ewu Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Już po wizycie. Domek super:) Państwo wszytko przewidzieli nawet pomoc w wyprowadzaniu Selmy gdyby po narodzinach maleństwa bywały sytuacje ,że Pani nie mogłaby wyjść z sunią. Dziewczyny wracają właśnie do Wrocławia. Ulvhedinn , asiuniab -dziękuję :):) :) Quote
ewu Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Ciekawe jak wizyta, bo ja już po. Z wynikiem pozytywnym. Super:) U nas też wszystko dograne:) Przed Hanią ciężkie rozstania. Quote
Bogusik Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Już po wizycie. Domek super:) Państwo wszytko przewidzieli nawet pomoc w wyprowadzaniu Selmy gdyby po narodzinach maleństwa bywały sytuacje ,że Pani nie mogłaby wyjść z sunią. Dziewczyny wracają właśnie do Wrocławia. Ulvhedim , asiuniab -dziękuję :):) :) No to uffff wreszcie zrobię :) Przyłączam się do podziękowań kochane ciocie,za zrobienie wizyty :) Quote
Poker Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Świetne wiadomości. Jednocześnie 2 psiaki pójdą do DS. Skończyły się wakacje i ruszyły adopcje. Quote
Anula Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Bardzo się cieszę,że nasza Selmusia będzie miała domek.To chyba dzięki Bogusik,która zasponsorowała OLX jedzie nasza księżniczka do swojego już na zawsze domku. Czy Państwo przyjadą po małą,czy trzeba szukać transportu? Quote
szafirka Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Dzisiaj ok 17-18 państwo przyjadą po Selmę. Quote
Gabi79 Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Dzisiaj ok 17-18 państwo przyjadą po Selmę. Super!!! Quote
Figunia Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Ale tu się dzieje!!! Trzymam kciuki , ale chyba tylko pro forma... Quote
asiuniab Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 witam się, ja tak na szybko w dwóch słowach o nowych opiekunach Selmy: sympatyczni i przemyślani:) bardzo pozytywne wrażenie; cieszę się z tego domku dla Selmy 2 Quote
Anula Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Czekamy na wiadomości i na reakcję Selmy wobec Państwa. Haniu,zapewne smutno Tobie,że Selmusia pojedzie do nowego domku.Tyle opieki włożyłaś w Selmusię a tym samym chyba przywiązałaś się do niej.To taki fajny radosny psiak. Quote
Bogusik Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 Taka tu niepokojąca cisza...Mam nadzieję,że wszystko ok...? Quote
asiuniab Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 no to prawda, oby to nie była cisza przed burzą Quote
ewu Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Sorki ale dopiero wróciłam od Znajomych, Selma pojechała wieczorem. Hania przysłała mi smsa ( wcześniej rozmawiałyśmy i wiedziałam ,że Państwo będą ok 18),że Selma pojechała do domu ze wspaniałymi Ludźmi:) Teraz kciuki potrzebne żeby początki wspólnego życia były bezproblemowe. Quote
ewu Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 witam się, ja tak na szybko w dwóch słowach o nowych opiekunach Selmy: sympatyczni i przemyślani:) bardzo pozytywne wrażenie; cieszę się z tego domku dla Selmy Asiu bardzo, bardzo dziękuję :) Napisz kochana ile za paliwo bo sporo kilometrów zrobiłaś. Quote
ewu Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Powodzenia kochana sunieczko. Bądź szczęśliwa. Haniu bardzo dziękuję za troskliwą i wspaniałą opiekę nad Selmą:):):) Wszystkim pomagającym i kibicującym Selmie gorąco dziękuję:):):) Quote
Bogusik Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 ewu kochana,postarajcie się jutro skontaktować z domkiem Selmy i dowiedzieć się coś więcej o pierwszych krokach,w jej nowe życie... Quote
ewu Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 ewu kochana,postarajcie się jutro skontaktować z domkiem Selmy i dowiedzieć się coś więcej o pierwszych krokach,w jej nowe życie... No jasne, też o tym myślałam:) Quote
asiuniab Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Asiu bardzo, bardzo dziękuję :) Napisz kochana ile za paliwo bo sporo kilometrów zrobiłaś. ciociu nie ma za co, przyjemność po mojej stronie:) Quote
Figunia Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Cudownie jest! Czekamy na potwierdzające ów fakt, wieści... Asiunia, kochana dziewczyna Jesteś! 1 Quote
szafirka Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Wczoraj wieczorem Selma pojechała do swojego nowego domku. Państwo bardzo mili, serdeczni, przypadli Selmie do gustu, a oni nią zauroczeniu. Nasza ślicznotka będzie miała dużo ruchu, zabawy i miłości. Selma nie chciała wejść do auta, ale ja też zawsze musiałam ją wsadzać. Pewnie to przez to potrącenie kiedyś w wyniku czego miała złamaną łapę. Mam nadzieję, że przezwycięży w końcu strach i będzie swobodnie wskakiwać i jeździć na wycieczki. W czasie drogi dostała ślinotoku, a na miejscu wyraźnie szukała tropu do domu. Mam nadzieję, że w nocy się uspokoiła i przespała stres. Zadzwonię do nich jutro, albo dzisiaj wieczorem i popytam o noc i jak spędzili niedzielę. Powiedziałam wczoraj, że Selma musi mieć cały czas coś do zabawy, bo jak jej się nudzi, to zaczyna kombinować i szukać czegoś do gryzienia. Państwo obiecali zdjęcia z wypraw. Quote
asiuniab Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 super, bardzo, bardzo sympatyczni i mili ludzie:) i Selma u siebie:) Quote
szafirka Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Przed chwilą dzwonił nowy Pan Selmy. Mówił, że Selma wczoraj była tak zmęczona, że przespała całą noc na dywaniku koło łóżka. Dzisiaj na porannym spacerze przez godzinę grzecznie biegła przy nodze biegnącego pana. Państwo są zachwyceni Selmą i nie mają zamiaru jej oddawać :) 2 Quote
Anula Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Przed chwilą dzwonił nowy Pan Selmy. Mówił, że Selma wczoraj była tak zmęczona, że przespała całą noc na dywaniku koło łóżka. Dzisiaj na porannym spacerze przez godzinę grzecznie biegła przy nodze biegnącego pana. Państwo są zachwyceni Selmą i nie mają zamiaru jej oddawać :) Haniu,dziękuję za wiadomości super.Przy dzisiejszej pogodzie to tak jak miód na serce.Fajnie,że Państwo tacy pogodni,mili.to się udzieli też Selmusi,chociaż Selmusia zawsze była pogodna,pełna życia i entuzjazmu. Cieszę się ogromnie,że znalazła domek i to bardzo dobry domek.Powodzenia Selmusiu,bądź szczęśliwa już na zawsze w swoim prawdziwym domku. Quote
Bogusik Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Dziękujemy Haniu za dobre wiadomości :) Teraz jestem bardziej spokojna o Selmusię... :) Quote
halszka Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Wszystkiego dobrego sunieczko w nowym domku :) Quote
Recommended Posts