziewczyn :) Pomogę. ;) Wątek Ossiego - http://www.dogomania.com/forum/topic/147607-ossimłodziutki-kudłaczek-szuka-domu/. Quote
Anecik Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pomogę. ;) Wątek Ossiego - http://www.dogomania.com/forum/topic/147607-ossimłodziutki-kudłaczek-szuka-domu/. A tu Cię mam. A mnie to kopiowanie coś nie wyszło. Widziałaś Mimi? Jak bliżniaki. Quote
Poker Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Już byłam, mało nie padłam. Ossi ma trochę dłuższe kudełki ,a tak poza tym to klonik Mimi. Quote
Anecik Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Tak sobie skakałam po wątkach i jak zobaczyłam jego zdjęcie to nie mogłam uwierzyć. No przecież nie mogę go tak zostawić :( Quote
hop! Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Ossi podobno bez problemu akceptuje inne psy. A jak jest z tym u Mimi? Quote
Anecik Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Też nie ma tym problemu - ważne żeby głaskać na dwie ręce to nie jest zazdrosna :) Quote
hop! Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Też nie ma tym problemu - ważne żeby głaskać na dwie ręce to nie jest zazdrosna :) To świetnie. Dwa słodziaki. :) Quote
Nutusia Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Oj, oj, widzę, że coś się DOBREGO szykuje! :D 1 Quote
Poker Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 trzymam kciuki za owocne działania. Mimisiu, coś mi się zdaje,ze będziesz miała braciszka. Quote
Recommended Posts