Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Piesku w górę..
Allegro by Ci się przydało. Jest możlwość zrobienia mu ładnych fotek? na trawce i wogóle...

wszystkie psiaki, które ogłaszam mają allegro...

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To napewno ktoś go wypatrzy :cool3: Ja miałam sporo telefonów i meili z allegro w sprawie Fredzia. Tylko uważaj i wypytaj dokładnie, bo zwykle chcieli bez kastracji :angryy:

Posted

Ulaa napisał(a):
To napewno ktoś go wypatrzy :cool3: Ja miałam sporo telefonów i meili z allegro w sprawie Fredzia. Tylko uważaj i wypytaj dokładnie, bo zwykle chcieli bez kastracji :angryy:

Ja na wstępie zawsze pytam dlaczego akurat ten piesek, stosunek do kastracji,sterylizacji i warunki mieszkaniowe :) tylko łagodniej :)
Na razie był tylko 1 teelfon od głupiego faceta, o którym pisałam,a tak cisza

Posted

Fizycznie wygląda całkiem nieźle (wet go badał? nic mu nie dolega? normalnie słyszy?). Tylko strasznie smutny bidulek :-(
Kurcze, co tu zrobić... co robić? :shake:

Posted

iwop napisał(a):
dobrze zrobiłaś :angryy: Trzeba było go zapytac ile on ma lat - bo jak przekroczył 30 to tez trzeba go było nazwac starym zgredem:p

Hihihi ja jestem po 30-stce. Jak na zgredke to nawet (podobno) dobrze się trzymam :razz: Śmiem twierdzić że jest to zasługa mojego plamiastego. Spacerki, przytulańska, utrzymywanie adrenaliny na wysokim poziomie!!! Dalmaty to psy które do końca życia zostają szczeniorami. Tak więc, wiek nie ma nic do rzeczy. Nowemu właścicielowi na pewno dostarczy wielu wrażeń :razz:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
wszystkie psiaki, które ogłaszam mają allegro...

to świetnie jusstyna że się tym zajełaś..:loveu:
po dalmatach nie widać by się starzały no i gdybyś nie podawała
jego wieku...
to pewnie nikt by mu tyle lat z ludzi nie dał..:loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Piekny, tak bardzo utkwiłeś mi w pamieci... :(

Były 4 telefony i zawsze coś jest nie tak...Okazało się, że Dalmatyńczyk nie przepada za innymi psami,bo jest zazdrosny, dlatego najlepszy domek bez zwierzątek...ciężko będzie...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Były 4 telefony i zawsze coś jest nie tak...Okazało się, że Dalmatyńczyk nie przepada za innymi psami,bo jest zazdrosny, dlatego najlepszy domek bez zwierzątek...ciężko będzie...

hmmm. a jest on wykastrowany?
właśnie niektóre dalmaty to strasznie terytorialne...
skubańce...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
nie jestem 100 % pewna, ale chyba dopiero będzie wykastrowany.Sama zauważyłam, że szczeka na psy, które są obok, jeśli ktoś do nich sie zbliża...

Jak bedzie po kastracji to nie bedzie tak zywo reagowal na inne psiurki...
dlatego nalepsza dla niego bedzie kastracja chlopak na pewno sie uspokoi..

Posted

Diana S napisał(a):
Jak bedzie po kastracji to nie bedzie tak zywo reagowal na inne psiurki...
dlatego nalepsza dla niego bedzie kastracja chlopak na pewno sie uspokoi..

porozmawiam o tym z Justyną, ona w końcu najlepiej sie zna :)

Dla niego byłby idealny domek, gdyby zaakceptował Owczarka Niemieckiego(sunie).Miały dom z ogrodem.Justyna mówi, że to raczej na pewno niemożliwe, żeby zaakceptował,ale wszystko jest do sprawdzenia.Niestety ta Pani nie może przyjechać z nią, bo sunia, gdy była mała przeszła porażenie i do dzisiaj sa jakieś skutki.Niedawno stracili pieska i chcieliby zapewnić jej towarzystwo...