jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 dokładnie nie wiem ile tam jest km.Trzeba zwrócić za paliwo. Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jesli mielibyśmy mniej wiecej sumę to łatwiej byłoby uzbierać. Łaciate mają swoje konto i kilka groszy na nim jest, trzeba sie skontaktować z MichalemMi. Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 nie będzie kastracji, bo to mogłoby pogorszyc jego zdrowie Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nikt nie może podarować nawet pare złotówek na transport? Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nikogo nie interesuje los Dalamtyńczyka? Quote
bea_m Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dziewczyny!!! Na łaciatym jest jeszcze troche kasy w skarpecie. Można coś na transport dorzucić. A tak na marginesie. Trzeba zrobić bazarki w niedługim czasie na Potrzebujące Dalmaty. Kasa się kończy i chętni do wpłacania kasy też :( Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 bea_m napisał(a):Dziewczyny!!! Na łaciatym jest jeszcze troche kasy w skarpecie. Można coś na transport dorzucić. A tak na marginesie. Trzeba zrobić bazarki w niedługim czasie na Potrzebujące Dalmaty. Kasa się kończy i chętni do wpłacania kasy też :( Ja nie chciałabym brać pieniążków w tej skarpetki.Zostawcie te pieniądze na leczenie.Licze na to, że jednak dogomaniacy nie będą bez serca i pare złotych wpłacą.Nawet złotówka sie liczy.. Quote
jusstyna85 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Gdzie Ci ludzie z wielkim sercem dla psów... Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Może to Was przekona do wpłacenia choćby 4 zł.To właśnie na niego czeka w domu: Quote
Pianka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No nie wiem czy tak kolczatka wszystkich przekona. A nie można najpierw go zawieźć a potem uzbierac te pieniądze? Wtedy będziemy wiedzieli dokładnie ile potrzeba. Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 same przecież wzięlyśmy go na spacer na kolczatce.Normalną obroże też ma.Kolczatke jest do pociągu. Quote
Diana S Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Justynko napisz mi na PW gdzie mam wpłacic pieniazki dla chlopaka... Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Diana S']Justynko napisz mi na PW gdzie mam wpłacic pieniazki dla chlopaka... Dziękuje...Tylko Ty masz serce... Quote
Pianka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jusstyna85 napisał(a):same przecież wzięlyśmy go na spacer na kolczatce.Normalną obroże też ma.Kolczatke jest do pociągu. Bo tak kazała Justyna. A ja ogólnie jestem przeciwna kolczatce. Zresztą to co innego iść z psem na chwile na spacer nie wiedzac czy on ciągnie a co innego wychodzić z nim cały czas na kolczatce, wiedząc, że nie ciagnie mocno;) Dobrze, ze ma tez inne obroże:evil_lol: No i kto jeszcze wpłaci pieniążki?:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja też poproszę o nr konta na pw ;) Kolczatka mnie również nie przekonała, co tez napisałam na kropkowym. Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja też poproszę o nr konta na pw ;) Kolczatka mnie również nie przekonała, co tez napisałam na kropkowym. czyli będą już dwie wpłaty :) dziękujemy :) Quote
bea_m Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No tak. To kiedy psiak wreszcie będzie w domku? Quote
jusstyna85 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 bea_m napisał(a):No tak. To kiedy psiak wreszcie będzie w domku? W niedziele wieczorem,lub poniedziałek Quote
sati Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 witam zalicytowalam na allegro ale nie ma nigdzie podanego numeru konta gdzie mozna wpalacac na ten transport jak rowniez druga aukcja dla tego biednego bokserka prosze o dane nr konta i drugie pytanie gdzie ten bokserek jest??? Quote
Recommended Posts