Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już po wizycie.

Domek super:)

Państwo wszytko przewidzieli nawet pomoc w wyprowadzaniu Selmy gdyby po narodzinach maleństwa bywały sytuacje ,że Pani nie mogłaby wyjść z sunią.

Dziewczyny wracają właśnie do Wrocławia.

Ulvhedinn , asiuniab -dziękuję :):) :)

Posted

Już po wizycie.

Domek super:)

Państwo wszytko przewidzieli nawet pomoc w wyprowadzaniu Selmy gdyby po narodzinach maleństwa bywały sytuacje ,że Pani nie mogłaby wyjść z sunią.

Dziewczyny wracają właśnie do Wrocławia.

Ulvhedim , asiuniab -dziękuję :):) :)

No to uffff wreszcie zrobię :) Przyłączam się do podziękowań kochane ciocie,za zrobienie wizyty :)

Posted

Bardzo się cieszę,że nasza Selmusia będzie miała domek.To chyba dzięki Bogusik,która zasponsorowała OLX jedzie nasza księżniczka do swojego już na zawsze domku.

Czy Państwo przyjadą po małą,czy trzeba szukać transportu?

Posted

Czekamy na wiadomości i na reakcję Selmy wobec Państwa.

Haniu,zapewne smutno Tobie,że Selmusia pojedzie do nowego domku.Tyle opieki włożyłaś w Selmusię a tym samym chyba przywiązałaś się do niej.To taki fajny radosny psiak.

Posted

Sorki ale dopiero wróciłam od Znajomych,  Selma pojechała wieczorem.

Hania przysłała mi smsa ( wcześniej rozmawiałyśmy  i wiedziałam ,że Państwo będą ok 18),że Selma pojechała do domu ze wspaniałymi Ludźmi:)

Teraz kciuki potrzebne żeby początki wspólnego życia były bezproblemowe.

Posted

witam się, ja tak na szybko w dwóch słowach o nowych opiekunach Selmy:

sympatyczni i przemyślani:) bardzo pozytywne wrażenie;

cieszę się z tego domku dla Selmy

Asiu bardzo, bardzo dziękuję :)

Napisz kochana ile za paliwo bo sporo kilometrów zrobiłaś.

Posted

Powodzenia kochana sunieczko.

Bądź szczęśliwa.

Haniu bardzo dziękuję za troskliwą i wspaniałą opiekę nad Selmą:):):)

Wszystkim pomagającym i kibicującym Selmie gorąco dziękuję:):):)

Posted

ewu kochana,postarajcie się jutro skontaktować z domkiem Selmy i dowiedzieć się coś więcej o pierwszych krokach,w jej nowe życie...

No jasne, też o tym myślałam:)

Posted

Wczoraj wieczorem Selma pojechała do swojego nowego domku. Państwo bardzo mili, serdeczni, przypadli Selmie do gustu, a oni nią zauroczeniu. Nasza ślicznotka będzie miała dużo ruchu, zabawy i miłości. Selma nie chciała wejść do auta, ale ja też zawsze musiałam ją wsadzać. Pewnie to przez to potrącenie kiedyś w wyniku czego miała złamaną łapę. Mam nadzieję, że przezwycięży w końcu strach i będzie swobodnie wskakiwać i jeździć na wycieczki. W czasie drogi dostała ślinotoku, a na miejscu wyraźnie szukała tropu do domu. Mam nadzieję, że w nocy się uspokoiła i przespała stres. Zadzwonię do nich jutro, albo dzisiaj wieczorem i popytam o noc i jak spędzili niedzielę. Powiedziałam wczoraj, że Selma musi mieć cały czas coś do zabawy, bo jak jej się nudzi, to zaczyna kombinować i szukać czegoś do gryzienia. Państwo obiecali zdjęcia z wypraw.

Posted

Przed chwilą dzwonił nowy Pan Selmy. Mówił, że Selma wczoraj była tak zmęczona, że przespała całą noc na dywaniku koło łóżka. Dzisiaj na porannym spacerze przez godzinę grzecznie biegła przy nodze biegnącego pana. Państwo są zachwyceni Selmą i nie mają zamiaru jej oddawać :)

• Upvote 2
Posted

Przed chwilą dzwonił nowy Pan Selmy. Mówił, że Selma wczoraj była tak zmęczona, że przespała całą noc na dywaniku koło łóżka. Dzisiaj na porannym spacerze przez godzinę grzecznie biegła przy nodze biegnącego pana. Państwo są zachwyceni Selmą i nie mają zamiaru jej oddawać :)

Haniu,dziękuję za wiadomości super.Przy dzisiejszej pogodzie to tak jak miód na serce.Fajnie,że Państwo tacy pogodni,mili.to się udzieli też Selmusi,chociaż Selmusia zawsze była pogodna,pełna życia i entuzjazmu.

Cieszę się ogromnie,że znalazła domek i to bardzo dobry domek.Powodzenia Selmusiu,bądź szczęśliwa już na zawsze w swoim prawdziwym domku.