Jo37 Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Jaka dobra wiadomość. Psiak nie będzie marzł tej zimy. Quote
Gabi79 Posted October 31, 2016 Author Posted October 31, 2016 Henio - szczęśliwy pies kanapowy!!! To mi się podoba!!! Pani Moniko, ogromny szacunek!!! Quote
Mysza2 Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Moniczko Twoja cierpliwość, determinacja i spokój dały Heniowi nową dobrą przyszłość:):) Kolejną zimę Henio spędzi w ciepełku, a Ty bez stresu, że on tam na zimnie. Cieszymy się ogromnie razem z Tobą:):) 1 Quote
EVA2406 Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 O 31.10.2016 o 12:47, Yoana napisał: Brawo! Bardzo się cieszę i przyznaję, że nie wierzyłam w takie zakończenie :D Ja też zaglądałam, ale nadziei już nie miałam. A jednak.......Heniu, bądź szczęśliwym kanapowcwem. Dosyć się namarzłeś już w życiu. Quote
elik Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Pani Moniczko,popłakałam się ze szczęścia, gdy przeczytałam, że Heniu Komandos już ma swój DOM. Ten psiak, jego smutny los zalegał gdzieś głęboko w mojej głowie i od czasu do czasu dawał znać o sobie. Pani Moniko, to Pani kilkuletnia praca, poświęcenie i wytrwałość przyniosły Heniowi szczęście na dalsze lata jego życia. Mam nadzieję, że Heniu już nigdy nie będzie musiał być łapany. Żadne słowa nie oddadzą tego, na co Pani zasługuje, dlatego nie będę się silić na ich przytaczanie. Największą nagrodą za Pani trud jest pewnie Pani samopoczucie i świadomość, że psiak już tam nie cierpi głównie chłodu, bo głodu, to dzięki Pani i innym Ludziom, pewnie nie odczuwał. 1 Quote
Martika&Aischa Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 ależ cudne wieści !!!!!!!! :) Bądź szczęśliwy psiaczku kochany :* :) Quote
sybil Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 O jak wspaniale! Niesamowita wytrwałość i determinacja Monika 1500 przyniosła oczekiwany przez wszystkich rezultat . Heniutku, bądź już zawsze szczęśliwy i kochany Quote
Monika1500 Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za te miłe słowa!!!! :-) :-) :-) Nie tylko moja to zsługa! I to prawda - największą nagrodą jest dla mnie widok Henia na ciepłej kanapie :-) Quote
Monika1500 Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 http://katowice.wyborcza.pl/katowice/1,35063,20807301,komandos-henio-spod-wiaduktu-moglby-miec-dom-ale-nie-pozwala.html#TRrelSST Przesyłam także link do artykułu z Gazety Wyborczej. Na szczęście już nieaktualny ale...ZOBACZCIE ZDJĘCIA I FILMIK - Heniu śliczny :-) I teraz, z perspektywy szczęśliwego zakończenia można sie naszym gwiazdorem zachwycać ;-) 2 Quote
bou Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Dnia 2.11.2016 o 11:29, elik napisał: Pani Moniczko,popłakałam się ze szczęścia, gdy przeczytałam, że Heniu Komandos już ma swój DOM. Ten psiak, jego smutny los zalegał gdzieś głęboko w mojej głowie i od czasu do czasu dawał znać o sobie. Pani Moniko, to Pani kilkuletnia praca, poświęcenie i wytrwałość przyniosły Heniowi szczęście na dalsze lata jego życia. Mam nadzieję, że Heniu już nigdy nie będzie musiał być łapany. Żadne słowa nie oddadzą tego, na co Pani zasługuje, dlatego nie będę się silić na ich przytaczanie. Największą nagrodą za Pani trud jest pewnie Pani samopoczucie i świadomość, że psiak już tam nie cierpi głównie chłodu, bo głodu, to dzięki Pani i innym Ludziom, pewnie nie odczuwał. @elik czy wiesz może co słychać u Henia?To już trzy lata od kiedy znalazł dom... Quote
Recommended Posts