Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego dobrego po Świętach :) W zwiazku z tym, że Selmie zrobiła się dziura i ciągle sączy sie z niej, byłam u weterynarza w czwartek, piątek, sobotę i dzisiaj. Kolejna wizyta w czwartek lub piątek. Selma ma podawane leki, o których pisałam wcześniej. Doszedł jeszcze kolagen w proszku sypany na karmę i kolagen w gąbce, który wkłada się bezpośrednio w tą ranę. Widać już poprawę. Na szczęscie gwóźdź nie przesuwa się i nie obraca. Selma jest bardzo żywiołowa i to jej nietety nie pomaga. Ale widać, że jest pełna optymizmu i zawsze z radością mnie wita, nie jest zatem osowiała. Dzisiaj byłam z Blekim u fryzjera i Selma go nie poznała :) przywitała go szczekaniem i warczeniem, dopiero jak go obwachała, to się uspokoiła.

Posted

Wszystkiego dobrego po Świętach :) W zwiazku z tym, że Selmie zrobiła się dziura i ciągle sączy sie z niej, byłam u weterynarza w czwartek, piątek, sobotę i dzisiaj. Kolejna wizyta w czwartek lub piątek. Selma ma podawane leki, o których pisałam wcześniej. Doszedł jeszcze kolagen w proszku sypany na karmę i kolagen w gąbce, który wkłada się bezpośrednio w tą ranę. Widać już poprawę. Na szczęscie gwóźdź nie przesuwa się i nie obraca. Selma jest bardzo żywiołowa i to jej nietety nie pomaga. Ale widać, że jest pełna optymizmu i zawsze z radością mnie wita, nie jest zatem osowiała. Dzisiaj byłam z Blekim u fryzjera i Selma go nie poznała :) przywitała go szczekaniem i warczeniem, dopiero jak go obwachała, to się uspokoiła.

Kochane psiaczki!!!

Seluniu, nie szalej ze względu na łapeczkę

Posted

Dzięki szafirko, mam nadzieję ,że wszystko się szybko zagoi.

Trzeba się dokładnie dowiedzieć czy ten gwóźdź należy usunąć.

Posted

Szukałam na wątku jakiegoś banerka, ale nie znalazłam, to zrobiłam na szybko, gdyby ktoś chciał:

VCbh.jpg

TCbh.jpg

Super, bardzo dziękujemy, ja już się poczęstowałam ślicznym banerkiem!!!

Posted

Szukałam na wątku jakiegoś banerka, ale nie znalazłam, to zrobiłam na szybko, gdyby ktoś chciał:

VCbh.jpg

TCbh.jpg

Bardzo dziękujemy za banerek :)

Prośbę z zamówieniem wysłałam  do jednej z cioć,ale do tej pory, nie otrzymałam odpowiedzi.Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Posted

Bardzo dziękujemy za banerek :)

Prośbę z zamówieniem wysłałam  do jednej z cioć,ale do tej pory, nie otrzymałam odpowiedzi.Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Bardzo dziękuję, już podpinam:)

Posted

ewu ja już mam podlinkowany banerek więc "zacień" go tak jak do kopiowania na niebiesko,później prawą myszą kliknij i otworzy sie tablica i minn "kopiuj" /musi być samo "kopiuj" bez dodatków/Klikasz na to i jak już będziesz w swoich sygnaturkach to tylko w wolnym polu prawą myszą klikasz i z tablicy wybierasz "wklej" i później zapisz.To prosty i najlepszy sposób.Spróbuj :)

A emiotki będą się pokazywać,jak po napisanym wyrazie zrobisz spacją odstęp i dopiero  wpiszesz.Pisane w jednym ciagu nie zawsze się pokazują :)

Posted

Kochani Selma jest bardzo mądrym i ślicznym psiakiem. Będzie doskonałym przyjacielem i obrońcą swojego nowego właściciela. Warto walczyć o jej zdrowie i sprawność, zwłaszcza, że ona tak bardzo walczy. Selmunia zmaga się z bólem, codziennymi tabletkami, uwłaczającym kołnierzem przez 24 h/dobę, zabiegami, spacerami tylko na smyczy. Podziwiam ją.

• Upvote 1
Posted

Paragony Selmy, stan na dzisiaj

Anula zwróć proszę szafirce za te wydatki.
Gdyby brakowała daj mi znać ale "na oko" starczy:)
Dziękuję :)
Posted

No i djupa - znowu mam kłopoty z bannerkiem.. :(

Zacytuj post snow-white i skopiuj banerek z tego zacytowanego postu. Powinno się udać :)