Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szczęście my w domu mamy chłodno - 20,21 stopni więc Jak nie mamy potrzeby to siedzimy w środku. Mimiśka chodzi za mną krok w krok więc staram się nie wychodzić nawet na taras bo bidulka ciśnie się za mną i ledwo zipie. Ale wieczorki są nasze :D Mamusia ma wolne to się tulimy i miziamy cały czas.

Posted

A to jutro jest dzisiaj ? :)

To jutro to będzie dziś albo jutro. Zaginał kabelek do kompa i kicha. Chyba że go zeżarł Lucek - tak jak schabowego wczoraj z blatu kuchennego na obiad i ptaszka z trawki na kolację:(. Dziad jeden.

Mimi wczoraj coś nie chciała jeśc - ale myślę że to przez upał. Burczało jej w brzuchu jak szlak ale nie i nie. Gotowane nie, puszeczka nie nawet ciasteczka nie. Dokształciłam się w temacie i po kilkunastu minutach jak nie zjadła to chowałam. A potem znowu wyciągałam i znowu chowałam. Ale twarda z niej sztuka. Nie jadła. To chowanie gdy nie zje to nawet dobry pomysł, bo jak znika to myślę sobie że wszystko wcina Lucek (czyli kot)

Dziś rano Mimi zjadła - i leżymy bykiem całą czwórką. Mąż w pracy (wyjątkowo) a ja na dogo. Bo co tu robić w tak upał.

anecik pewnie odsypia nocną zmianę

Pokerku mam URLOP :D

Tylko moje dziecię mi przypomniało że oprócz Mimi mam jeszcze ją :o i wyciągnęła mnie na zakupy. 

Posted

Urlop to fajna sprawa. Ja jeszcze nie mam.Trochę luźniej w pracy ,ale jednak.

Właśnie zastanawiałam się jak Mimi radzi sobie z upałem. Na pewno ma cień i wodę do picia, nie to co na łańcuchu.mam nadzieję ,ze już zapomniała tamte czasy.

Posted

Na szczęście - z racji dobrej izolacji domu - wewnątrz domku wczoraj było 21 stopni. Więc ja z Mimi i koteckami najgorsze upały (czyli bez mała cały dzień) przesiedzieliśmy w domu w chłodzie :D.Wyjście było tylko na chwileczki i z powrotem do domciu.

Posted

Poker nie uwierzysz :D

Nie wiem jak to przekopiować ale wejdz na wątek łódzki "OSSi, młodziutki.... - napisałam do dziewczyn :)

Posted

Tak sobie skakałam po wątkach i jak zobaczyłam jego zdjęcie to nie mogłam uwierzyć. No przecież nie mogę go tak zostawić :(