Anecik Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 2 godziny temu, Nutusia napisał: Ojej... co się stało?... Przytulam mocno, bez słów... ........ Quote
Anecik Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Wszystkim życzymy zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa Quote
Anecik Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Wiosenna Mimisia - przepraszam teraz widzę że te zdjęcia bardzo średniej jakości. Mimisia w kubraczku od cioci iwonki. Oneczko dziękujemy. Pasuje i jakby co to nawet Roniś wejdzie :) 1 Quote
Anecik Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 No to jeszcze wrzucę Ronisia. Niech ma :) Jaki jestem lasek :) Quote
Poker Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Roniś śliczny. A na strzyżenie Mimi składam reklamację, BUUUUU. Jak fryzjerka mogła dziewczynkę tak opitolić? Gdzie te piękne kudełki na główce? Toż ona wygląda jak łysy facet. Ciekawe czy siebie by ostrzygła na zapałkę albo łyso. Moja śliczna.Twoja pierwsza mamusia chyba zaraz przyjedzie do Ciebie i będzie pocieszać ,że i tak jesteś najpiękniejsza na świecie i kudełki odrosną .Następnym razem Twoja druga mamusia już nie pozwoli na taki fryz. Najlepiej przez jakiś czas nie patrz w lusterko. Quote
ona03 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 I tu niestety aneciku, zgadzam się z Pokerkim, łepuniu powinien być ładniutki, okrąglutki, uszyska troszkę wyprofilować......, ale marudy :) A tak w ogóle to są śliczne, bo Nas anecik wywali z wątku...... Quote
Anecik Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 2 godziny temu, Poker napisał: Roniś śliczny. A na strzyżenie Mimi składam reklamację, BUUUUU. Jak fryzjerka mogła dziewczynkę tak opitolić? Gdzie te piękne kudełki na główce? Toż ona wygląda jak łysy facet. Ciekawe czy siebie by ostrzygła na zapałkę albo łyso. Moja śliczna.Twoja pierwsza mamusia chyba zaraz przyjedzie do Ciebie i będzie pocieszać ,że i tak jesteś najpiękniejsza na świecie i kudełki odrosną .Następnym razem Twoja druga mamusia już nie pozwoli na taki fryz. Najlepiej przez jakiś czas nie patrz w lusterko. 58 minut temu, ona03 napisał: I tu niestety aneciku, zgadzam się z Pokerkim, łepuniu powinien być ładniutki, okrąglutki, uszyska troszkę wyprofilować......, ale marudy :) A tak w ogóle to są śliczne, bo Nas anecik wywali z wątku...... wiem, wiem i też się z Wami zgadzam w zupełności. Ale ciachała Mimi jako drugą a ja musiałam ogarniać Ronisia bo go wnerwiała papuga Pani fryzjerki. I ciachnęła i po ptokach :( Chociaż tyle że zrobiła Mimisi sukienusie - nie widać co prawda ale ma. Zapraszamy Pokerku, zapraszamy serdecznie ;) Z wątku nikogo nie wywalę bo normalne że są najśliczniejsze ale czemu Ty Oneczko tak daleko? Quote
Poker Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 A po co kobieta ma w zakładzie papugę? Psy i tak są w stresie ,a tu dodatkowy , zbędny bodziec. Al dzisiaj ma krytyczny nastrój, co ? Quote
Anecik Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Wiem, ja wiem i pamiętałam tylko nie mogłam się zebrać. 9 maja minął rok odkąd moja największa miłość, mój skarbuś jest z nami. Przeczytałam sobie wątek Mimisi od początku i aż mi się łza zakręciła. Ale dla równowagi pośmiałam się też trochę :) jak wyliczałam Pokerkowi godziny mojej pracy, jak bałam się wizyty Myszy i AgusiP. A teraz robię to samo. I ludzie też się boją :) :) Był torcik ze świeczką dla Mimisi ale zdjęcia wkleję później. W zasadzie nie wiem co napisać. Napiszę po prostu DZIĘKUJĘ CI POKER. Quote
Poker Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 To teraz mnie się łezka zakręciła w oku i dreszcz przeszedł po mem ciele. Mimi ma o wiele lepiej u Was niż u nas. Niestety nie robimy tortów dla psów,ale życzenia składamy łącznie z Sylwestrem. Faktycznie byłaś przeczołgana na wszystkie strony i zapewne teraz się to przydaje przy wybieraniu DS dla tymczasków. My też dziękujemy za tak wspaniały domek dla laluni , który na dodatek został rewelacyjnym DT. Czekam na zdjęcia. Quote
Anecik Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Urodzinkowe gdzieś wcięło za to są zdjęcia plażowe :) Mimi na plażingu Roni na plażingu Mimrony razem na plażingu :) Kiedyś odkryłam ich sekret :) Mają dołek wykopany pod drewutnią. Na upały w sam raz. 2 Quote
Poker Posted June 22, 2016 Author Posted June 22, 2016 Cudne plażingowanie. A o kremiku z filtrami nie zapomnieliście ? A gdzie kapelusiki na łebki co by psy udaru nie dostały ? I jeszcze brakuje mi baseniku i będzie pełna rozpusta. Ja też tak chcęęęęęęęęę !!!! Quote
Anecik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Żeby Mimi nie odeszła w zapomnienie :) 3 Quote
Poker Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Nie odeszła, nie odchodzi i nie odejdzie .... Moje słodkości. Quote
Anecik Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 36 minut temu, Poker napisał: Nie odeszła, nie odchodzi i nie odejdzie .... Moje słodkości. No.... :) Quote
Anecik Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 O 14.09.2016 o 21:04, Poker napisał: Nie odeszła, nie odchodzi i nie odejdzie .... Moje słodkości. Ale chociaż 1 zdjątko żeby wątku nie zamknęli. Wyczytałam że jak pół roku się nie pisze to zamykają Wkleję sobie też Ronisiowy żebym nie musiała szukać :) To Tycinka niech też ma :) Żeby było w komplecie. 1 Quote
Anecik Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Pierwsza i Najważniejsza. Od niej wszystko się zaczęło. Szczęśliwych, spokojnych, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego sylwestra życzą Aneta z Arkiem i całe Mimronkowo Quote
Recommended Posts