Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego przez 2 tygodnie będzie jeszcze chodzić na smyczy, ale stąpa już chorą łapką, więc jest dobrze.

To bardzo dobrze! :) Używa tej łapki i to najważniejsze jak na dzień dzisiejszy :)

Posted

Biedna Maleńka, tyle się nacierpiała. 

Ale to już na szczęście przeszłość.

Idzie ku dobremu...już tylko będzie dobrze!

Ciocie, poproszę o nr konta, wpłacę cosik na potrzeby suni :)

Posted

Biedna Maleńka, tyle się nacierpiała. 

Ale to już na szczęście przeszłość.

Idzie ku dobremu...już tylko będzie dobrze!

Ciocie, poproszę o nr konta, wpłacę cosik na potrzeby suni :)

Figuniu bardzo dziękujemy :) Selmunia jest taka kochana i taka pełna życia i energii.Marzy mi się  zobaczyć ją biegającą po ogrodzie już bez wszelkich ograniczeń.Numer konta już posyłam.

Posted

Rozliczenie wpłat na moje konto:

600 zł anonimowy Darczyńca

687zł cancer43 bazarek

Razem:

1287 zł

Wydatki:

100 zł transport

500 zł opłata za hotelik

125 zł wet

Razem:

725 zł

Pozostało:

562 zł- przelane na konto Skarbnika

Posted

Myślałam, że tylko mój banerek Selmy sie spsował, ale widzę, że wszyscy tak mają ;)

Taki sam problem jest z banerkiem Mufinki. Nie pamiętam kto je robił, ale chyba je wykasował na serwerze.

Posted

Selmie przyschnęła już rana, więc jesteśmy na dobrej drodze do zarośnięcia :) jeszcze kilka dni i będzie biegać i szaleć. Brak ruchu przy braku bólu nie działa na nią dobrze, ponieważ Selma zaczęła niszczyć :( chodzę z nią na długie spacery, ale to niewiele pomaga. Mam nadzieję, że to jej przejdzie.

Posted

Selmie przyschnęła już rana, więc jesteśmy na dobrej drodze do zarośnięcia :) jeszcze kilka dni i będzie biegać i szaleć. Brak ruchu przy braku bólu nie działa na nią dobrze, ponieważ Selma zaczęła niszczyć :( chodzę z nią na długie spacery, ale to niewiele pomaga. Mam nadzieję, że to jej przejdzie.

Oj to mała rozrabiara, oby przestała bo będzie kłopot...:(

Posted

To możę kong by Selmusię powstrzymał przed niszczeniem.

Dzisiaj wpłynęły pieniążki w kwocie 50,00zł od Figunia (wpłata jednorazowa).Bardzo dziękujemy Figuniu za pomoc dla Selmusi.

Posted

To możę kong by Selmusię powstrzymał przed niszczeniem.

Dzisiaj wpłynęły pieniążki w kwocie 50,00zł od Figunia (wpłata jednorazowa).Bardzo dziękujemy Figuniu za pomoc dla Selmusi.

Cieszę się, że dotarły i że mogłam pomóc :)