jusstyna85 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Ulaa napisał(a):Piesku w górę.. Allegro by Ci się przydało. Jest możlwość zrobienia mu ładnych fotek? na trawce i wogóle... wszystkie psiaki, które ogłaszam mają allegro... Quote
Ulaa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 To napewno ktoś go wypatrzy :cool3: Ja miałam sporo telefonów i meili z allegro w sprawie Fredzia. Tylko uważaj i wypytaj dokładnie, bo zwykle chcieli bez kastracji :angryy: Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Ulaa napisał(a):To napewno ktoś go wypatrzy :cool3: Ja miałam sporo telefonów i meili z allegro w sprawie Fredzia. Tylko uważaj i wypytaj dokładnie, bo zwykle chcieli bez kastracji :angryy: Ja na wstępie zawsze pytam dlaczego akurat ten piesek, stosunek do kastracji,sterylizacji i warunki mieszkaniowe :) tylko łagodniej :) Na razie był tylko 1 teelfon od głupiego faceta, o którym pisałam,a tak cisza Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 piesek jest Umieszczony na: www.4lapy.pl ww.allegratka.pl www.kupiepsa.pl Gdyby ktoś miał pomysł, gdzie jeszcze wrzucić, to prosze napisać :) Quote
Pianka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ulaa można mu zrobić zdjęcia na trawce, ale dzisiaj o nim nie pomyslałam i zabrałam inne psy. Moze następnym razem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ulaa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Fizycznie wygląda całkiem nieźle (wet go badał? nic mu nie dolega? normalnie słyszy?). Tylko strasznie smutny bidulek :-( Kurcze, co tu zrobić... co robić? :shake: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 właśnie, czy ze zdrówkiem wszystko OK.? :roll: Quote
jusstyna85 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):właśnie, czy ze zdrówkiem wszystko OK.? :roll: Ma tylko zmiany skórne na grzbiecie,ale to powinno zejść po zastrzykach.On tam marnieje... Quote
madzia828 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 kropek wrzucony na;) http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=35354#35354 Quote
bea_m Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 iwop napisał(a):dobrze zrobiłaś :angryy: Trzeba było go zapytac ile on ma lat - bo jak przekroczył 30 to tez trzeba go było nazwac starym zgredem:p Hihihi ja jestem po 30-stce. Jak na zgredke to nawet (podobno) dobrze się trzymam :razz: Śmiem twierdzić że jest to zasługa mojego plamiastego. Spacerki, przytulańska, utrzymywanie adrenaliny na wysokim poziomie!!! Dalmaty to psy które do końca życia zostają szczeniorami. Tak więc, wiek nie ma nic do rzeczy. Nowemu właścicielowi na pewno dostarczy wielu wrażeń :razz: Quote
bea_m Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :roll: No gdzieś na pewno jest tylko się przed nami ukrywa :mad: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 no to niech nie pozwoli temu przystojaniakowi już dłużej czekać :shake: Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 jusstyna85 napisał(a):wszystkie psiaki, które ogłaszam mają allegro... to świetnie jusstyna że się tym zajełaś..:loveu: po dalmatach nie widać by się starzały no i gdybyś nie podawała jego wieku... to pewnie nikt by mu tyle lat z ludzi nie dał..:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Piekny, tak bardzo utkwiłeś mi w pamieci... :( Quote
jusstyna85 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Piekny, tak bardzo utkwiłeś mi w pamieci... :( Były 4 telefony i zawsze coś jest nie tak...Okazało się, że Dalmatyńczyk nie przepada za innymi psami,bo jest zazdrosny, dlatego najlepszy domek bez zwierzątek...ciężko będzie... Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jusstyna85 napisał(a):Były 4 telefony i zawsze coś jest nie tak...Okazało się, że Dalmatyńczyk nie przepada za innymi psami,bo jest zazdrosny, dlatego najlepszy domek bez zwierzątek...ciężko będzie... hmmm. a jest on wykastrowany? właśnie niektóre dalmaty to strasznie terytorialne... skubańce...:evil_lol: :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 nie jestem 100 % pewna, ale chyba dopiero będzie wykastrowany.Sama zauważyłam, że szczeka na psy, które są obok, jeśli ktoś do nich sie zbliża... Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jusstyna85 napisał(a):nie jestem 100 % pewna, ale chyba dopiero będzie wykastrowany.Sama zauważyłam, że szczeka na psy, które są obok, jeśli ktoś do nich sie zbliża... Jak bedzie po kastracji to nie bedzie tak zywo reagowal na inne psiurki... dlatego nalepsza dla niego bedzie kastracja chlopak na pewno sie uspokoi.. Quote
jusstyna85 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Diana S napisał(a):Jak bedzie po kastracji to nie bedzie tak zywo reagowal na inne psiurki... dlatego nalepsza dla niego bedzie kastracja chlopak na pewno sie uspokoi.. porozmawiam o tym z Justyną, ona w końcu najlepiej sie zna :) Dla niego byłby idealny domek, gdyby zaakceptował Owczarka Niemieckiego(sunie).Miały dom z ogrodem.Justyna mówi, że to raczej na pewno niemożliwe, żeby zaakceptował,ale wszystko jest do sprawdzenia.Niestety ta Pani nie może przyjechać z nią, bo sunia, gdy była mała przeszła porażenie i do dzisiaj sa jakieś skutki.Niedawno stracili pieska i chcieliby zapewnić jej towarzystwo... Quote
bea_m Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 czy są jakieś telefony z ogłoszeń? Coś siędzieje? Quote
Diana S Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 bea_m napisał(a):czy są jakieś telefony z ogłoszeń? Coś siędzieje? wlasnie jakies odzewy??? Quote
Recommended Posts