Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, Feluś się już zakumplował z kilkoma psiakami :). Super się nam chłopak otwiera.

Lilu, ileż tam u Ciebie Felko-podobnych psiaków :)

Posted

Wpłynęły pieniążki od Dulska/stała maj oraz od cioteczki bakusiowa, która zaszalała i wpłaciła aż 100zł :). Bardzo proszę cioteczkę bakusiową o wyjasnienie jak mam rozpisać wpłatę-czy na kolejne 5 miesięcy?

Bardzo Wam kochani dziękuję za wspieranie Felusia, który nam się pięknie otwiera (są nowe zdjęcia w galerii zdjęć -link w pierwszym poście). Myślę, że trzeba już zacząć ogłaszać chłopaka, bo na domek nie koniecznie znajdzie się od razu :).

Posted

25.05 będzie Feluś w gazetce Mój pies i kot, ale poproszę naszą czarodziejkę od ogłoszeń (Bejotkę) by wzięła Felusia również w tradycyjne metody ogłaszania. ;)

Posted

Zdjęcia bardzo fajne,ale niestety w oczkach jeszcze przestrach.

To dopiero dwa miesiące u Lilu...

A jaka piękna zmiana... Wystarczy porównac pierwsze i ostatnie fotki w albumie. :)

Feluś, tak trzymaj! ;)

Posted

Wpłynęły pieniążki od Dulska/stała maj oraz od cioteczki bakusiowa, która zaszalała i wpłaciła aż 100zł :). Bardzo proszę cioteczkę bakusiową o wyjasnienie jak mam rozpisać wpłatę-czy na kolejne 5 miesięcy?

Bardzo Wam kochani dziękuję za wspieranie Felusia, który nam się pięknie otwiera (są nowe zdjęcia w galerii zdjęć -link w pierwszym poście). Myślę, że trzeba już zacząć ogłaszać chłopaka, bo na domek nie koniecznie znajdzie się od razu :).

Stała za maj plus reszta jednorazowo.

• Upvote 1
Posted

To dopiero dwa miesiące u Lilu...

A jaka piękna zmiana... Wystarczy porównac pierwsze i ostatnie fotki w albumie. :)

Feluś, tak trzymaj! ;)

Wiem, właśnie o to chodzi ,że już albo dopiero 2 miesiące , a w jego oczach lęk.Tola była  u nas chyba 5 miesięcy i nie pozbyła się zalęknionego wyrazu oczu szczególnie na widok aparatu fotograficznego.

Posted

Wiem, właśnie o to chodzi ,że już albo dopiero 2 miesiące , a w jego oczach lęk.Tola była  u nas chyba 5 miesięcy i nie pozbyła się zalęknionego wyrazu oczu szczególnie na widok aparatu fotograficznego.

Aaa... Właśnie...  Aparat fotograficzny... Niektóre psy boją się jak ognia, a w najlepszym wypadku strasznie się peszą. ;) ;)