Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniczko Twoja cierpliwość, determinacja i spokój dały Heniowi nową dobrą przyszłość:):)

Kolejną zimę Henio spędzi w ciepełku, a Ty bez stresu, że on tam na zimnie.

Cieszymy się ogromnie razem z Tobą:):)

• Upvote 1
Posted
O 31.10.2016 o 12:47, Yoana napisał:

Brawo!  Bardzo się cieszę i przyznaję, że nie wierzyłam w takie zakończenie :D

Ja też zaglądałam, ale nadziei już nie miałam. A jednak.......Heniu, bądź szczęśliwym kanapowcwem. Dosyć się namarzłeś już w życiu.

Posted

Pani Moniczko,popłakałam się ze szczęścia, gdy przeczytałam, że Heniu Komandos już ma swój DOM. Ten psiak, jego smutny los zalegał gdzieś głęboko w mojej głowie i od czasu do czasu dawał znać o sobie.

Pani Moniko, to Pani kilkuletnia praca, poświęcenie i wytrwałość przyniosły Heniowi szczęście na dalsze lata jego życia. Mam nadzieję, że Heniu już nigdy nie będzie musiał być łapany.

Żadne słowa nie oddadzą tego, na co Pani zasługuje, dlatego nie będę się silić na ich przytaczanie.

Największą nagrodą za Pani trud jest pewnie Pani samopoczucie i świadomość, że psiak już tam nie cierpi głównie chłodu, bo głodu, to dzięki Pani i innym Ludziom, pewnie nie odczuwał.

merci.gif

gif różne kwiaty.GIF      gif serce z róż.gif

• Upvote 1
Posted

O jak wspaniale! Niesamowita wytrwałość i determinacja Monika 1500 przyniosła oczekiwany przez wszystkich rezultat  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,24_lh_orig.       k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,19_Zm_orig.       .  Heniutku, bądź już zawsze szczęśliwy i kochany  89b8ba063867_vu_orig.gif

• 3 years later...
Posted
Dnia 2.11.2016 o 11:29, elik napisał:

Pani Moniczko,popłakałam się ze szczęścia, gdy przeczytałam, że Heniu Komandos już ma swój DOM. Ten psiak, jego smutny los zalegał gdzieś głęboko w mojej głowie i od czasu do czasu dawał znać o sobie.

Pani Moniko, to Pani kilkuletnia praca, poświęcenie i wytrwałość przyniosły Heniowi szczęście na dalsze lata jego życia. Mam nadzieję, że Heniu już nigdy nie będzie musiał być łapany.

Żadne słowa nie oddadzą tego, na co Pani zasługuje, dlatego nie będę się silić na ich przytaczanie.

Największą nagrodą za Pani trud jest pewnie Pani samopoczucie i świadomość, że psiak już tam nie cierpi głównie chłodu, bo głodu, to dzięki Pani i innym Ludziom, pewnie nie odczuwał.

merci.gif

@elik czy wiesz może co słychać u Henia?To już trzy lata od kiedy znalazł dom...

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...