Nesiowata Posted March 31, 2018 Posted March 31, 2018 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Taki wiosenno-wielkanocny trel z rozważaniem o życiu ... https://youtu.be/gIcI0H_oNwY Jeden z najdoskonalszych głosów. Quote
Dusia-Duszka Posted April 2, 2018 Posted April 2, 2018 Pamiętajcie o zabezpieczeniach stworów od kleszczy. My z Kiciulą już po impregnacji :))) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Wczoraj znowu podjęłam się poszukiwań wiosny... rozglądałam się na wszystkie strony... i... jest. Są pierwsze ślady. Popatrzcie na krzaczek za mną :))) 1 1 Quote
Nesiowata Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 42 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Wczoraj znowu podjęłam się poszukiwań wiosny... rozglądałam się na wszystkie strony... i... jest. Są pierwsze ślady. Popatrzcie na krzaczek za mną :))) Szukaj dalej, na razie idzie Ci całkiem nieźle. Quote
Mysza2 Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Dusiu szukaj porządnie, bo u mnie już znacznie więcej takich oznak wiosny:) Z godziny na godzinę więcej 1 Quote
Mysza2 Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 5 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Latają pierwsze muchy i motyle. Mam nadzieję Dusiu, że na nie nie polujesz:) Quote
Dusia-Duszka Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 39 minut temu, Mysza2 napisał: Mam nadzieję Dusiu, że na nie nie polujesz:) Pańcia nie pozwala :( Chociaż na muchy... to sama sobie pozwalam. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ale się napracowałam. Pomagałam w wiosennych porządkach. A Kiciula to tylko się chowa i chowa, żeby nic nie robić. No już naprawdę aż nie wypada. Quote
Dusia-Duszka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 W przerwach w wiosennych pracach oczywiście czas na buziaczki... Oj, tak, tak, lubi się, lubi się... Quote
uxmal Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 27 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ale się napracowałam. Pomagałam w wiosennych porządkach. Manager z niej :) Wszystko poszło zgodnie z harmonogramem? Quote
Dusia-Duszka Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 8 minut temu, uxmal napisał: Manager z niej :) Wszystko poszło zgodnie z harmonogramem? Ehhheeee. W szczególnie wysokim stopniu mam opanowane zarządzanie przez delegowanie :))))) Quote
uxmal Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 8 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ehhheeee. W szczególnie wysokim stopniu mam opanowane zarządzanie przez delegowanie :))))) to dobrze : ) mojemu koledze, który che piąć się po szczeblach kariery managera powiedział jakiś doradca że nie nadaje się na managera bo zawsze robi wszystko sam. Jakby miał być takim managerem to by się zakopał w robocie. Nie ma talentu przydzielenia pracy innym. OT - czyli Spychologia to też umiejętność i zaleta :) Quote
Nesiowata Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Masz rację Duśka - człowieków trzeba dobrze pilnować. Jeszcze się rozleniwią i co wtedy? Nie będzie kogo zagonić do roboty. Jakaś tam nagroda w międzyczasie dobrze im zrobi, wykrzesają z siebie nowe siły i pójdzie jeszcze szybciej. A kot widać boi się, że mogłabyś i jego zagonić.Też myślący. Zawsze to lepiej być przewidującym. Trzymaj tak dalej! Quote
Mysza2 Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 21 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Ehhheeee. W szczególnie wysokim stopniu mam opanowane zarządzanie przez delegowanie :))))) No i słusznie:) Szefowa rządzi, a personel pracuje:) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Dziś pańcia wywlokła mnie na "socjalizację" :))) Zawsze tak robi, kiedy nie ma zimy. Bo w zimę, to mi łapki bolą od soli na chodnikach. A od wiosny to już nie ma zmiłuj! Byłyśmy na targowisku po... kwiatki jakieś. Tłumy człowieków. Tłumy zapachów. Tłumy hałasów. I ja w tym wszystkim taka malutka. I taaakaaa DZIELNA. 2 Quote
Dusia-Duszka Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 17 godzin temu, Mysza2 napisał: Niedobra Pańcia:):) E tam, dobra, dobra :) Lubiem jom mocnom. Patrzy na mnie i patrzy i tylko ciągle "dobrze Dusiu", "równaj niunia", "spokój", "dobrze psinko", "chodź, chodź", "ślicznie maluszku" i takich tam jak się nasłucham, to po powrocie do domu padam na... pysk. A kwiatki są tylko przyokazją taką :))) 1 Quote
Nesiowata Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Dnia 18.04.2018 o 01:06, Dusia-Duszka napisał: Nową zabawkę mam :) Polnuj dobrze, bo Kiciula może się nią zainyeresdować. I co będzie? Quote
Dusia-Duszka Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Polnuj dobrze, bo Kiciula może się nią zainyeresdować. I co będzie? To się zrobi ciekawie. Kiciula pogania moje kółko, a ja Kiciulę :))) Quote
Dusia-Duszka Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Aktywna jestem siunia i niczego się nie boję. Tunel to dla mnie pestka. https://drive.google.com/file/d/1y4D6sxusxM8TlgkdKqkmH_jxzB9331FH/view?usp=drivesdk Quote
Dusia-Duszka Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Ups... "potrzebujesz pozwolenia" :) Czyli z dysku Google nie dało dostępu :( spróbuję inaczej wstawić. Quote
Recommended Posts