Anula Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dzisiaj powiększyłam konto Selmusi swoją 11,00zł wpłatą jednorazową. Quote
Bogusik Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Dzisiaj powiększyłam konto Selmusi swoją 11,00zł wpłatą jednorazową. Dzięki Anulka :) Quote
szafirka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Wszystkiego dobrego po Świętach :) W zwiazku z tym, że Selmie zrobiła się dziura i ciągle sączy sie z niej, byłam u weterynarza w czwartek, piątek, sobotę i dzisiaj. Kolejna wizyta w czwartek lub piątek. Selma ma podawane leki, o których pisałam wcześniej. Doszedł jeszcze kolagen w proszku sypany na karmę i kolagen w gąbce, który wkłada się bezpośrednio w tą ranę. Widać już poprawę. Na szczęscie gwóźdź nie przesuwa się i nie obraca. Selma jest bardzo żywiołowa i to jej nietety nie pomaga. Ale widać, że jest pełna optymizmu i zawsze z radością mnie wita, nie jest zatem osowiała. Dzisiaj byłam z Blekim u fryzjera i Selma go nie poznała :) przywitała go szczekaniem i warczeniem, dopiero jak go obwachała, to się uspokoiła. Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Wszystkiego dobrego po Świętach :) W zwiazku z tym, że Selmie zrobiła się dziura i ciągle sączy sie z niej, byłam u weterynarza w czwartek, piątek, sobotę i dzisiaj. Kolejna wizyta w czwartek lub piątek. Selma ma podawane leki, o których pisałam wcześniej. Doszedł jeszcze kolagen w proszku sypany na karmę i kolagen w gąbce, który wkłada się bezpośrednio w tą ranę. Widać już poprawę. Na szczęscie gwóźdź nie przesuwa się i nie obraca. Selma jest bardzo żywiołowa i to jej nietety nie pomaga. Ale widać, że jest pełna optymizmu i zawsze z radością mnie wita, nie jest zatem osowiała. Dzisiaj byłam z Blekim u fryzjera i Selma go nie poznała :) przywitała go szczekaniem i warczeniem, dopiero jak go obwachała, to się uspokoiła. Kochane psiaczki!!! Seluniu, nie szalej ze względu na łapeczkę Quote
Nadziejka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Zagladam z kciukami ogromnymi za rudaszkowe serduszko Quote
ewu Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dzisiaj powiększyłam konto Selmusi swoją 11,00zł wpłatą jednorazową. Dziękuję:) Quote
ewu Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Wszystkiego dobrego po Świętach :) W zwiazku z tym, że Selmie zrobiła się dziura i ciągle sączy sie z niej, byłam u weterynarza w czwartek, piątek, sobotę i dzisiaj. Kolejna wizyta w czwartek lub piątek. Selma ma podawane leki, o których pisałam wcześniej. Doszedł jeszcze kolagen w proszku sypany na karmę i kolagen w gąbce, który wkłada się bezpośrednio w tą ranę. Widać już poprawę. Na szczęscie gwóźdź nie przesuwa się i nie obraca. Selma jest bardzo żywiołowa i to jej nietety nie pomaga. Ale widać, że jest pełna optymizmu i zawsze z radością mnie wita, nie jest zatem osowiała. Dzisiaj byłam z Blekim u fryzjera i Selma go nie poznała :) przywitała go szczekaniem i warczeniem, dopiero jak go obwachała, to się uspokoiła. Dzięki szafirko, mam nadzieję ,że wszystko się szybko zagoi. Trzeba się dokładnie dowiedzieć czy ten gwóźdź należy usunąć. Quote
Nadziejka Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 bidunia kokana o matko jedyno kciukamy niechaj sie wszystko ulozy Quote
ewu Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Strasznie nas tu mało u Selmy:( Deklaracji też niewiele, bardzo się tym martwię:( Quote
snow-white Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Szukałam na wątku jakiegoś banerka, ale nie znalazłam, to zrobiłam na szybko, gdyby ktoś chciał: Quote
Gabi79 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Szukałam na wątku jakiegoś banerka, ale nie znalazłam, to zrobiłam na szybko, gdyby ktoś chciał: Super, bardzo dziękujemy, ja już się poczęstowałam ślicznym banerkiem!!! Quote
Bogusik Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Szukałam na wątku jakiegoś banerka, ale nie znalazłam, to zrobiłam na szybko, gdyby ktoś chciał: Bardzo dziękujemy za banerek :) Prośbę z zamówieniem wysłałam do jednej z cioć,ale do tej pory, nie otrzymałam odpowiedzi.Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję :) Quote
ewu Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Bardzo dziękujemy za banerek :) Prośbę z zamówieniem wysłałam do jednej z cioć,ale do tej pory, nie otrzymałam odpowiedzi.Tak więc jeszcze raz bardzo dziękuję :) Bardzo dziękuję, już podpinam:) Quote
Bogusik Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 ewu ja już mam podlinkowany banerek więc "zacień" go tak jak do kopiowania na niebiesko,później prawą myszą kliknij i otworzy sie tablica i minn "kopiuj" /musi być samo "kopiuj" bez dodatków/Klikasz na to i jak już będziesz w swoich sygnaturkach to tylko w wolnym polu prawą myszą klikasz i z tablicy wybierasz "wklej" i później zapisz.To prosty i najlepszy sposób.Spróbuj :) A emiotki będą się pokazywać,jak po napisanym wyrazie zrobisz spacją odstęp i dopiero wpiszesz.Pisane w jednym ciagu nie zawsze się pokazują :) Quote
ania75 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Najlepiej zrobić to z postu show-white, ten post "cytuj" i wtedy można go skopiować ......... mi tak wychodzą podlinkowane Quote
szafirka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Kochani Selma jest bardzo mądrym i ślicznym psiakiem. Będzie doskonałym przyjacielem i obrońcą swojego nowego właściciela. Warto walczyć o jej zdrowie i sprawność, zwłaszcza, że ona tak bardzo walczy. Selmunia zmaga się z bólem, codziennymi tabletkami, uwłaczającym kołnierzem przez 24 h/dobę, zabiegami, spacerami tylko na smyczy. Podziwiam ją. 1 Quote
ewu Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Paragony Selmy, stan na dzisiaj Anula zwróć proszę szafirce za te wydatki.Gdyby brakowała daj mi znać ale "na oko" starczy:)Dziękuję :) Quote
agat21 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 No i djupa - znowu mam kłopoty z bannerkiem.. :( Quote
elik Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 No i djupa - znowu mam kłopoty z bannerkiem.. :( Zacytuj post snow-white i skopiuj banerek z tego zacytowanego postu. Powinno się udać :) Quote
agat21 Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Próbuję, ale moje oprogarmowanie kompa źle współpracuje z dogo od czasu zmian na forum. chyba jest za leciwe. Spróbuję później z innego kompa. Quote
Recommended Posts